Arama sonuçları: *

• Users: Hetemele
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hetemele

Iphone 16 candy crash saga oyunu donuyor

Merhabalar herkese anneme sıfır bir iphone 16 aldım ama candy crash saga oyununda 2-3 elde bir oyun donuyor kapatıp açmadan kendine gelmiyor, telefon donmuyor sadece oyun donuyor. gamecenter'ı kapattım ios sürümü en güncel ama çözemedim. sebebi ne olabilir sizce elimde videosuda var video linki
  2. Hetemele

GG 1 aylık Discord Nitro veriyor.

12 ay içinde discord nitro kullanmamış veya yeni hesaplar için geçerli.
  3. Hetemele

🔥İndirim 100TL Harçlık, Gençlere özel bayramda ödeme iste kampanyası

200TL ödeme istemeye Akbank 100TL harçlık veriyor. Akbank mobile girin, aşşağıdan Kampanyalara gelin, Gençlere bayram kampanyasını bulun ve katılın, Anasayfadan Arama ve asistana ödeme iste yazın ve ödeme iste ekranına gelin, "+" basıp ödeme isteği oluşturun ve seçtiğiniz kişi size 200TL...
  4. Hetemele

Çözüldü✓ Video izlerken çok sık donma yaşıyorum

Ekran alıntılarının biri youtube short videolarından diğeri instagram çok sık bu şekilde donmalar pikselleşmeler yaşıyorum diğer bütün platformlarda aynı sorunu yaşıyorum eğer video 4k değilse bu tür pikselleşmeler oluyo tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum başka tarayıcıyı kullanınca...
  5. Hetemele

Yardım Netflix'e girince ekran kararıyor

Monitörüm: LG 4K Ultragear 27GN950 HDR destekli ve Netflix'e girince ekran kararıyor HDR'ı kapatınca düzgün izleniyor yoksa izlenmiyor ekran kaydı aldım çözüm bulursanız sevinirim.
  6. Hetemele

45k'ya PC topladım sistem parçaları birbiri ile uyumlu mudur?

Anakart: Asus ROG STRIX B550-F GAMING ( 3.859,27 TL ) İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D ( 7.064,99 TL ) Ekran kartı: Asus TUF Gaming RTX 4070 TI OC ( 23.874,12 TL ) RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3200 MHz DDR4 CL16 ( 1.879,99 TL ) M.2 SSD: Kingston 1 TB KC3000 ( 1.944,94 TL ) Kasa: NZXT...
Geri