Arama sonuçları: *

• Users: XLazine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

2TB M2 SSD Tavsiyesi ???

Bütçe : Max 5000 TL Arkadaşlar merhaba aşağıya resmini koyduğum laptopumu aktif olarak kullanmaktayım. Ama Depolaması yetmiyor oyun sil yükle yapmak yoruyor 2 TB laptopa uygun m2 gen4 ssd önerirseniz sevinirim bunun içindeki gen3 şimdiden tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.
  2. X

Sistem toplama tavsiyesi

Arkadaşlar Öncelikle merhaba aşağıda resimdeki gibi bir sistem toplamak istiyorum parçaların uyumu durumu vesaire önerileinizi bekliyorum bu sisteme birde 2k monitör önerirseniz sevinirim Fps hikaye her tür oyun oynuyorum.
  3. X

Yardım HP Victus 71T71EA 15-FB0004NT Depolama Hakkında

Arkadaşlar öncelikle merhaba 15 gün önce altta linkini bıraktığım laptopu aldım yardımınızı istediğim konu şu bu laptop da 2. bir m2 ss veyahut 2.5 inç ssd yeri varmı 512 gb depolaması var bunu yükseltmek istiyorum incelemesini bulamadım internette bilenler yardımcı olursa sevinirim...
  4. X

ASUS ROG G16 i7 13650HX - RTX 4060 Alınır mı?

Arkadaşlar Linkteki laptopu almayı düşünüyorum öneri tavsiyeleriniz nelerdir bu paraya bunu alma şu daha iyi gibisinden...
  5. X

Laptop için SSD önerisi

İyi günler kanalda videosu olan linkteki https://www.hepsiburada.com/msi-thin-gf63-12ve-082xtr-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00003YCW2Q?url_src=and-product-detail laptopdan alacağım buna uyumlu 1 yada 2 TB 2.5'' ssd önerebilir misiniz.
  6. X

RTX 40 Serisi Laptop Önerisi

Arkadaşlar Merhaba Rtx 40 serisi giriş veya orta segmen bir laptop almak istiyorum marka model bilgim çok yok sadece rtx4050 bir laptop alınır mı yoksa 4060 sistemlere mi bakmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Geri