Battlefield serisi steamde indirimde

Niwell

80+
Reaksiyon skoru
37
Selam 26 ekime kadar sürecek olan Battlefield 5 ve Battlefield 2042 oyunları şuanda 100tl alınır mı alınırsa hangisini almalıyım hangisi daha iyidir
Cevaplarınızı bekliyorum:)

Ekler

• resim_2023-10-14_150155665.png
    resim_2023-10-14_150155665.png
    488.9 KB · Hit: 127
forza bu fiyata alınmaz,indirim beklemenizi tavsiye ederim.

Selam 26 ekime kadar sürecek olan Battlefield 5 ve Battlefield 2042 oyunları şuanda 100tl alınır mı alınırsa hangisini almalıyım hangisi daha iyidir
Cevaplarınızı bekliyorum:)
hocam konudan alakasız bende bu oyunlar gözükmüyor steamda. Çoğu oyunda böyle ismini yazıyorum gözükmüyor sebebi nedir fikriniz varmı

forza bu fiyata alınmaz,indirim beklemenizi tavsiye ederim.
forzayı bekliyorum zaten battlefield için sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam konudan alakasız bende bu oyunlar gözükmüyor steamda. Çoğu oyunda böyle ismini yazıyorum gözükmüyor sebebi nedir fikriniz varmı
Bilmiyorum ilk defa gördüm bu sorunu belki aile görünümü ayarı açıktır

Screenshot_1.jpg

İkisini de yapıştırdım ben 2042'den nefret etsem de katlanır belki kalsın istediğimde yükler oynarım. Zaten 2 günlük yemek param bu iki oyunu fiyatının toplamı.

laptop 1060ti ekran kartım var 2042 tavsiye eder misiniz arkadaşlar? fiyat çok uygun. Ama ya oynamazsam diye de veresi de gelmiyor insanın. Ya da ekran kartı yeterli gelecek mi endişesi. Cs go sağolsun zaten kasalar sayesinde bedavaya gelecek bir tarafım da al gitsin diyor. bir tarafım yine amazongaming ile bedavaya verirler mi falan kendi kendime kafayı çorba yapıyorum :D<
Edit:Biraz video izledim hoşuma gitti aldım gitti. İnşallah devasa güncellemele alıp durmuyordur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,229
Üyeler
191,532
Son üye
MuSt_
Geri