Arama sonuçları: *

• Users: Mamisteryo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mamisteryo

EVEREST EFN 521 TEMİZLİĞİ

Arkadaşlar merhaba kullanmakta olduğum Everest efn 512 masaüstü fanı temizlemek istiyorum kanatları hafiften tozlanmaya başladı fakat içini nasıl açacağıma dair herhangi bir video vs bulamadım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  2. Mamisteryo

25K BÜTÇE İÇİN KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam elimde 25K kadar bir bütçe var Gaminggen ULTIMA-4060TI düşünüyorum ama sizlere fikir danışmak istedim hem tasarım işleri hem oyun için uygun bir kasa önerebilir misiniz? İşlemci fark etmez ama ekran kartı Nvidia olması önemli şimdiden teşekkürler.
  3. Mamisteryo

İnternet sağlayıcıların verdiği bilgi karşmasası

Kendi internet sağlayıcım 100MBPS hız alabildiğimi söylerken başka sağlayıcılar 1000 ve 500 arası değer veriyor hangisinin doğru olduğunu nereden bileceğim? Yardımcı olur musunuz?
  4. Mamisteryo

Yaz Aylarinin Klasi̇k Sorusu Hangi̇ Masaüstü Vanti̇latörü Almaliyim

Evet arkadaşlar malumunuz yaz geldi sistemlerimizi yeniledik keyfimiz az buçuk yerinde şimdilik sorunum ise yaz aylarında bilgisayar başında terlemek yahu terlesem iyi mousepad büyük olduğu için hoş olmuyor kolumu koyuyorum haliyle rahatsız ediyor o yüzden masaüstü vantilatör önerilerinizi...
  5. Mamisteryo

STEELSERİES MOUSE ÖNERİSİ

Selamlar herkese uzun zamandır Steelseries rival 110 kullanıyorum (2-3yıl) dün gece sağ tıkı bir süreliğine gitti geldi geldiğinde ise sanki daha geç algılıyor gibi hissettim. Buna istinaden yine Steelseries 500₺ civarı bir mouse önerir misiniz? Teşekkürler.
  6. Mamisteryo

Çözüldü✓ Klasse Pro 90x40 Black Mousepad Fiyatına Değer Mi?

Çok fazla övüldüğünü gördüm uzun zamandır 25x21 ufacık bir mousepad kullandığım ve bilek oyuncusu olduğum için 90x40 Klasse Pro Black sipariş ettim. Kullanan arkadaşlar olumlu/olumsuz düşüncelerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  7. Mamisteryo

Yardım Thozenavm'den alışveriş

Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır RX590 8GB R5 2600 VS550PSU bir bilgisayar kullanmaktayım piyasanın altına parça satan (sıfır&ikinciel) bir instagram sayfası buldum izlenimlerime göre bir sıkıntı göremedim alışveriş konusunda şimdi konu şu R5 5600 + RTX3060 (yada 3060Tİ) olarak...
Geri