ekran kartının rgb kablosu var mıiyi günler anakartımda rgb desteği olmamasına rağmen ramlerimin rgb sini armoury crate uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorum lakin ekran kartımı kontrol edemiyorum çözümü var mıdır
Hocam bendede asus dual rtx 3060ti var bi bakabilirmisiniz aura sync destekliyormubenim kartta güç soketinin hemen yanında küçük bir pin daha var. kutunun içinden çıkan kabloyu o pine takıp diğer ucunu da anakarta bağlarsam kartın aydınlatması pc nin ışıklarıyla senkronize oluyor. ama o olmadan senkronizasyon yapılmıyor. ben kasada kablo karmaşası olmasın diye onu kullanmıoyrum. kasa ışıklandırmasını tek renk tercih ettiğim için gerek de olmuyo, ekran kartının ışıklarını kendi programından ayarlıyorum. Eğer kartında rgb header kablosu ve girişi yoksa ışıkları anakarta senkron edilemiyo diye biliyorum
Post automatically merged:
kullandığın kart ne bu arada
evet olduğunu biliyorum ama gözükmüyor sadece ram var onları değiştirebiliyorum
Şuan güncelliyorum hocamhocam armory crate güncelleme merkezine girip bi bak güncel olmayan sürücüleri güncelle
sonra cihazlar ve aura sync sekmelerinden kartı görüp görmediğini kontrol et, ben geçen ekipmanları bağladığımda ilk başta görmüyodu güncellemeleri yapınca sıkıntı çözüldü
https://rog.asus.com/tr/support/FAQ/1042459 hocam burada rog ve tuf serileriyle uyumlu olarak görünüyo ama istersen indirip deneyebilirsinHocam bendede asus dual rtx 3060ti var bi bakabilirmisiniz aura sync destekliyormu
hocam güncelleme yapılırken %37 de kalıyor ilerlemiyorhttps://rog.asus.com/tr/support/FAQ/1042459 hocam burada rog ve tuf serileriyle uyumlu olarak görünüyo ama istersen indirip deneyebilirsin
sorun çözüldü mü hocam
muhtemelen armory crate i kaldırıp yeniden yüklemen gerekir, neden öyle bir şey olduğundan emin değilim ama güncellemeleri yaptığın zaman büyük ihtimal ekran kartın armory de ve aura syncte gözükecektirhocam güncelleme yapılırken %37 de kalıyor ilerlemiyor
tek tek güncellemeyi dendim ama hepsinde aynı