Arama sonuçları: *

• Users: Borekis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

İ5 12400f rx6750 satıp laptop almayı düşünüyorum

Arkadaşlar 2.5 yıl önce itopyadan pc topladım. Şuan üni de olduğum için canım çok sıkılıyor pc olmadığında. İhtiyacım yok ama oyunlara düşkün olduğum için laptop almayı düşünüyorum. Sistemin özellikleri İ5 12400f Rog strix rx6750xt 16gb ddr4 500 gb m2 ssd 1600/1500 Corsair h100 240mm sıvı...
  2. B

God of war ragnarok save dosyası lazım

arkadaşlar oyunu silip tekrar yükledim save dosyaları silinmiş surtr un ocağı kısmında kalmıştım elinde save olan varsa atabilir mi ya da nasıl bulabilirim
  3. B

anakrtımı aynı modelin argb si ile değiştim ne yapmalıyım

anakartım asus h610m k d4 aynısı olan argb modeli ile değiştireceğim herhangi bi driver windows sorunu olur mu ?
  4. B

F1 23 loading ekranında kalıyor

Ea play im var ve 5 saatlik deneme hakkıyla f1 23 indirdim ama loading ekranında kalıyor oyuna girmiyor
  5. B

İ5 işlemci için Sıvı soğutma önerisi

Öncelikle iyi forumlar yukarıda belirttiğim gibi sıvı soğutucu almam istiyorum fakat ne alacağımı ve kasama uyumlu olur mu bilmiyorum. Sistemimde goodram irdm rgb ram var kasam gamebooster GB-Z007B
  6. B

fifa 23 tam ekran yaptığımda ekran ayarları değişiyor

başlıkta yazdığım gibi oyunu pencere modundan tam ekrana aldığımda yeni aldığım monitörün ayarları değişiyor ve ekran parlaklığı azalıp renkler soluklaşıyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. B

squad da ayarlara giremiyorum

iyi forumlar bugün squad oyununu indirdim ilk yaptığım oyunu tam ekran ve fsr 2.0 ı aktif etmek oldu fakat bundan sonra mouse imleci oyunda iken ekranın sağ tarafına gitmiyor bu yüzden de ayarlara giremiyorum
  8. B

ACİL YARDIM!! sahibinden dolandırıcılık

Sahibinden üzerinden ds4 kolumu satmak için bugün ilan verdim Fakat ilanı kaldırıp aynı ilanı tekrar verdikten sonra kaldırılan ilanıma satıldı olarak mesaj geldi
  9. B

ServisPoint garanti sorgulama

8 Mart 2023 tarihinde ekran kartımı itopya teknik servisine verdim. Bayramdan önce lazım olduğu için durumunu öğrenmek istediğimde servispoint ten seri numaranız ile öğrenebilirsiniz dendi fakat nerden öğreneceğimi bulamıyorum
  10. B

Xbox gamepass utimateden discord nitro alamıyorum

1 hafta önce gamepass ultimate aldım fakat bedava verilen 3 ayki discord nitroyu talep etmeye çalıştığımda bu kodu kullanamayacaksın diyor yardım eder misiniz
  11. B

Psu dan cızırtı geliyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttim oyun oynarken psu dan cızırtı geliyor. Bu ses fifa oynarken yok fakat f1 oynarken cızırtı sesi geliyor, grafikleri yükselttiğimde daha da artıyor ne yapabilirim direkt garantiye mi yollayayım. Psu GameBooster ın
  12. B

psu dan cızırtı sesi

oyuna girdiğim zaman psu dan cızırtı sesi geliyor, grafikleri değiştirdiğimde ses tonu değişiyor, alt tab attığımda cızırtı yavaşça kayboluyor , ayrıca yüksek ayarlarda bir süre oynadıktan sonra çok daha yüksek bir ses çıkmaya başlıyor yardımcı olur musunuz
  13. B

Çözüldü✓ rog strix ekran kartını aura sync görmüyor

iyi günler anakartımda rgb desteği olmamasına rağmen ramlerimin rgb sini armoury crate uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorum lakin ekran kartımı kontrol edemiyorum çözümü var mıdır
  14. B

2k ips monitör önerisi lazım

Öncelikle iyi günler başlıkta belirttiğim gibi 2k ips monitör arıyorum İnternette şu ilanı buldum...
  15. B

İtopyadan sistem aldım psu yu nası satabilirim

https://www.itopya.com/tunca-starintel-core-i5-12400fasus-rog-strix-radeon-rx-6750-xt-oc-argb-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h20460 Dün bu sistemi goodram rgb ile özelleştirerek satın aldım ama forumlarda psu'suna güvenilmez deniyor nasıl satabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Geri