Arama sonuçları: *

• Users: Niwell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Niwell

Rx 6800 furmarkta modeli farklı gözüküyor

2 gün önce Powercolor fighter radeon rx 6800 ekran kartı aldım ancak furmarkta kart Red Dragon modeli olarak gözüküyor normal midir?
  2. Niwell

hp x220 driver indirirken seri numarası hatası

hp x220 mouse sipariş ettim geldi fakat ne yazlımını indirebiliyorum ne dpi düşürebiliyorum 3600 dpi'da kaldım düşüremiyorum ne yapmalıyım nasıl bulurum programını?
  3. Niwell

Yardım F310 mu GW909 mu Alınmalı

Bütçe bunların üzerine çıkmıyor şu 2 gamepad arasında kaldım Logitech G310: https://www.laptop.com.tr/urun/58373/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad-940-000138/?ref=akakce&v=1.80.5 Rush GW909: https://www.rushtr.com/urun/rush-freeman-gw909-wireless-gamepad/ Rush gamepadin kablosuz olması...
  4. Niwell

🔥İndirim RED Dead Online mı yoksa Mafia Trilogy mi

Red Dead online ve Mafia Trilogy 20 kasıma kadar indirimde rdr 187tl mafia 3lemesi 123 tl sizce hangisini almalıyım?
  5. Niwell

Battlefield serisi steamde indirimde

Selam 26 ekime kadar sürecek olan Battlefield 5 ve Battlefield 2042 oyunları şuanda 100tl alınır mı alınırsa hangisini almalıyım hangisi daha iyidir Cevaplarınızı bekliyorum:)
  6. Niwell

Mavi Ekran CS2 lobiye girerken mavi ekran hatası

Arkadaşlar anormal bir şekilde Counter Strike 2 çıktığından beri oyuna giremiyorum lobiye girerken mavi ekran veriyor Minidump Dosyalarım: https://s2.dosya.tc/server26/xht433/Minidump.rar.html Sistem özellikleri: GTX 1070-Ryzen 5 3600-2x8 16gb XPG ram- Gigabyte b450m K-500w 80+ Gamepower psu...
  7. Niwell

Yardım CS2 MAVİ EKRAN HATASI

cs2 girerken mavi ekran sorunu alıyorum Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı sorunu alıyorum ana menüye girmeden böyle oluyor nasıl çözebilirim.
  8. Niwell

pc kapaniyor monitor kapanmiyor

samsung odysey g3 23.8" 144hz monitorune sahibim ve bilgisayari kapatinca monitorde kablo takilmamis uyarisi veriyor kapanmiyor monitordeki tustan ayarlar falan var ama anlayamadim tam olarak çözümü nedir
  9. Niwell

300tlye kadar modem önerisi

https://www.n11.com/urun/modem-1-port-150-mbps-adsl2-ttnet-airties-rt-206v4-17888001?magaza=turkuazbilisim58&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel altyapım 81mb/s destekliyor ve ilerde 35mb/s internete geçmeyi düşünüyorum bu modem alınır mı? max bütçe:350 zorlarsam 400
  10. Niwell

Yardım KASA FANLARI ÇALIŞMIYOR

2 gun once bir sistem aldim ve kasanin ondeki 2 fani ve arkadaki 1 fani çalışmayi durdurdu ve kule fani kasa açılırken ve furmarkta rahatsız şekilde ses cikariyor ama calisiyor sorunu duzeltmem icin ne yapmam lazim
  11. Niwell

GTX 1070 SİSTEM ALINIR MI

ASUS DUAL 256bit GTX 1070 EKRAN KARTI AMD RYZEN 5 3600 A520 M-H 5100mhz 2x8 3200mhz 16gb cl16 corsair vengeance 500gb nvme m2 ssd Rampage salior 4modlu RGB fan mid tower mesh panel kasa İşlemci Soğutucu olarakta ek olarak rampage rgb 120mm fan kule soğutucu HEPSİ BİRLİKTE 9500TL FAKAT...
  12. Niwell

LoL de donup atma sorunu

daha 2 gün önce format atmama rağmen LoLde maçtayken (genellikle fight atarken) oyun 10 saniye gibi bir süre donuyor ve bu donma esnasında imleci hareket ettirebiliyorum istemciden yeniden bağlan demek zorunda kalıyorum oyundan zevk alıp oynayamıyorum çözümünü bilen varsa yazabilir mi yada...
  13. Niwell

paparamdan para çekildi

arkadaslar bugun valorant hesabima biri girmisti kontroller falan degismis ve dereceli oynamis daha sonra steam hesabima girmeye calistilar kod geldi ama giremedi simdide paparamdan 27tl cekildi kendine discord nitro çekmiş ne yapmam lazim olayi cozmem icin
  14. Niwell

AMD Mİ? İNTEL Mİ?

AMD Ryzen vs İNTEL CORE
  15. Niwell

AMD Mİ? NVİDİA MI?

Ekran kartı olarak AMD mi? Nvidia mı? sizce hangisi daha iyi (fiyat, kullanış, arayüz içine katılarak)
  16. Niwell

10K BÜTÇE SİSTEM ÖNERİSİ

toplam 12500 TL bütçem var 2.5k sı monitör için ayırdım 10kya amd işlemcili mümkünse nvidia ekran kartlı bi sistem almak istiyorum önerileriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler.
  17. Niwell

Çözüldü✓ ASUS TUF MU? MSİ GAMİNG Mİ?

öncelikle selam yeni sistem topluyorum ve alıcağım gtx 1660ti seçmek istiyorum sizce hangisini almalıyım asus tuf gtx 1660ti mı? yoksa msi gaming gtx 1660ti mı? ASUS TUF GTX 1660Tİ...
Geri