Arama sonuçları: *

• Users: notrust
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. notrust

Hyperx Cloud III kablolu.

Bu modelden satın aldım fakat ses kartı diye yollanılan üründe artık eskisi gibi 7.1 tuşu ya da herhangi bir tuş göremedim seside biraz az geliyor kendi driverini yükledim internet sitesşnden biraz arttırabildim fakat bu normal mi ürüjü iade mi etmeliyim birisi söyleyebilir mi
  2. notrust

Gigabyte Secure Boot açılmıyor

Valorant icin secure boost açıyorum csm supportu kapatıp fakat masaüstüne döndüğümde ayarlarımı kaydetmemiş oluyor bu durumu nasıl çözeceğmi bilmiyorum ne yaptıysam kaç video izlediysem olmadı çözümünü bilen lütfen ulaşsın.
  3. notrust

Klasörde teknik problem

Merhaba C bölümünde bir dosya sabitledim klasörlere ve ona bastıgımda tekrardan c bölgesindeki konumunu açıyor bir anda böyle oldu bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. https://streamable.com/37h6sy
  4. notrust

RAM HAKKINDA BİLGİLİLER LÜTFEN.

Merhaba öncelikle elimde şu an GoodRam 16GB(8x2) IRDM RGB 3600mhz CL18 DDR4 Ram (IRG-36D4L18S-16GDC) bu model bir ram var ve ben yeni bir ram almak istiyorum o yüzden aşşağıdaki rami buldum bunu goodramin yerine alsam problem olur mu? bir sorun çıkartır mı? alabilir miyim alttakini acaba...
  5. notrust

Windows güvenlik Duvarı Hk.

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim lütfen kusura bakmayın yakın zamanda bilgisayarıma lol skin changer yükledim. DLL injector mantığıyla oyuna entegre ediliyor ve sonrasında bunu sildim bilgisayarımdan fakat aşşağıda belirttiğim gibi hatalar oluştu ve bunları güvenlik...
  6. notrust

MPRT AÇILMALI MIDIR?

Bu model bir monitörüm var tıpa tıp aynısı zaten ama bir sorunum var ben bunda mprt açmalı mıyım oyunlarda? Konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim.
  7. notrust

PC AÇILIRKEN 60 HZ AÇILIYOR.

GamePower Intense X40 27″ 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör Model monitörümde sabahları pcyi açarken 60hz yazısı ile açılıyor nvdia ayarlarından baktığımda 240hz gösteriyor monitörün arka tarafında ki tuşlu ayarlarında da 240hz gösteriyor pek anlamam bu işlerden...
  8. notrust

Oyunlarda Ani FPS Düşüşleri

YAKIN ZAMANDA SINERJIDEN BIR SISTEM TOPLADIM VE GEÇEN GÜN ELİME ULAŞTI HER ŞEYİ KURULU VE MONTAJLI TALEP ETTİM ÖYLEDE GELDİ FAKAT VALORANT VEYAHUT HERHANGİ BİR OYUNA GİRİYORUM FPS 500-600 FPSDEN BIR ANDA 20 OLUYOR 3-5 SANIYE ORADA KALIYOR SİSTEM ÖZELLİKLERİMİ AŞŞAĞIDA YAZDIM BAKARSINIZ AMD...
  9. notrust

fps drop icin destek

valorantta aniden 500 fpsdsn 20 fps e düşüyor işlemcim r7 5800x ekran ksrtımda 3060ti neden böyle oluyor bilmiyorum oynuyorum bir anda düsüyor aldığım fps 500-700 düşünce 20 1682460007 yeni aldım pcyi ayar falan bilmiyorjm ne yapmam. lazım
  10. notrust

fifa 23 hakkında bir sorum var

bir anda aniden oyun kapanıyor maçın 3. dakikası gibi gidiyor kapanıyor komple sizce neden
  11. notrust

darboğaz olur mu olmaz mı?

arkadaşlar resimdeki sistemi alacağım sizce dar boğaz yaşar mıyım yaşamaz mıyım
  12. notrust

Gta 5'i Steam Key Olarak Satan

Arkadaşlar gta 5 için steam key alacağım fakat nereden alacağım güzel ve biraz daha ucuz makul bir fiyata lütfen güvenilir siteler önerir misiniz?
  13. notrust

max 17k oyuncu kasası

arkadaşlar oyun oynayacağım bol bol kastırmayan ekran kaydı aldığımda cok fps düşmeyecek güzel bir sistem arıyorum laptop alacaktım fakat vazgeçtim almışken masaüstü alıp oturtalım.
  14. notrust

Hp Victus 15-FA1018NT 7N9U6EA Kullanan var mı?

Arkadaşlar merhaba, bu iki bilgisayar arasında kaldım pek anlamıyorum bu işlerden o yüzden sizden teknik destek almak istedim. Kullanan arkadaşlar varsa oyunlardaki fps değerlerinide belirtirlerse sevinirim. Oyun için alcağım. ACER NITRO 5 AN515-58 ( i7 12700h / 16 GB RAM / 512 GB SSD / RTX...
  15. notrust

Acer Nitro 5 AN515-58 Alınır mı?

Herkese merhaba öncelikle ben bu bilgisayarı beğendim almak istiyorum. Sizlerde kullananlar varsa fikirlerini belirtmelerini istiyorum. Kendim valorant veya pubg tarzı oyunlar oynamak istiyorum fakat onun yanı sıra hikaye tabanlı RDR2 olur veyahut fivem ( gta 5 ) olur bu tarz oyunlar oynamak...
Geri