Arama sonuçları: *

1. leavemealone

El ısıtıcısı önerisi

1000Tl civarı el ısıtıcısı öneriniz var mı şarjlı olanlardan
  2. leavemealone

Cs2'de yatırımlık bıçak önerisi

Csfloatta 11.300tl bakiye var ilerde değerlenebilecek bir bıçak öneriniz var mı ? Aklımda şöyle iki seçenek var: MW AWP PRINTSTREAM : 5.2 FT DEAGLE STARCADE : 2.2 MW GLOCK AXİA : 2.8 WW M4A4 COALİTİON : 1.4 TOTAL: 11.600K TL YA DA 0.26FLOAT FT TALON STAINED: 18.700K TL
  3. leavemealone

Asus VG249QM1A OD Yok

Bu monitör overdrive olarak bir ayar yok mu ? variable overdrive var tamam ama hem od hem vod olması gerekiyormuş çoğu Asus monitorunde var od bunda neden yok
  4. leavemealone

I5 14400F 4060 Sistemim var ne kadar eder

i5 14400F Palit rtx4060 Dual Adata Lite 1TB M2 Corsair Vengaence rgb 2x8 3200mhz Gigabyte h610mh Vento vg15fe kasa Fsp psu var Ne kadar eder
  5. leavemealone

Valorant Cs2 edpi farkı

Valorant 0.88 sens 1000dpi Cs2 2.05 1000dpi iki oyunda ayarlarım bu şekilde kimine fazla gelebilir fakat bilekten oynadığım için benim için normal sorum şu yarı yarıya edpi farkı var fakat ikisinde de aynı rahatlikta oynuyorum aimim iyi sayılır girdigimn her dmde ilk 3teyim bu kadar edpi farkı...
  6. leavemealone

240hz ve üstü monitör önerisi

240-280 veya daha yüksek hz'li IPS panel monitör arıyorum bütçe 12k'ya kadar hızlı ghostingsiz ve input lag az olan bir model olması lazım ne alabilirim bu bütçeyle?
  7. leavemealone

Garantiye giden monitör

Monitorum arizalandı garantiye yolladım servis iade değişim raporu verdi fakat monitörü gondermediler. Ürünsüz iade falan diyor monitör olmadan iade mi edicem bu raporla ?
  8. leavemealone

R27qe Mavi çizgi çıktı

Monitörü 15 ocakta aldım bugün oyun oynarken durduk yere mavi dikey bı çizgi çıktı darbe falan almadı monitör. Nasıl bir yol izlemeliyim direkt garantiye mi gondereyim
  9. leavemealone

Dolap replika ürün iade

Dolaptan bir satıcıdan zippo aldım ürün orjinal dendi 1000tl gibi bir fiyata aldım kutusu belgeleri falan vardı sonra araştırma yaparken bazı püf noktalara denk geldim ürün replika. Bu çakmağı iade edebilir miyim replika olduğu için diye belirtsem dolap kabul eder mi ?
  10. leavemealone

Psp 1000 aldım bı kaç sorum var

Dolaptan aldım kargoda, cihaz fotoğraflarda gayet temiz gözüküyor cizigi yok sadece batarya kapağının tırnağı kırık, batarya sağlam, umd çalışıyor şarj aleti yok 1400tlye aldım iyi fiyata mı almışım? İkinci sorum usbden şarj yapabilir miyim yoksa adaptör mu almam lazım?
  11. leavemealone

G29 kabloları hakkında

G29'un kablolari bana dandik gibi geldi elektrik bandıyla sarmayı dusunuyorum sorun yaşayan oldu mu bu kablolarla ilgili her an kopacak gibi çünkü
  12. leavemealone

CS2 Sizce Bu Takas Mantıklı mı ?

bana mantıklı gibi geliyor ursus ft ama float 0.16 ayrıca stattrak
  13. leavemealone

Ekran kartı değiştirdikten sonra İşlemci çekirdeği eksildi

i5 14400f aldım 4060 ekran kartıma taktım 2 gün önce 10 cekirdek gözüküyordu bugün ikinci elden rx5600xt aldım DDU ile Nvidia sürücüsünü sildim rx'i taktım driver kurdum islemci 6 çekirdek olarak gözüküyor bunun sebebi nedir? Bios' mu sıfırlanması lazım?
  14. leavemealone

Kule tipi fan aydınlatma kapatma

Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 İşlemci Soğutucu bu kule tipi fanım var bu arkadaşın aydınlatması kapatılabiliyor mu?
  15. leavemealone

Kasa ve psu önerisi lazım

İkinci sistemim için 500-550w psulu fp kasa lazım arkadaşlar fiyat düsük olursa güzel olur
  16. leavemealone

Fortnite'a Cowboy Bebop karakterleri geldi!

Kült bir seri izlemediyseniz öneririm 80'ler temasında uzayda geçen kelle avcılarını konu alan bir anime vee artık fortnite oynayabilirim :D
  17. leavemealone

Cs2 Skin fiyatları ne olur

Arkadaşlar toplamda 600 dolara yakın skin mevcut biliyorsunuz bu aralar skin fiyatları arttı. Yaza kadar bekletmeli miyim? Yoksa şimdiden satmaya mı başlayım CsGo tecrubem hiç yok Cs2 ile başladım oyuna bu yüzden piyasa bilgim yok skin piyasasını bilen birisi beni aydınlatabilir mi genel durum...
  18. leavemealone

İkinci sistem için ekran kartı

Elimde monitör, ssd, işlemci var anakart, ram ve kasayı sıfır almayı planlıyorum ekran kartını 2. elde ne almalıyım işlemci i3 12100 aklıma rx6600 geliyor başka bir öneriniz var mı? Sıfır rx6500xt alsam 5k çok mu düşük kalır
  19. leavemealone

Yardım İşlemci değişimi sonrası görüntü yok

i3 12100f'ten i5 14400f'e geçtim İşlemciyi değiştirdim bilgisayar açılıyor ekran kartının ışığı yanıp sönüyor 2dk sonra sistem kapanıp tekrar açıyor kendini yani boot edemiyor anakart gigabyte h610m h
  20. leavemealone

Yardım I3 12100f'ten i5 13400f'e geçeceğim

Elimde kule tipi fan var tray olanı 5k kutulu ise 5.8k sizde tray mi alayım yoksa kutulu mu ?
Geri