Arama sonuçları: *

• Users: lprnkc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

İyizico kampanyası için bakiye yükleme hatasına düştüm

Bildiğiniz üzere kampanya için iyzico indirdim ve direkt bakiye yükledim. Meğer o bakiyeyi kullanmak için fiziki kart alıp onaylama yapmam gerekiyormuş. Ödeme ekranında fark ettim ki iyzico üzerinden başka kartlarla alışveriş yapılabiliyormuş :D Kart gelene kadar bakiye askıda kaldı. Ben düştüm...
  2. L

Colorful anakartta güncel driver yok

Colorful battle ax b760m k D5 V20 anakartım var işlemcim i7 14700kf Son çıkan chipset driver ı 2022 yılına ait. İşlemci de b760 yonga seti de 2023 yılında çıkmış nasıl oluyor anlamadım. Sürücüleri intelin kendi driver kurucusundan kurdum ama FPS im olması gerekenden çok çok az. İntelin chipset...
  3. L

Akıllı ampül tavsiye eder misiniz

Birçok model var f/p bir şey arıyorum. bütün modellerde hem iyi hem kötü yorumlar var. deneyimi olan yardımcı olabilir mi?
  4. L

Low profile mekanik klavye tavsiyesi

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 1.250,90TL 48%OFF | Redragon Ultra Thin Wired Mechanical Keyboard Slim Compact 84 Keys Gaming Keyboard W/Low Profile Linear Red Blue Switches https://a.aliexpress.com/_oo4Zc20 Böyle bir şey buldum fena değil gibi siz ne önerirsiniz Low...
  5. L

r5 5600 + THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE Furmark testi

Başlıktaki donanımla furmark gpu+cpu testinde işlemci 85 derece görüyor. Kasada 3 giriş 2 egzoz fanı var. Bakımını yeni yapıp tekrar test ettim fakat değişen bir şey olmadı. Aynı sistem arkadaşımda var soğutucusu Thermalright assassin king 120 SE fakat onda maksimum 65 derece görüyor aynı...
  6. L

Yeni PC de durduk yere traktör sesi

Yeni aldığımda başlarda yoktu bu. Bir gün açılırken böyle ses gelmeye başladı. Bilgisayar yeni açılırken böyle ses geliyor sadece ve 1-2dk sonra direkt susuyor. Sebebi ne olabilir?
  7. L

Yardım Bunlar ölü piksel mi? // Samsung Odyssey G5

Neredeyse baktığım her yerde bunlardan var ama parmağımı sürünce hepsi geçiyor, anlam veremedim.
  8. L

Geleceğe yönelik bütçe dostu bilgisayar için bu fiyat değer mi

17650 TL ye mantıklı olur mu? Tek Tek toplamaya göre 8500 lira indirim var
  9. L

PC yi ilana kaça koyarsam adil olur?

MSI 1050TI 4G, Ryzen 3 2200g, MSI B350M, Hyperx 2x4 3000Mhz, NOCTUA NH-D9L, FSP hydro k 500W 80+, 1TB harddisk Bakımları düzenli yapıldı hiçbir sıkıntısı yok. Sizce ilana kaça koymam gerekiyor.
  10. L

Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

Bu fiyata nerdeyse bütün laptoplarda aynı özellikler var. Gönlümden 3060 geçiyordu ama onların da bu fiyat bandında işlemcileri biraz daha düşük oluyor. Bunda 3050TI var ve bunu gözüme kestirme sebebim hem ekranı büyük hem de 1TB SSD var. ram de 4800mhz ddr5. İçinde 3050 olup 500GB SSD olanlarla...
Geri