Arama sonuçları: *

• Users: Alperrium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Merhabalar, sorum başlıkta gördüğünüz şekildedir. Aşağıda kendimle ve ürünü kullanma planımla ilgili bilgi vereyim: Yazılımla uğraşıyorum ve çok uzun saatler bilgisayar başında kalıyorum. 1.81 boy ve 96kg ağırlığındayım. Absürt derecede boyun ağrısı çekiyorum. Bununla ilgili hastaneye de gittim...
  2. A

Yardım Boyun Ergonomisi Odaklı Koltuk

Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi çok ciddi boyun ağrısı çekiyorum. Bazı geceler uykumdan uyandırıp saatlerce uyutmuyor bu durum. Aktif egzersiz yapıyorum fizyoterapiste vesaire de göründüm, yüksekliği ayarlanabilir masa kullanıyorum ve olabildiğince ayakta çalışıyorum. Yine de uzun saatler...
  3. A

Yardım Asus Teknik Sevis Hakkında Soru

Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi...
  4. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Dostlar muhtemelen yapacak bir şey yok bu duruma biliyorum ama bir umuttur yaşamak buraya bir sorayım dedim: Asus TUF VG27AQM1A monitörü 2 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum ama 10 gün kadar önce ekranın en alt kısmında ince, yatay, siyah bir çizgi çıktı. Buraya görüntüsünü koyamıyorum...
  5. A

Premium ve Bütçe Klavye Önerisi

Selam dostlar sebebini sormayın ama bir tane maksimum 1500-1600tl fiyatlı f/p klavye bir tane de 8-9k ya kadar bütçe olan premium klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
  6. A

3K Civarı Hoparlör Önerisi

Dostlar masaüstü bilgisayarda kullanmalık hoparlör öneriniz var mıdır aile evine bilgisayar yapıyorum monitörde hoparlör yok illa hoparlörlü olsun diyor evdekiler iş görecek uzun dayanacak bir şey olursa yeterli 2. haftadan temassızlık sorunu falan yaşamak istemiyorum girişinde harici aradığım...
  7. A

7500F + 5070 Sistem Değerlendirmesi

Dostlar sepetim böyle. Elimde 650w Corsair PSU ve Kioxia Exercia Pro SSD var zaten. Parçaları değerlendirir misiniz değiştireceğiniz bir şey olur muydu sizin? Bir de bu sisteme uygun bir hava soğutma önerebilir misiniz?
  8. A

6-10k Arası Monitör Önerisi

Bütçenin altında önerilere de açığım. Fiyat performans olursa üst limitim sadece 10k. Çok rekabetçi fps oyunları falan oynamıyorum çok fazla fps'e ihtiyacım yok panel kalitesi iyi 120hz civarında renk doğruluğu vesaire iyi bir monitör olursa yeterli. Hoparlörü olursa da büyük avantaj. 24 veya...
  9. A

I5 11400f İşlemci İle Uygun Ekran Kartı

Dostlar selam 11400f ile dar boğaz yapmayacak ekran kartı öneriniz var mıdır? Sitede böyle bir konu varmış ama 1 yılı geçmiş açılalı 5000 serisinden 5060 falan önerir misiniz diye tekrar açmak istedim. Sıfır olursa çok iyi olur teşekkürler
  10. A

Mavi Ekran Şiddetli Bir Gürültüyle Ekran Gidiyor

Dostlar seçeneklerde yardım yoktu o yüzden mavi ekran seçtim. Başlıkta gördüğünüz gibi: bilgisayar masaüstünde beklerken, BIOS'da beklerken, tarayıcıda, programlarda veya oyunda herhangi ne yapıyor olursam olayım açıldıktan 3-4 dakika sonra sıvı soğutmanın radyatöründen gelen çok çok şiddetli...
  11. A

Yardım Her Yeni Eylemde Bilgisayarın Bütün İnterneti Kesiliyor

Dostlar başlık biraz garip görünüyor olabilir ama tam olarak gördüğünüz gibi. Örneğin video izlerken sorunsuz çalışan internet yeni sekme açtığım anda bilgisayar genelinde 4-5 dakikalığına tamamıyla kesiliyor. Arkada indirmeler varsa istisnasız her biri 0mbps hıza düşüyor, saniyeler önce...
  12. A

Yardım Giriş Seviyesi Sistem İçin Hangi PSU

Dostlar selam, eski parçalarımdan aile evine bilgisayar yapacağım. Oyun oynanmayacaktır ben kendim tatillerde memlekete geldiğimde çalışmaya devam edebilmek için istiyorum Unreal Engine kullanıyorum. Sistemde i5 11400 işlemci ve intel stok soğutucu, Gigabyte H510M-H ve 16GB DDR4 ram var şu an...
  13. A

Maksimum 30K PSU+SSD+GPU

Dostlar selam. Sadece ekran kartının 30k dan fazla olduğu günlerde başlık güldürmüş olabilir. Elimde eski bilgisayarımdan kalma i5 11400, H510M H ve 16GB DDR4 Ram var. Normalde ayrı evimde yaşıyorum ve orada 5070Ti'lı sistemim var. Bu kalan parçalarla da bayramlarda vesaire gittiğimde işime ara...
  14. A

Kasa Fan RGB Yanıyor Ama Dönmüyor

Dostlar MSI Pano 100R model kasanın egzoz fanı bilgisayar çalışır halde kullanırken bir anda yavaşlamaya başladı, durdu. Ters yönlerde hafif hafif biraz daha dönüyor gibi oldu ve komple durdu. Montajı yapalı 7-8 saat ancak oluyor. Fiziksel bir engel sıkışma vesaire yok. Fandan kasa fanlarının...
  15. A

Bilgisayarın Açılması Aşırı Uzun Sürüyor

Dostlar selamlar. Bilgisayar bir performans olayı olamayacak derecede yavaş açılıyor. Birden fazla kere deneyerek kronometreyle süre tutttum: bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra anakart logosunu göstmesi 58 saniye, windows kilit ekranına gelmesi 68 saniye sürüyor. Başlangıç uygulamalarıyla...
  16. A

Yardım Hiçbir Şekilde Steam'e Giriş Yapamıyorum

Merhaba dostlar başlıkta gördüğünüz gibi durum. Doğru HESAP ADI ve doğru şifreyi kullandığımda 100% eminim ama ne bilgisayar uygulamasından ne internet sitesinden ne de mobil uygulamadan steam'e giriş yapamıyorum. Hayır, hesap adı olarak mailimi veya görünür adımı yazmıyorum hesap adımı...
  17. A

PC Toplamaya Yardımcı Arıyorum

Arkadaşlar bu bir ilandır, İstanbul Maltepe civarında bütün parçaları satın alınmış sistemimi tuşuna basılıp windows gözükür hale getirebilecek bir arkadaş var mıdır? Bir miktar ödeme yapabilirim. 7-8 saattir bir sıvı soğutmanın gücünü bağlamaya çalışıyorum bence çıkan kablolarda eksik var. Her...
  18. A

Yardım Corsair ICUE Link H100i Montajı

Arkadaşlar merhaba. 6-7 saattir başlıtka gördüğünüz ürünün kablolamasını yapmaya çalışıyorum. Düzgün gösteren bir video internette bulamadım. Ürünün resmi şemasında gösterdiğine göre ilerlediğimde de pompanın ve fan radyatörlerinin kontrolcüsüne güç vermek için nasıl bağlamam gerektiğini...
  19. A

Elimdeki Parçalara Kasa Öneriniz Var Mı

Dostlar selam, aşağıda listelediğim parçaları satın almış durumdayım. Bunları monte etmede sorun yaşatmayacak, iş gören bir hava sirkülasyonu olan ve mümkünse RGB'si kontrol edilebilen ve verdiğim parçalarla senkronize çalışabilecek kasa önerileriniz var mıdır? Verdiğin parayı hak eder...
  20. A

3070'den Hangi Karta Geçmeliyim

Dostlar bir süredir bilgisayarımı yükseltmek istiyorum bu forumda ve başka yerlerde araştırıyorum ama her gelen tavsiyede anakart işlemci ram ve ssd neredeyse hep aynı kalıyor bundan dolayı yükseltmem gerekenin sadece ekran kartı olduğunu düşünmeye başladım. Güncel sistemim şu şekilde: Ryzen 5...
Geri