muhtemelen kensei daha iyidir çünkü hem speed hem de 5mm sünger kalınlığı var ama ben hem kendime hemde arkadaşıma almayı planladığım için iki mousepad...
kensei diğerlerinin neredeyse 2 katı fiyatı kalite açısından iki kat fark verir mi
1776443935
peki porge ve klasse nin sünger kalınlığı 3mm iken wraith in...
Çin lastikleri yakın-orta mesafe için iyi olur bütçen artarsa xiom,andro,tibhar,butterfly gibi markaların lastiklerine bakabilirsin ama bu lastikler sağlam...
Yinhe iyi ama bana kurstayken hocam genelde Xiom onerirdi. Ona da bakabilirsiniz baya iyi atiyordu bende omega 7 mi be vardi ama yenisi cikmistir kombo...
eklemeyi unutmusum ttr 500 allround raketmis topun gidisi guzel ama biraz daha fazla gitse iyi gelir gibi geliyor yani bana muhtemelen en az all+ veya off-...
arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır kullandığım pongori ttr 500 raketimin spin özelliği tamamen bitti ve tahtası kırıldı bu sebeple yeni raket almak istiyorum...
Kendi laptopunda canavar gibi çalışır fakat arkadaşının PC mükemmel oynatmaz. Arkadaşının bütçesi ne kadar? Hazır sistem alacaksanız belki daha iyisi bulunur.