Arama sonuçları: *

1. C

Yardım All in One Pc önerisi. Bütçe 20k

Kasma donma yapmayacak uzun süre götürecek all in one pc lazım. Ofis için kullanılacak. Yakın amanda alan veya önerisi olan varsa çok sevinirim
  2. C

🔥İndirim Altınyıldız Basic Tişört 5 Al 4 Öde ve 125 TL kupon

5 tişört 700-750 TL civarina geliyor. Üründe kupon da var. Değerlendirilebilir. Önceden yine bir indirimde almıştım. Güzel tişörtler. Tekrar aldim. https://www.n11.com/urun/acco-altinyildiz-classics-slim-fit-bisiklet-yaka-kisa-kol-pamuklu-erkek-tisort-bej-melanj-26370534?magaza=altinyildizclassics
  3. C

🔥İndirim DDPAI Z60 PRO DUAL ARAÇ KAMERASI (Ön+Arka)

Çoktandır takip ettiğim bir araç kamerasıydı. Yanlış bakmadiysam ilk defa bu kadar indirimde. Sitede alım kısmında DDPAI10 kodu ile 6300 e düşüyor. Ziraat kartiniz varsa bankkart uygulamasindan kampanyalara katilarak 500 tl de bankkart lira alabikirsiniz. 5800 e geliyor totalde...
  4. C

Yardım Linkteki Lenovo Loq Laptop nasıldır ?

https://amzn.eu/d/2u8Eixw Bu linkteki laptop nasıldır acaba kronik sorunu var mı ? İşlemcisi biraz kötü gibi geldi ama onun dışında iyi sanki. Bütçem 35 bin
  5. C

Yardım 35000 TL civarı Laptop Önerisi

Güncel, uzun yillar götürebilecek, kronik sorunlari olmayan, kafa rahat kullanabileceğim bir laptop lazım. Çok ağır oyunlar oynamayacagim yani özellik bir tık daha asagida olup daha kaliteli ürünler daha iyi olur yeter ki alacagim laptop huzursuz etmesin. Yardimlariniz icin teşekkür ederim. Msi...
  6. C

Sistemim ne kadar eder ?

Aşağıdaki sistemi satıp daha fiyat performans odaklı bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Eski sistemlerimdeki ürünleri hep tek tek sattım. Muhtemelen bu da tek tek satılacak çünkü parçaların bir kısmı fiyat performans parçalar değil biliyorum (bir kısmı performansına göre yüksek fiyatlı kalan...
  7. C

Yardım Maksimum 35 K ya iş için Laptop Önerisi

Ekranı iyi olan Şarjı uzun giden Min 512gb Ssd li Uzun seneler götürecek Sağlam ve ince bir laptop lazım Windows kullanacağım. Oyun oynamayacağım. Önerilerinizi bekliyorum
  8. C

Yardım Max 20k ya 55 inç TV önerisi

Merhabalar. Oyun vs. için kullanılmayacak. Çabuk bozulmasın Görüntü kalitesi iyi olsun Kasma donma yapmasın. Bu özelliklerde bir tv olsa yeter. Var mıdır öneriniz memnun kaldığınız. Vatanda bunu buldum ama iyi midir bilmiyorum ? Kağıt üstünde güzel duruyor...
  9. C

Yardım İşlemci aio sıvı soğutucu önerisi

İşlemcim şu an 12700F ancak ileride en güçlü işlemci neyse ona geçeceğim gibi düşünüp bir sogutucu almak istiyorum. 240 veya 280 mm olacak o yüzden fiyattan bağımsız en iyilerinden olması lazım. Bunun yanında pompa ve fan sesi en düşük modellerden olsun. LCD ekran önemsiz ona vereceğim para...
  10. C

Yardım Sessiz sıvı soğutucu önerisi (i7 12700f için)

240 veya 280mm sıvı soğutucu lazim yardimlarinizi bekliyorum. Fiyat önemli değil pompa sesi fan sesinden sıkıldım Corsair h100 deli gibi pompa sesi var. Performansi da iyi olursa tadından yenmez.
  11. C

Yardım WİFİ hızını nasıl arttırabilirim ?

Merhabalar. Kablonet 1000/125 mbps paketini kullaniyorum. Pek iyi olmasa da kablonetin verdiği ZTE F6600 modemini kullaniyorum. Yardım istediğim konu şu; Yaklaşık 4 metre mesafeden telefonum ile (iPhone 14 pro) 5GHz üzerinden 650-750mbps download alırken bilgisayar ile yine 5GHz üzerinden (Tp...
  12. C

Çözüldü✓ SIVI SOGUTMA SU SESİ VE YETERİNCE SOGUTMAMA PROBLEMİ

Merhabalar. Corsair H100 Rgb sıvı sogutma kullaniyorum. Hiçbir sorun yokken 15 gün önce sürekli su sesi gelme sorunu yaşamaya başladım. 3 gün önce de kasayı araçla 2-3 km başka bir eve taşıdım. Yeniden kurduğumda bu sefer oyunlarda sıcaklığın normalden fazla olduğunu gördüm (normalde 55-60 C den...
  13. C

Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

100 mbps paketini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz yoksa benzer fiyatlı millenicom da düşünülebilir mi ? Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı memnundum ancak taahhüt bitip fiyatlar bayagi yükselince iptal ettim.
  14. C

Yardım Hangi İnternet Servis Sağlayıcı

Antalya’da yaşıyorum. Bulunduğum binada turktelekom ve kablonet kutusu var. Türk Telekom 1000 mbps hız aliyorum ancak taahhütüm bitti ve yeni fiyatları çok pahalı olduğu için yeni bir iss ye geçme planım var. Diğer issler max kaç hız veriyor bilmiyorum ama 1000 mbps pek kullanmadığım bir...
  15. C

Yardım 10000 TL Bütçe ile Kasa ve PSU önerisi

Bütçem 10000 tl. Bu bütçede olabilecek en iyi kasa+psu arıyorum. Dediğim gibi f/p yerine 10000 tl ye kadar olabilecek en kaliteli modeller olabilir. Kasa 3 fanlı RTX 4080 Super ekran kartını alacak boyutta ve ek fan gerektirmeyen hava akışlı bir model olmalı. PSU ise ATX 3.0 destekli 850W ve...
  16. C

Yardım MAX 20K ROBOT SÜPÜRGE ÖNERİSİ

15-20k civarına en iyi robot süpürge hangisidir? YouTube incelemelerin çoğu sponsorlu, o yüzden gerçek kullanıcı deneyimi olarak forumdaki arkadaşlara sormak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler.
  17. C

Yardım İLK ARABA İÇİN TAVSİYELER

Bütçem 900 bin tl. Ancak "kesinlikle bu araba için 50bin tl daha konur" dediğiniz araç varsa 950 bine kadar yolu olur. Henüz araba sürmeyi bilmediğim için rahat kullanabileceğim ancak öğrendikten sonra da üzmeyecek bir araç tercihimdir. Otomatik olması şart. Km 90 bini geçmesin mümkünse...
  18. C

Yardım Hangi Wi-Fi alıcısı almalıyım ?

Merhabalar. Wi-Fi alıcısına ihtiyacım var. Kullandığım anakart Asus Tuf Z690-Plus DDR5 İnternet hızım 1000 mbps Modemim Wi-Fi 6 destekli Bluetooth adaptörüm çok iyi değil ama değişmesi elzem değil. Yine de Wi-Fi+ Bluetooth olanlara da bakıyorum. Çok fazla para vermek istemiyorum ama değerse...
  19. C

Yardım Altyapımın desteklediği hız her sitede farklı görünüyor, gerçeği nedir ?

Hepsi Türk Telekom altyapısı kullanmıyor mu neden farklı farklı hızlar gösteriyor ? Doğrusu nedir tam olarak nasıl öğrenebilirim ? 1712692651
  20. C

Yardım 7500 TL ALTINA TELEFON ÖNERİSİ

Telefonu güvenli bir yerden alma şartıyla (amazonun veya hepsiburadanın kendi sattığı ürünler veya zincir mağazalar) 7500 tl altına ne önerebilirsiniz ? En mantıklı Redmi 12 8/128 gibi geldi (Amazon satıcılı 7300) ama bilemedim, fiyatlar bayağı yükselmiş.
Geri