Yardım Thozenavm'den alışveriş

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır RX590 8GB R5 2600 VS550PSU bir bilgisayar kullanmaktayım piyasanın altına parça satan (sıfır&ikinciel) bir instagram sayfası buldum izlenimlerime göre bir sıkıntı göremedim alışveriş konusunda şimdi konu şu R5 5600 + RTX3060 (yada 3060Tİ) olarak değiştirmek istiyorum parçalarımı. Ekran kartı için daha ideal önerileriniz var mı? Reklama girmiyorsa bu sayfayı paylaşsam alışveriş yapanlar bana memnuniyet durumlarını aktarabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Site yok hemde Instagramdan almaya gerek yok bence çok sağlam biter değilse

Site yok hemde Instagramdan almaya gerek yok bence çok sağlam biter değilse
Kişi kendi girişimcilik işi olarak yaptığını söylüyor ve yaptığı sistemleri vs. paylaşıyor kendi evinde toparlıyor sistemi veyahut parça değişimlerini orada yapıyor kararsız kaldım açıkçası. Fikrin için teşekkür ederim.

Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır RX590 8GB R5 2600 VS550PSU bir bilgisayar kullanmaktayım piyasanın altına parça satan (sıfır&ikinciel) bir instagram sayfası buldum izlenimlerime göre bir sıkıntı göremedim alışveriş konusunda şimdi konu şu R5 5600 + RTX3060 (yada 3060Tİ) olarak değiştirmek istiyorum parçalarımı. Ekran kartı için daha ideal önerileriniz var mı? Reklama girmiyorsa bu sayfayı paylaşsam alışveriş yapanlar bana memnuniyet durumlarını aktarabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
bana özelden atabilirsen çok memnun olurum,
r5 5600 ve rx6700xt bence daha f/p bi duo oluyor bana göre
hatta bütçe çıkarsa rx6800 veya rx6800xt daha iyi olur 2k monitörde

Facebook gruplarında çok aktif Tolgahan abi sık sık görüyorum sağlamdır.

Böyle şeylere girme. 2. El al daha iyi hocam. Özellikle ınstada kimseye güven olmaz

İsim vermem umarım kendisini rencide etmemiştir ve reklama vs. girmeyeceğini düşünerek konu başlığında belirtiyorum ihlal ettiğim bir nokta var ise lütfen bana belirtiniz tekrar teşekkür ederim herkese.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana özelden atabilirsen çok memnun olurum,
r5 5600 ve rx6700xt bence daha f/p bi duo oluyor bana göre
hatta bütçe çıkarsa rx6800 veya rx6800xt daha iyi olur 2k monitörde
Değerli fikirlerin için özelden yazdım

Fiyatlar nasıl peki?

R5 5600 için 3K RTX 3060Ti (sanırım ti çünkü 3060 ve 3060ti için konuştuk sadece ekran kartı diyerek fiyat verdi) için 6500-7000 olarak fiyat söyledi.
Ryzen 5 5600un sıfırı 2800 tl zaten?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5600un sıfırı 2800 TL zaten?
3060ti ler gpu worldde garantili şekilde o paralara satılıyor zaten hatta o paralara 3070 bile var hocam burada bi sıkıntı var

Geri