Arama sonuçları: *

• Users: szrbne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

MOD SAAT yapmak istiyorum.

kendi ellerimle mod saat yapmak istiyorum ama aliexpresten mekanizma getirtmek çok zor artık. şu an bu işle uğraşan ve malzemeleri basit yoldan temin edebilen birisi varsa bana yol gösterebilir mi ? alınabilir mekanizmalar hangileridir ? güvenilir satıcılar hangileridir ?
  2. S

1m-1.2m araba önerisi ?

kasa tipi farketmez ama 4 kişilik bir aile için uygun olması lazım. otomatik ve diğerlerine göre daha az baş ağrıtan orta/genç yaşta araba önerisi verir misiniz ?
  3. S

CS2 Süsler ve Patternler hakkında bilgisi olan var mı ?

die cast ak süsüm var. altın 5253. bunun değeri nedir?
  4. S

Avantajlı Kredi Kartı Önerisi ?

alışverişlerde genelde kredi kartı kullanıyorum. aylık işlem hacmi bazen 5k bazen 25k. şu an maximum genç kullanıyorum ama puan sistemi çok kazandırmıyor gibi. acil nakit ihtiyaçlarımda da pek memnun değilim. avantajları ve kampanyaları olan (özellikler kafe restoran) kredi kartı öneriniz var mı?
  5. S

❌İndirim Bitti! Stanley Quick Flip 0.47 lt Çelik Termos 999 TL

azur mavisini paylaşmıştım fiyat 1274 TL olmuş. ama bu sefer de pembesi 999 TL ye düşmüş. belki hediye olarak falan almak isteyen olur. ömür boyu garantisi var. 9 ay vade farksız taksit seçeneği var. satıcı amazon...
  6. S

❌İndirim Bitti! Stanley Quick Flip 0.47 lt Çelik Termos 1059 TL

piyasada 1200-1400 civarı herhalde. gerçi 1100 küsüre de var yer yer. geçenki indirimlerde kaçırmıştım şimdi aldım. belki almayı düşünen vardır...
  7. S

Yardım GameBooster 1 MS 100 HZ Monitör 2700 TL alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2411ff-23-8-100hz-1ms-mprt-fast-ips-fhd-hdmi-vga-flat-gaming-monitor-pm-HBC00008QUSJ8?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:15944948818&utm_content=agid:133228666275&wt_gl=cpc.dsa.camp15944948818adgr133...
  8. S

PS5 için monitörüm yok YARDIM

evin tvsi şu an dolu ve uzun bir süre de dolu olacak gibi görünüyor. ailevi şeyler. ps de ünitede yatıp duruyor. şu an maddi durumum çok iyi değil. max bütçem 2k. bu fiyata ikinci el monitör ya da tv bulabilir miyim? elimde laptop var buna yansıtmanın bir yolu var mı ya da? bu fiyata alınacak...
  9. S

Yardım Modem için DNS ayarlama

arkadaşlar başlık yeterli aslında da tekrar açıklayayım. her cihazımda ayrı ayrı dns vpn uğraşmak istemiyorum. bağlı olduğum ağın ya da modemin ayarlarını değişitirip cihazda herhangi bir işlem yapmadan dc vs girebilir miyim ? artı olarak bunu ayrı bir isimde ağ açıp sadece onda yapabilir miyim...
  10. S

Altyapı mevcut, ne kadar hız alabilirim ?

turknet kullanıyorum. fiber dönüşüm vs yapıldı 100 alıyorum şu an. turknet gigafiberden 1000 veriyor sanırım. turk telekomun sitesinde alabileceğim hızları göstermiyor sadece altyapı mevcut diyor. ben türk telekoma geçsem 1000 alabilir miyim ? altyapı dediği kaça kadar destekler ?
  11. S

Altın yatırımı yapan arkadaşlarla hasbihal

altın alırken ne tür stratejiler izliyorsunuz arkadaşlar ? gram, ajda ,1 gram, 10 gram, peşin, kredi kartı vs. Bursada yaşayan arkadaşlar en güvenilir ve uyguna nereden aldığını da söylerse memnun olurum. teşekküler
  12. S

Arabalardan anlayan kardeşler buraya

ilk arabamı almayı düşünüyorum. acemilik atılsın diye çok bütçe ayırmayı düşünmüyorum ama tipi de üzmesin istiyorum. pego 207 hoşuma gidiyor ama alınır mı alınmaz mı anlayan birilerine danışmak istedim. ailece araçlarımıza temiz bakarız. aldığım aracı kullanıp köşeye atmam. 300-500k arasına ne...
  13. S

Öneri PS5 için büyük ekranlı monitör tavsiyesi

ps5 için BÜYÜK ama KALİTE tarafında da üzmeyecek monitör önerisi verebilir misiniz ? bütçe 10-12k. m7 43 inc şu an kafama en çok yatan model. büyüklük ve hz önemli pek fazla özelliği olmasa da olur
  14. S

İlk kez tribünde maç izleyeceklere tavsiyeler ??

ilk kez gidip izleyeceğim. girişte çıkışta içerde dikkat etmem gereken konular nelerdir ? devasa bir yapı bir sürü koltuk karmaşa. bursadan rams parka gideceğim sürprizle karşılaşıp günümün kötü geçmesini istemiyorum.
  15. S

PS5 Adaptive Trigger destekli oyun önerisi ?

daha konsolum elime ulaşmadı ama gelmeden listemi yapmak istiyorum. adaptive trigger destekli oyunları merak ediyorum kesin oyna dediğiniz oyunlar hangileri ?
  16. S

GAMING GECESİ Arctis Nova 7 Alınır mı ?

arkadaşlar bu fiyata daha iyisi var mı ya da bu alınır mı ? hem pc hem ps5 de kullanmak istiyorum. bütçem yok ne denk gelirse fp olarak.
  17. S

Sony PS5 Pulse 3D kulaklık alınır mı ?

ps5 alacaktım bazı satıcıların kulaklıkla beraber koyduğunu gördüm. şu an da zaten kulaklık ihtiyacım var. biraz daha verip ps5+pulse 3d almak mı mantıklı yoksa ucuza ps5 çözüp kulaklığı ayrı temin etmek mi ? pulse 3d satıcının koyduğu fiyat farkına değer mi kısaca sorum bu. hem pc hem psde...
  18. S

Vodafone hattım 4.5G olmuyor.

turkcell hattımda 4.5g oluyor. çift hat olarak kullanıyorum. vodafone hattımı aktif edince 4g oluyor. bi türlü aktif edemiyorum 4.5g yi. uygulama ve telefon ayarlarından da açtım. problemi yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  19. S

Çağrı gelince internetin kesilmesi

turkcellde böyle bir durum yaşamadım ama vodafone a geçince oyun oynarken telefon gelsin internetim kopuyor direkt. internette volte açın demiş ama her şey açık internet ve hat ayarlarım turkcellde olduğu gibi. bu sorunu çözmenin yolu yok mu ?
  20. S

PC-BT Kulaklık Ses Sorunu

3.5mm kulaklığım var problemsiz takıp kullanabiliyorum ama kablo derdi ve konforsuz olması nedeniyle değiştirmek istiyorum. bt ile kulaklık bağladığımda aynı sesi alamıyorum. dc aramasındayken youtube videosu açtığımda video sesi sanki telefonun diğer ucunden geliyor gibi. videonun direkt sesini...
Geri