Arama sonuçları: *

1. bysalihidriscan

🔥İndirim Lianli 12hpwr 16+8 Wireless Strimer 2399tl

Lianli Wireless Strimer 16+8 12hpwr Bayadır Kovalıyordum Fiyat Güzel Indirimde Güzel Strimer Arayanlar Buyursun link: https://pckolik.com.tr/urun/lian-li-strimer-wireless-168-argb-kablo:G89-PW16-81W-00
  2. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi 13.215 tl

Uzun zamandır kullanıyorum Mükemmel bir anakart Fiyatıda az düştü alınabilir bu indirimde. Link: Rog B850 Vatan Fiyat:13.215 tl
  3. bysalihidriscan

Am5 islemci tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar Am4 sistemimden am5 sisteme geçiş yapıyorum bütün herşeyim var sadece anakart işlemci ram değişiyorum ancak am5 anakart aldım B850f Rog strix modeli İşlemcide kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum şuanda baktığım işlemciler. Ryzen 7 7700x Ryzen 7 9700x 9700x in artısı...
  4. bysalihidriscan

Sistemim Nekadar Eder

Selamlar arkadaşlar nakit sıkışıklığından dolayı sistemimi satmak istiyorum sizce nekadar eder yorumlarınızı bekliyorum. Ekran kartı:Rtx 3070 ti Rog Strix oc edition İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Gigabyte B450m H Ram:Xpg D41 3600 mhz 2x8 16 gb Ssd:Samsung 970 evo plus Psu:High power 1200w 80...
  5. bysalihidriscan

Çözüldü✓ ThermalRight Frozen Vision 240mm Lcd Alınır mı?

Selamlar arkadaşlar bir süredir sıvı soğutma arayışım bulunmaktadır ortlama sıvı soğutucular 2.5 3 k üzerine çıkmış bulunmakta bende o bütçelere çıkmışken lcd ekranlı olsun istiyorum kasama 360 sığmıyor bu yüzden 240mm lcd ekran lı kaliteli sıvı soğutma arıyorum 4899 fiyat bu 1500tl cashbak ile...
  6. bysalihidriscan

VGN V87 Almayı Düşünüyorum?

Selamlar Bütçe 2000 tl Vgn V87 gözüme hoş gözüktü Min %75 veya tkl klavye arıyorum kablosuz olacak şekilde Vgn V87 düşünüyorum Aula f75 kullandım pek hoşuma gitmedi öneriniz varmıdır Vgn v87 alıp geçeyimmi?
  7. bysalihidriscan

1500Tl Ye Aula F75 alınır mı?

Selamlar Arkadaşlar 1500tl Aula f75 alınır mı? bir arkadaş Göndericek ürün sıfır hiç kullanılmamış %75 Kablosuz Media tekerleği olan hot swap klavye arıyorum max bütçe 2k.
  8. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! İ3 12100f 1899Tl İndirim İhtiyacı Olan Kaçırmasın

Amazon İ3 12100f 1899tl ihtiyacı olan kaçırmasın. Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B09QG131DT?tag=reflink2-10218_10218-21
  9. bysalihidriscan

Ryzen 5 5600 için Termal Macun Önerisi

Arkadaşlar merhaba Kasamda 240mm sıvı sogutma var Normalde sıcaklıklar max 45 50 derece yükte boşta 29 30 dereceydi şimdi boşta 45-50 arası yükte max 55 derece ama 40 derece sonrası biraz fanlar fazla çalışıyor ve bu beni rahatsız ediyor termal macun değiştirmek istiyorum Arctic Mx6 bakıyorum...
  10. bysalihidriscan

M2 Ssd Önerisi Acil Yardım 3k bütçe ile

Arkadaşlar 1tb m2 ssd arıyorum max bütçe 2500-3000 arası Şuanki aklımda Kıoxıa G2 Exceria plus 1tb Ve Samsung 970 Evo plus var önerilerinizi bekliyorum.
  11. bysalihidriscan

Yardım İşlemci Yanlış Derece Ölçme

Selamlar arkadaşlar daha önce birinin başına geldimi bilmiyorum bilgisayar ilk açıldığında 70 80 90 derecelere çıkıyor sıcaklık sonra kendi kendine düşmeye başlıyor. Bu sorunla yenilerde karşılaşmaya başladım stok soğutucu kullanırken hiç yaşamamıştım böyle bir sorun. bu arada pc yi kapatıp...
  12. bysalihidriscan

DarmoShark M3s Aldım H.O mu G.O mu?

Uzun araştırma sonucu Darmoshark M3s Gri renk olan versiyonuna karar kıldım ve aldım Mouseden genel olarak memnunum Yapı kalitesi çok beklediğim gibi çıkmadı scroll tuşu Biraz sert geldi ve istediğim gibi kaymıyor Skatezler okadar güzel gelmedi fiyatına göre çok iyi diyorlar bencede öyle ama...
  13. bysalihidriscan

Max 6 k ya Toplama Sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba Başlıktada belirttiğim arkadaşa sistem topluyoruz Max 6k ya kadar Sarı site olur farklı yer olur 2. El sistem toplamak istiyoruz elimizdeki bütçeyle en uygunu almaya çalışıyoruz yardımlarınızı bekliyorum
  14. bysalihidriscan

Sistemimi Kaça satmalıyım?

Selamlar arkadaşlar Bazi ailevi sorunlarımdan dolayı gözüm gibi topladığım kasamı satmak istiyorum sizce kaça satmalıyım fikirlerinizi bekliyorum. Özellikler Anakart :Gigabyte B450m H İşlemci :Ryzen 5 5600 Ekran Kartı:Xfx 3 fanlı Rx 6700 Ram:Xpg d30 3200 16gb ram Ssd:1.5 tb ssd var 1tb ayrı 500...
  15. bysalihidriscan

Çözüldü✓ Argb 3 Pinli Fanlar ile 6 pinli Argb Kontrolcü Uyumlumudur

Merhabalar Arkadaşlar kendime işlemci soğutucu ararken Sıvı soğutucu almaya karar verdim ve Gamebooster 240mm Infınıty Dark serisini aldım. (Hava Soğutucu nun daha iyi olduğunu biliyorum bilerek Bu Sıvı soğutucuyu aldım Rgb borularını sevdiğim için Ve performans olarak ta tatmin etti beni)...
  16. bysalihidriscan

Ryzen 5 5600 Overclok Ve Kule tipi soğutucu

Selamlar arkadaşlar Bende Anakart olarak Gigabyte B450 Mh modeli var İşlemci olarak başlıkta yazdığım gibi Ryzen 5 5600 var silikon kalitesi guzel sanırım Çünkü stok fanda oyunlarda full ayarlarda Full yükte henüz 70 dereceyi hiç görmedim max 65 derece çalışıyor buna biraz overclock yapmak...
  17. bysalihidriscan

Ryzen 5 5600 Rtx 4070ti Uyumu?

Selamlar arkadaşlar hali hazırda kullandığım sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum yakın zamanda kendime göre Rtx 4070ti kartı almayı planlıyorum Sizce ryzen 5 5600 bu kartı beslermi ek olarak 600 watt 80 plus psu var kasaya dokunmadan sadece ekran kartı değiştirmeyi planlıyorum kendi kullandığım...
  18. bysalihidriscan

🔥İndirim Kingston Fury Beast DDR5 RGB 8GB 4800MT/s DDR5 CL38 DIMM

Bana fiyatı uygun geldi DDR5 Ram 801 tl ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.. Amazon.com
  19. bysalihidriscan

Gigabyte G24F-2 Ss IPS 180HZ

Ips panel olarak çok güzel bir model mağazasından 4844 tl ye almıştım çok beğendim eğer mağaza yakınsa gidip elden test ederek alın fiyat çok iyi baya indirim yapmışlar. 4k civarı monitör bakıyorsanız kaçırmayın...
  20. bysalihidriscan

Öneri GameBooster Fire Storm G918 Red Switch Alnırmı

Selamlar Arkadaşlar red switch olarak ve rgb olarak klavye arıyorum klavyede numpad vs olmasına özen gösteriyorum Sizce fire storm alınır mı? alan kullanan arkadaşlar varmı varsa tavsiye edermisiniz?
Geri