Arama sonuçları: *

• Users: HKNG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HKNG

DİREKSİYON SETİ İÇİN STAND ÖNERİSİ

ÖNCELİKLE böyle bir konu görmediğim için açmak istedim maksimum 10k-15k arası taksit olursa tadından yenmez kullanacağım alan aşırı büyük bir yer değil moza r5 ile kullanacağım ilerleyen zmanda el freni vites vs de ekliye bilirim @ahmttunc @Advocate hocam siz yardımcı olursunuz sağolun...
  2. HKNG

Yardım 30-32 inç 2K MONİTÖR TAVSİYESİ LAZIM

MERHABALAR İYİ GÜNLER ÖNCELİKLE [H3 id='LG+315+ULTRAGEAR+32GS75Q-B']LG 31,5" ULTRAGEAR 32GS75Q-B[/H3] Samsung Odyssey G6 AOC CQ32G4VE kullanım amacım arada fps oyunnu oynarım genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum büyük ekran istememin sebebi forza rally 2.0 tarzı oyunlar bir şeyler vs...
  3. HKNG

32İNÇ 2K MONİTÖR önerisi istiyorum

https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g6-32-ls32bg652euxuf.html BU model kafama yattı bayağı alasım var ama almadan önce bi sormak istedim bütçe 18k maksimum karta taksit ile alacağım sizin önerebileceğiniz model laptopa ana ekran olarak alacağım hp victus r1 i7 14700hx ve 4070 var...
  4. HKNG

LAPTOP İÇİN HARİCİ DEPOLAMA

BÜTÇE MAKS 8K 1TB YADA 2 TB HARİCİ SSD LAZIM SSD KUTUSU ALIP YAPAYIM DESEM 5K YI BULUYOR AMA OKUMA YAZMA HIZI İYİ oluyor hazır harici ssd ler de o okuma yazma hızlarını almak ise pahalıya geliyor kullanım amacım fotoğrflarımı vs yedekeyeceğim oyunları da ona kurasım var oyunları harici...
  5. HKNG

M-GAME SOLO MİXER 1634₺

https://compel.com.tr/oyuncu-urunleri/1209-m-game-solo-0694318025277.html Yine forumdan bir arkadaşımız önermişti ama üstünden geçti ihtiyacı olan varsa @Lloydˢᵗᵉʳ daha fazla bilgiye sahip
  6. HKNG

NOKİA G240W C Modem e 2.BİR MODEM BAĞLAMA

Selamın aleyküm elimde fazladan asus marka bir modemim var internet evin bazı yerlerinde çekmediği için NOKİA G240w c fiber modemine 2. Bir modem bağlamak istiyorum araştırdım ama bulamadım Asus marka modemimi fabrikada istediğim şekilde ayarladım istediğim şey ise Router oluyor heralde 2modem...
  7. HKNG

KULAKLIK ÖNERİSİ 2500₺ Kadar

2.500₺ Bandında PC için kulaklık arıyorum aklımda hyprex cloud 2 var siz ne önerirsiniz Wireless de olur farketmez @pr0phet @HacıSOFU @James Gg
  8. HKNG

8000 TL'ye Monitör önerisi olan?

Kasayı topladım son olarak monitör kaldı 200hz ve üzeri güzel sağlam bir monitör önerisi olan var mı ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  9. HKNG

Darboğaz sorunu yaşar mıyım

MSI gaming Rtx4070ti Ryzen 7 5800x 16x2 3600mhz cl16 ram Darboğaz sorunu yaşar mıyım sıkıntı olurmu parcalari aldım daha kurmadım
Geri