Arama sonuçları: *

• Users: ShiroGin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ShiroGin

Türknet geçiş yöntemini nasıl yapmalıyım

Merhabalar ben Türk Telekom kullanıyorum gigafiber altyapısı olduğu ve binada hem Türknet Hem Türk Telekom kutusu bulunduğu için Türknete geçmek istiyorum. Taahütüm 16 gün sonra bitiyor Türknete geçişi nasıl yapmalıyım bir kaç sorum olacaktı madde madde soracağım yardımcı olursanız minnettar...
  2. ShiroGin

DDR5 Ram Dual için çip Uyumluluğu şart mı

Merhabalar ben yeni ddr5 sistem satın almıştım bu sistemde 1 adet "Kingston Beast KF556C36BBE-16TR 16GB" modelinden ram aldım bu rami birkaç hafta içinde aynısından alıp 32gbta yükseltmek istiyorum. Cpu-z den baktığımda çip modeli "micron" aynı modelden gelmezse diye bir sorum var. 1 - Farklı...
  3. ShiroGin

Render için AMD Tek çekirdekli İşlemci ağırlıklı 4060 ti kasa tavsiyesi.

Başlıkta dediğim gibi render ağırlıklı olacak bütçe aradaki farkın değerine göre değişir ama 45k 40k olabilir. ryzen 5 9600x işlemci nasıl?
  4. ShiroGin

Mousepad tavsiyesi verebilir misiniz?

başlıkta yazdığı gibi mouse pad önerisi yapar mısınız, kare olacaksa 1.5,2 karıştan büyük olmasın lütfen. Fiyat/Performans tarzı bir şey olursa daha iyi olur çok bütçe harcamak istemiyorum.
  5. ShiroGin

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

Özelleştirmeden 1tb ssd yapıp alırsanız iyi gibi. Eğer daha uygununu bulursanız ucuzu var demek yerine arkadaşlara yardımcı olması açısından link bırakırsanız daha iyi olur. Link
  6. ShiroGin

Öneri 15-30k fiyat bandında Ipad Grafik Çizim tableti önerisi

Merhabalar dijital tasarım, oyun karakteri çizimi yapmak ve kendimi geliştirmek için grafik tablet lazım. Procreate uygulamasını kullanmak istiyorum ve bu uygulaması bildiğim kadarıyla yalnızca Ipad modellerde var bildiğiniz veya önerdiğiniz 15-30k bandında grafik tablet önerisi yapabilir misiniz?
  7. ShiroGin

❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Merhabalar İtopya + Amazon sitelerinde indirimi gördüm Monitörün değerlerine baktığımda Fiyat/Performans için çok uygun olduğunu düşündüğümden 1 tane kendime aldım ilgilenenler olursa diye link bırakıyorum...
  8. ShiroGin

Pc için Hikayeli oyun önerisi

Yakın zamanda Days Gone bitirdim çok beğendim bittiği için boşluk hissindeyim. Gizlilik, açık dünya, loot tarzı şeyleri olan veya gerçekten sağlam hikayesi olan oyun önerebilir misiniz? Oynadığım ve sevdiğim oyunları aşağıya yazacağım mümkünse onları tekrar önermeyin. Extra olarak Watch Dogs 2...
  9. ShiroGin

Rehber Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Merhaba sevgili forum severler bu konuda yeni başlayanlar için League of Legends nedir ve nasıl oynanır adlı başlıklara değineceğim yaklaşık 8 yıldır lol oynuyorum youtubedaki rehberleri yeni başlayanlar için karmaşık gördüğümden İzleyerek öğrenmek isteyenler için Youtube rehber oynatma listesi...
  10. ShiroGin

Bilgisayar donuyor fakat kasa çalışıyor

Arkadaşlar iyi günler kullandığım bilgisayarı 7 ay önce aldık herhangi bir sorun yoktu fakat 2 gün önce başlayan bir donma problemi yaşıyorum. Bilgisayarın kasasından fan sesi geliyor hatta kumanda ile RGB'leri bile çalıştırabiliyorum fakat güç butonuna bastığımda kasa kapanmıyor aynı zamanda...
  11. ShiroGin

Çözüldü✓ 700 TL altında gaming kulaklık önerisi

Şuanlık Gamepower medusa ve jin modellerini araştırıyorum biliyorum çok iyi model değiller fakat bu fiyat bandında başka uygun kulaklık bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Geri