Arama sonuçları: *

• Users: winneR007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Anakart CPU Kırmızı Led Işıgı Yanıyor...

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Sistemi toplayıp çalıştırdığımda ilk çalışmamıştı. Anakartta hiçbir uyarı ışığı yanmıyordu ve ekrana görüntü gelmiyordu. Sonra sorunun kaynağını epeyice bir süre araştırdım ram tak-sök çıkar, ekran kartını değiş, güç kablolarını kontrol et vs. epeyi bir...
  2. W

Creative Sound Blaster Z SE almaya değer mi?

Merhaba arkadaşlar, https://www.amazon.com.tr/CREATIVE-Blaster-kulakl%C4%B1k-amplifikat%C3%B6r%C3%BC-mikrofon/dp/B08HVLN46J/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2EUPTZUC68LHT&keywords=sound+blaster+z+se&qid=1681686993&sprefix=sound+blaster+z+s%2Caps%2C232&sr=8-2 Bu ses...
  3. W

Razer BlackShark V2 USB 7.1 boğuk ses problemi

Arkadaşlar geçenki paylaşılan indirimleri görerek bu kulaklığı satın aldım dünden beri test ediyorum lakin hiç memnun kalmadım. Sennheiser'ın çok çok eski kulaklığı bile daha iyi ses veriyor. Hep bass gibi sanki sesler arkada kalıyor. Razer Central üstünden de denedim yok sesler boğuk gibi sanki...
  4. W

DeepCool CH510 Mesh alınır mı?

Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim kasa görünüş itibarıyla hoşuma gitti. DeepCool'un sitesinden baktığım kadarıyla kasa fena durmuyor. Ön tarafı mesh, sıvı soğutma desteği vs. var. Olumsuz bir özellik olarak gördüğünüz bir şey var mı acaba? Birkaç baktığım incelemede kablolamasının çok iyi...
Geri