Arama sonuçları: *

1. A

Clio 3 1.25 75 hp 440.000TL ye alınır mı ?

En son 440 dan veririm diyor temizliğine çok güveniyorum dedi satan arkadaş gidip görmedim ama 3 saat yol yakınım. Piyasasından anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun https://shbd.io/s/9BE8ki0T
  2. A

Acemi sürücü için Max 400.000TL HB araç önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi önerilere açığım 2004 model araba söylemezseniz sevinirim.
  3. A

350.000TL ye Ford Fiesta 1.4 Dizel Alınır mı ?

Merhaba fiyatı uygun geldiği için ve temiz olduğunu düşündüğümden aşağıdaki ilanı aradım ve görüştüm. Sadece sağ arka çamurlukta lokal boya var dedi. Eksperde farklı bir şey çıkmazsa bu araç alınır mı ? Ehliyete yeni yazıldım acemi arabası olacak hb istiyorum. https://shbd.io/s/bBorMxQK
  4. A

S23 için acil adaptör tavsiyesi

Telefon kılıf ekran koruyucu derken telefonun masrafı çıkıyor vallahi. Uyguna ve kaliteli alabileceğim 25W destekleyen Type-C'den şarj eden adaptör tavsiye ederseniz çok sevinirim. Bir de kutu içinden çıkan kabloyu da değiştirmem gerekli mi
  5. A

S23 256 GB 29.500TL aldımm

Artık kararsızlıktan sıkıldım geçen senenin telefonu alınır mı diye düşünmekten S24 Exynos'la problem yaratır mı vb karmaşalara düşmüştüm iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum vallahi daha zam gelmeden aldım inşallah hata yapmamışımdır Redmi Note 9 Pro'dan geçiyorum
  6. A

S24 vs S23 siz olsaydınız hangisini alırdınız

S24 takasla 35k S23 29k. S23 alsam kaç yıl çok rahat götürür ve 1 yıl önce çıkan telefonu almak sizce mantıklı mı ? Exynos deneme tahtası olmak istemiyorum ama s24 de exynosun eski sorunları düzelmiş diyorlar sizce ?
  7. A

S23 hala alınır mı ?

S23 29.500 TL S24 42.500 TL 13.000 TL'lik fiyat farkına değer mi? S23 hala alınabilir bir telefon mu? Kalas gibi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum artık minimal bir telefon istiyorum.
  8. A

Remnant 1 tek kişi sarar mı ?

Arkadaşlar son 40tl bakiyem kaldı, farklı çeşit oyunlara bakıyorum önerilerden almadığım bu oyunu gördüm tek sarar mı ? For honor da alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  9. A

40 TL civarı Epicgames oyun tavsiyesi

80TL kupon iadesi oldu 37 TL ye vampyr aldım kalanına ne almalıyım sizce fps oyun istemiyorum. Blasphemous veya dead cells tarzı oyun istemiyorum
  10. A

Battlefield 2042 vs battlefield 5

Epic indirimlerinden 2042 aldım iade edip 5 almalı mıyım herkes 5i alın falan diyor? Sırf online oynayacağım ona göre
  11. A

Samsung galaxy note fan edition sarj kablosu önerisi

https://www.hepsiburada.com/baseus-type-c-3-0a-hizli-sarj-kablosu-1-m-kirmizi-catgh-b09-p-HBV00000KTFJN?magaza=Stoklu%20Market Bunu alsam tam verimlilikte kullanabilir miyim?
  12. A

Battlefield 2042 vs battlefield 5

2042 aldım iade edip 5 almalı mıyım ? Online oynayacağım sadece
  13. A

Huawei Freebuds SE2 alınır mı ?

Dışarıda sürekli görüşme yapıyorum onun için mikrofon oldukça önemli qcy t7 kullanıyordum önceden ses karşıya zor gidiyordu. Silikonlu modeller kulağımdan düşüyor bu doğrultuda se2 en iyi alternatif mi ?
  14. A

Gamenote H2002D Kaç Gram ?

Bu kulaklık nasıl rahat mı ve kaç gram?
  15. A

500TL'ye Gamenote h2002D alınır mı?

Daha önceden Gamepower Medusa 7.1 kullanıyordum ve takoz gibi başımı ağrıtıyordu 414 gr falandı. Bu 316 gr ergonomi olarak nasıl? Ona göre alacağım.
  16. A

700 TL'ye Razer Kraken X alınır mı ?

Bu bütçede pek fazla hafif kulaklık yok. BlackShark V2X almayı düşünüyordum fakat mikrofonu çok büyük gibi geldi ve bütçemi aşıyor. Her zaman mikrofon kullanmayacağım. Ergonomi ve malzeme kalitesi bakımından Razer Kraken X alınır mı sizce? Fiyatını hak ediyor mu?
  17. A

GameNote H2002D ergonomik mi ?

Daha önceden gamepower medusa 414 gr kullanıyordum takoz gibiydi kafamı ağrıtıyordu bu kulaklık 336 gr ergonomik olarak nasıl alınır mı? Migrenim olduğu için çok kafa sıkmayan bir şeyler arıyorum
  18. A

Gamepower Medusa Kaç Gr ?

Önceden gamepower kullanıyordum ve kafamı çok ağrıtıyordu bu kulaklık kaç gr ? Yeni kulaklık alırsam ona göre alacağım aklımda razer blackshark v2x var yorumlarınız nelerdir
  19. A

740 TL'ye Razer Orochi v2 aldım g.o h.o ?

Orta küçük denebilecek bir ele sahibim 18 cm claw ve fingertip arası tutuşum var. Bu mouse kablosuz olarak çok dikkatimi çekmişti fakat siyahı dümdüzdü. Beyazını yakaladığım gibi siparişi verdim ne düşünüyorsunuz görüntü olarak kalite olarak üzer mi ?
  20. A

Razer viper mini vs Razer deathadder v2 mini

Sizce hangisini almalıyım viper 480 diğeri 550 tl civarlarında ? Hangisini uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirim
Geri