Arama sonuçları: *

• Users: Odias
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım Modern Warfare 2 (2022) Açılmıyor

3 gün önce pc gamepass aldım önce multiplayer dosyalarını indirmedim çünkü sadece hikaye modunu oynamak istiyordum ancak hata aldım oyun açılmadı. Bende sonrasında belki online dosyalarını indirmediğim içindir diye onları da yükledim ancak bir şey değişmedi. Bende oyunu silip tekrar yükledim...
  2. O

Öneri Türkcell fiber kullanılır mı ?

100 mbps internet ararken Türkcell in ilk 2 ay ücretsiz sonraki aylar 600 tl olan 3 ay youtube premium veren 12 ay taahhütlü paketine denk geldim almayı düşünüyorum. Ancak müşteri hizmetleri yada hız olarak vaad edilen hızları karşılıyor mu bilemedim sormak istedim yardımcı olabilirseniz çok...
  3. O

Yardım Yeni M2 SSD taktım ancak bilgisayar açılmıyor

Anakart: Msi b450 m a pro max M2 SSD: Crucial P3 Pci Express 3.0 Sistemde halihazırda içinde windows kurulu olan bir sata ssd ve bir adet hdd var. Yeni aldığım M2 ssd yi sisteme taktım sistem açılmadı çıkardım ancak yine de açılmıyor. Bilgisayarı açma tuşuna basıyorum sonra video sinyali yok...
  4. O

Yardım Metro 2033 Save Sorunu

Dün indirdim oynadım bugün açtığımda oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum. Yeni oyuna başlamamı söylüyor yeni oyuna başlarken de varsayılan kayıt dosyasının üzerine yazılacak diyor. Nasıl düzeltebilirim ?
  5. O

Yardım Almak istediğim ekran kartı stres testi sonucunda anlamadığım bir şey var

Arkadaşlar gtx1060 ekran kartı almak istiyorum ama gpu usage kısmı neden %77 onu anlamadım bir sorunmudur yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. O

Başka bilgisayardan yüklenen oyun çalışır mı ?

Başlığı nasıl atacağımı bilemedim ama konu şu : Arkadaşın m2 sine benim pc den onun steam hesabı ile oyun yüklesem, arkadaş da pc yi kurduktan sonra m2 ye windows kurup, steam yükleyip, benim zamanında indirdiğim oyun dosyalarını bir daha indirmeye ihtiyaç duymadan steamden açıp oynayabilir mi ?
  7. O

Çözüldü✓ Bios Yazılmış Flash'ı Temizleyemiyorum

Başlıkta yazdığı gibi zamanında bios güncellemek için kullandığım Flash disk i şimdi farklı bir bios yazmak için pc ye taktığımda ilk görseldeki gibi görünüyor. Herhangi bir şekilde etkileşime girmeye çalıştığımda ise ikinci görseldeki uyarıyı alıyorum.
  8. O

Adsl internet için telefon aboneliği şart mı?

Soru başlıkta yazıyor zaten, köy evine internet bağlatmak gibi bir düşüncemiz var adsl telefon hattından geçiyormuş galiba ama extra telefon aboneliği falan da almak gerekiyor mu yoksa normal internet paketi alıp mı kullanılıyor onu anlamadım
  9. O

Çözüldü✓ Bilgisayarı her açtığımda beni bilmediğim bir siteye yönlendiriyor

https://objectstorage.ap-mumbai-1.o...txgksxo/b/fetchbucket/o/hcaptcha-control.html site bu bilgisayarı her açtığımda chrome aracılığı ile bu siteye atıyor ve insan olduğumu doğrulayınca görseldeki komutlar çıkıyor. İnternette ne olduğunu bulamadım bilen birisi ne olduğunu açıklarsa sevinirim
  10. O

Bilgisayarı açtığımda beni bilmediğim bir siteye yönlendiriyor

https://objectstorage.ap-mumbai-1.oraclecloud.com/n/bmy7etxgksxo/b/fetchbucket/o/hcaptcha-control.html site bu bilgisayarı her açtığımda chrome aracılığı ile bu siteye atıyor ve insan olduğumu doğrulayınca görseldeki komutlar çıkıyor. İnternette ne olduğunu bulamadım bilen birisi ne olduğunu...
  11. O

Tails of Iron yaması bulamadım

Başlığa yazdığım gibi çalışan bir yama bulamadım bildiğiniz bir yama varsa önerir misiniz?
  12. O

CS2 Derece ve Eski Maç Bilgileri Gözükmüyor

Nasıl düzeltirim bilgisi olan var mı?
  13. O

Yardım Hitman World of Assassination'da RTX açamıyorum

Donanım : Rtx 4070 super, 5700x,, win 11 gereksinimleri de karşılıyorum neden anlamadım. 1725544856 buda oyun içi ekran görüntüsü
  14. O

Öneri 700TL bütçe hoparlör önerisi

birkaç tane hoparlör buldum ancak hangisini almam gerektiği konusunda emin olamadım görüşlerinizi belirtirseniz yada tavsiyeniz varsa yazarsanız çok güzel olur. https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-lenovo-lecoo-ds102-kablolu-fiyati,448419050.html...
  15. O

Çözüldü✓ Amerikadan PSU aldım priz için hangi dönüştürücüyü almam lazım ?

MAG A750GL PCIE5 Model psu aldım sistem yaklaşık 350-400w güç tüketecek hangi dönüştürücüyü alsam işimi görür güvenle kullanabileceğim bir dönüştürücü önerir misiniz ?
  16. O

Öneri İşlemci Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar 5700x işlemciye kule tipi, oyunlarda 60-65 arası tutacak, çok gürültülü olmayan bir soğutucu arıyorum. Aklımda Thermalright Pearless asassins se var. Başka önerileriniz yada deneyimleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
  17. O

Msi P240 görüş bildirme/tartışma

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi P240 almayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi, görüşlerinizi, tavsiyelerinizi, duyduklarınızı ve çevrenizde kullananlar varsa onların deneyimlerinden bahsederseniz çok mutlu olurum şimdiden yazan arkadaşlara teşekkür ederim. (Yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum...
  18. O

Yardım Amerikada KDV nasıl işliyor

Beyler Bayanlar Amerika'dan ürün getirtme şansım oldu tanıdık birine, donanım siparişi vereceğim. Yapacağım alışveriş yaklaşık 1050 dolar civarı tutuyor newegg ve mikrocenter vb. sitelerden baktım.(Markaların kendi storelarından da baktım fiyatlara) Ancak galiba orada vergi dahil olmadan satış...
  19. O

Steam Dolar Makası Ne ?

Yaw şimdi bu steam den bir oyun alacağım ama bu makas muhabbetinden hiçbirşey anlamadım. Eğer anlatabilirseniz çok sevinirim.
  20. O

Dedeme 3000tl civarı telefon önerisi

Arkadaşlar dedeme 3k civarı görüntülü konuşma yapabileceği facebook, google vs. girebileceği bi telefon almamız lazım ancak ben çok anlamıyorum telefondan, nelere dikkat etmemiz lazım alırken yada aklında bu çok iyidir bunu al bir sıkıntı çıkarmaz dediğiniz bir telefon varsa yazarsanız çok güzel...
Geri