Arama sonuçları: *

1. Massacredevil

Steam Dayz veya Vein Oynayacak Adam aranıyo

22 yaş üstü oynayacak adam aranıyor olabilir çok bilgi sahibi değilim
  2. Massacredevil

Oyun arkadaşı arıyorum 22+ oyun türü fark etmiyor

yeni oyuna başlayacağım vein girersem 25 yaşındayım düzgün olgun insanlarla oynamak isteyen olursa oynayalım sadece bu oyunla kalmaz minecraft olur orjinal daha bir çok hayattaa kalma oyunu vesaire
  3. Massacredevil

Çözüldü✓ FAN KONTROL YUVASI ACİL

Arkadaşlar bende bi kontrölcü var fakat sata kablosu üzerinden almış böyle bi ekstra kablo var ben bunu 5v pin takarsam çalışırmı acil
  4. Massacredevil

Ac unity halen co-op oynanılıyor mu

Acil destek beyler
  5. Massacredevil

AC VALLHALA KUZGUN OLMA

Merhaba arkadaşlar oyunda kuzguna dönüşüp uçmayı gördüm bunu hangi görev gerçekleştiriyor ve yahut nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim
  6. Massacredevil

İtopya Yurt İçi kargo ne zaman yetişir

Arkadaşlar kargom tahmini ne zaman gelir her hangi bir hareket yok transfer sürecinden beri urfaya gelicek kargom
  7. Massacredevil

Çözüldü✓ İtopya güvenilir mi ?

Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
  8. Massacredevil

MAİL HESABIMI KURTARMA

Merhaba arkadaşlar ben mail adresime 4 5 kereden fazla şifre girdim ve hesabım bloklandı şifreyi değiştirmek istediğimde benim iptal ettiğim numaraya şifreye gidiyor fakat benim eski iphone 7 cihazımda mail de açık kalmış fakat bilirsiniz ki mail üzerinde ne şifre değiştirebiliyorum nede...
  9. Massacredevil

clash of clans klan bulma

arkadaşlar ne yapsam yapayım bi klanda kalınca beni hiç bir şey yapmama rağmen atıyor ben klan açtım sürekli sağ sola gidenler gelsin bir takım olalım sıkıldım sürekli atılmaktan küçük yaşlardan uğraşmaktan klanımın ismi dostlar klanı 1682715357 #2LQRUVU2C farketmez herkes gelebilir
  10. Massacredevil

Csgo Ses Ayarlari Düzenleme

İyi akşamlr arkadaşlar eskiden cs go ayak seslerini ayırt edebiliyordum şimdi her yerden geliyor nasıl düzeltebilirim
  11. Massacredevil

Youtube Oyun ve Fikir önerisi

İyi günler arkadaşlar youtubede ilerlemek istiyorum daha yeniyim nasıl videolar çekmeliyim bana yardımcı olun izlenme artırmak istiyorum hedefim 20k 50k yeter
  12. Massacredevil

TİKTOK HESABI NASIL SATILIR

Arkadaşlar selamın aleyküm 22k takipçili bir hesap var ben bunu nasıl satabilirim öneriniz var mı içinde 2$ da var
  13. Massacredevil

Youtube 10k 50k abone için nasıl yardım alabilirim

İyi günler arkadaşlar ben youtube üzerinden video paylaşıyorum nasıl insanların ilgisini çekebilirim oyun videoları ile yardımlarınızı beklerim
  14. Massacredevil

Çözüldü✓ Mikrofon cızırtı veriyor

İyi akşamlar arkadaşlar benim mikrofonumdan cızırtı geliyor çıplak elle kasayı ellediğimde oran değişiyor dp sesi düşürmeme rağmen topraklama problemi mi var sizce ne yapabilirim
  15. Massacredevil

Çözüldü✓ H61M-D2-B3 ekran kartı tavsiyesi

Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar benim anakartımı belirtim gıgabyte markası işlemcim i5 2500 16 gb ram var ekran kartım rx 460 ben bir tık daha yükseltmek istesem ne takabilirim rtx veya diğer ekran kartları olarak şu an ki işlemci üzerinden ve i7 3770 den de örnek verirseniz sevinirim belki...
  16. Massacredevil

Çözüldü✓ İşlemci Fan Ayakları

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce i5 2500 seri bir işlemci temin ettim fakat fanı takarken ayağını kırdım bilgisayarcılarda bulamadım bende sipariş ettim daha elime ulaşmadı ben 2 gündür fanı sadece üstüne bırakılı şekilde kullandım yani 80 90 95 arası dereceler görüyorum tabii ki yüksek değerli...
Geri