20-30 Bin TL Telefon Önerisi

Hocam, S24 FE’ye yakın bir zamanda zam yapıldı diye biliyorum. S25 FE 256 GB modeli Hepsiburada’da ön siparişte 39.999 TL olarak yazıyor. Samsung’larda bildiğim ve okuduğum kadarıyla başta yüksek fiyat belirleyip daha sonra indiriyorlar. İsterseniz bir bakın; S24 FE’nin çıkış fiyatı ve diğer Samsung telefonlarının fiyatları ne kadardı?
Elbette ki S25 FE nin fiyatı düşecektir. Zaten bu fiyata kimse bu telefonu tercih etmez. Ama fiyat olarak öyle bir noktadan açtı ki kaça kadar düşecekte f/p oranını yakalayacak merak ediyorum. İnşallah S24 FE de tekrardan 26 k seviyelerine düşer. Şu anda onu bekliyorum çünkü bence şu an ki fiyatı biraz yukarda gibi.

Elbette ki S25 FE nin fiyatı düşecektir. Zaten bu fiyata kimse bu telefonu tercih etmez. Ama fiyat olarak öyle bir noktadan açtı ki kaça kadar düşecekte f/p oranını yakalayacak merak ediyorum. İnşallah S24 FE de tekrardan 26 k seviyelerine düşer. Şu anda onu bekliyorum çünkü bence şu an ki fiyatı biraz yukarda gibi.
Evet hocam, S24+ varken insanlar neden S25 FE alsın ki? S25 FE’nin ekranı da diğer özellikleri de daha kötü. Bu açılış fiyatıyla o telefon satmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri