Arama sonuçları: *

• Users: Koparan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

4060Ti 8gb 2. El piyasası basıl ?

Merhaba Gainward marka 4060ti 8gb ekran kartım var bir arkadaşa satacağım fiyat belirleyeceğim ama sıfır ve 2. El fiyatlar arasında çok fark var sizce 2. El ederi nedir bu kartın ? Kartım baya temiz sorunsuz bir kart. Kutusu ve her şeyi var.
  2. K

Ajazz AK992 KEYCAP Önerisi yapabilecek.

Merhaba, ajazz ak992 klavyemin keycaplerini değiştirmek istiyorum. Ama hiç anlamam bu custom klavye işlerinden, buna uyumlu keycapleri nasıl aratabilirim nasıl bulabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  3. K

Yardım Epic’in bedava verdiği oyunu kaçırdım. Hesap satacak var mı?

Dark and Darker LE DLC’sini ücretsiz vermişler çoğu oyunu aldım epicten ama bunu kaçırdım uzun zamandır istediğim bir oyundu alamamak üzdü elinde bulunan boş bir hesap varsa satın almak istiyorum. Olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  4. K

darmoshark N3 vs Attack Shark X3 vs Delux M800PRO

Merhaba bu konu başlığında olduğu gibi darmoshark N3, Attack Shark X3, Delux M800PRO model mouselerden hangisini almamı önerirsiniz genelde fps battle royale tarzı oyunlar oynuyorum öncesinde wireless olarak razer deathadder v2 pro ve Glorius Model O wireless kullandım bunlara yakın bu...
  5. K

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu soketlerini, anakartımda nereye takıcam ?

Merhaba bugün bir tane sıvı soğutucu aldım markası DeepCool LE500 240mm, Anakartım Asrock A620M-HDV/M2 ve ilk montajım olduğu için acemiyim soketleri nereye takacağımı bulamadım daha doğrusu pump soketi nerede bilmiyorum buraya görselleri ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. K

ASUS TUF FX model laptobumda XMP desteğini nasıl açabilirim ?

Herkese merhaba, Corsair 16GB Sodımm ram satın aldım ve laptobumun biosuna girince XMP desteğini görmiyorum ama var diyorlar. Bazı tuşlara aynı anda basıp açılıyormuş gibi söyleyenler var yardımcı olabilecek var mı ?
Geri