Selam 26 ekime kadar sürecek olan Battlefield 5 ve Battlefield 2042 oyunları şuanda 100tl alınır mı alınırsa hangisini almalıyım hangisi daha iyidir
Cevaplarınızı bekliyorum
Selam 26 ekime kadar sürecek olan Battlefield 5 ve Battlefield 2042 oyunları şuanda 100tl alınır mı alınırsa hangisini almalıyım hangisi daha iyidir
Cevaplarınızı bekliyorum
İkisini de yapıştırdım ben 2042'den nefret etsem de katlanır belki kalsın istediğimde yükler oynarım. Zaten 2 günlük yemek param bu iki oyunu fiyatının toplamı.
laptop 1060ti ekran kartım var 2042 tavsiye eder misiniz arkadaşlar? fiyat çok uygun. Ama ya oynamazsam diye de veresi de gelmiyor insanın. Ya da ekran kartı yeterli gelecek mi endişesi. Cs go sağolsun zaten kasalar sayesinde bedavaya gelecek bir tarafım da al gitsin diyor. bir tarafım yine amazongaming ile bedavaya verirler mi falan kendi kendime kafayı çorba yapıyorum <
Edit:Biraz video izledim hoşuma gitti aldım gitti. İnşallah devasa güncellemele alıp durmuyordur.
Cevaplarınızı bekliyorum