Arama sonuçları: *

• Users: Anwisdom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

70.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Genel olarak seyahat ediyorum oyun oynamak ve ufak tefek Adobe programlarını kullanmak için ihtiyacım doğdu. Genel olarak LoL gibi oyunlar oynarım ama bazen hikayeli oyunları da oynayabilirim. Tercihen minimum 6 taksitli bir laptopa ihtiyacım var.
  2. A

10000-15000 TL arasında 180 veya 200 cm masa önerisi

Merhaba arkadaşlar ömürlük bir masa almak istiyorum, 180x70 ya da 200x70 cm masa almak istiyorum. 2 monitör 1 tane de ağır kasam var. Bazen de ayaklarımı vesaire uzatıyorum masaya. Şu 2 seçenek var aklımda: LAGKAPTEN ve ALEX. Marangozlara sorduğumda MDF ile 2. olan masanın tek çekmeceli halini...
  3. A

7800x3D için 3000 TL Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 7800x3D işlemcim var. Şu an DeathAdder V3 Pro 3200 TL civarında. Onu mu almalıyım? Yoksa başka bir öneriniz var mıdır? Önerilerinizde 8kHz dongle dahil olup 3000 TL'yi çok aşmadan yapabilirseniz sevinirim.
  4. A

3000 TL Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Şu an DeathAdder V3 Pro 3200 TL civarında. Onu mu almalıyım? Yoksa başka bir öneriniz var mıdır?
  5. A

Amazon Almanya'dan PlayStation 5 Almak

Merhaba arkadaşlar, Amazon.de'den bu linkteki ürünü alırsam gümrük vergisi vesaire herhangi bir ek vergi öder miyim? Son satın alma sekmesine geldiğimde ürün fiyatı 14.000 TL vesaire oluyor.
  6. A

5000 TL oyun ve müzik için kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar başında oyun, müzik vs. için kablosuz bir kulaklık arıyorum. Aklımda bu ürün var, sizce bu fiyata daha iyisi alınır mı? HS80 Wireless kullanıyordum, oyun oynarken vesaire patlama yapıyor sürekli seste. Yazılımı güncelledim. Kapat aç vesaire her şeyle uğraştım...
  7. A

Yardım 35.000 TL'ye kadar iş bilgisayarı önerisi

Merhaba arkadaşlar, Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop, Adobe After Effects uygulamalarında beni üzmeyecek hızlı render alabilecek bir laptop istiyorum. Oyun oynanmayacak sadece iş için istiyorum. Aklımda bu laptop var uygun mudur sizce?
  8. A

35.000 TL iş için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, 35.000 TL'yi geçmeyecek şekilde; genel olarak Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, AutoCAD ve birkaç mühendislşk programında beni üzmeyecek bir bilgisayar arıyorum. Oyun oynanmayacak sadece iş için kullanılacak genel olarak render işi yani.
  9. A

30.000 TL'ye Premiere Pro ve Photoshop için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, 30.000 TL bandında sadece internette gezinti, Adobe Premiere Pro ve Adobe Photoshop programlarında beni üzmeyecek bir laptop arıyorum. 400-500 videoluk importlu projelerim olabiliyor. Aklımda MacBook var ama bu fiyata güçlü bir şey bulabilir miyim bilmiyorum. Macbook...
  10. A

Hava Temizleyicisi önerisi

Polen, toz gibi şeylere alerjim var onun için odama hava temizleyicisi almak istiyorum. Odam küçük sayılabilecek düzeyde yani okadar büyük alanlara etki etmesine gerek yok. Filtre mevzusunu tam çözemedim hepsinde mi filtre var bilmiyorum ama beni ileride filtre masrafına sokmayacak bir şey...
  11. A

RTX 4080 ve R5 7600X'li Sistem C23 Test Değerleri Normal mi?

Merhaba arkadaşlar C23 testi yaptım Multi Core ve Single Core 10'ar dakika olmak üzere. Sonuçlar ekteki gibi. Multi Core yaparken işlemci arada bir 91-92 dereceli gördü en fazla. Single Core'da 50-60 arası dereceleri gördü. Arkada Google'da gezindiğimi de söyleyebilirim testler esnasında...
  12. A

R5 7600X dalgalı sıcaklık değerleri

Merhaba arkadaşlar, R5 7600X sistem montajladım. DeepCool Gammaxx L360 sıvı soğutma taktım fakat bilgisayarı ilk açtığımda sıcaklık 80 derecelere kadar çıkıyor sonradan 40-45 derece sabit kalıyor fakat ara ara yine yükseliyor. Termal macunu 3 kere değiştirdim. Arctix X-4 ve DeepCool'un kendi...
  13. A

Kasada Statik Basınçlı Fan Kullanmak

Arkadaşlar merhaba kasamda statik basınçlı fan kullanırsam daha kötü mü yoksa daha iyi mi olur?
  14. A

R5 7600X 2K'da RTX 4080'e darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar başlıktaki gibi yarın sistem alacağım 2K'da kullanmak için RTX 4080 alıcam. Aklımda 7600X işlemci var. Darboğaz yapar mı? Ona göre 4070TI modeline düşebilirim.
  15. A

R5 7600X/RTX 4080 Sistem Darboğaz Olur mu?

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki sistemi bugün almayı düşünüyorum. Sistemde yükseltme yapılmayacak, kendi SSD ve HDD'lerimi sistemde kullanacağım için aşağıda yok. Sistem; İŞLEMCİ: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600x-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html KASA...
  16. A

Bu Monitör Alınır mı?

Arkadaşlar linkteki monitör alınır mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B08DLC9HBG?tag=akakceprime-21&th=1
  17. A

50K Bütçe ile Beyaz Odaklı RTX 4080 Sistem Dizme

Arkadaşlar bütçem 50K, olabildiğince beyaz ve RTX 4080 ile bir sistem dizmek istiyorum. Parçalar için önerilerinize açığım.
  18. A

2. Monitör Önerisi 144hz IPS

Merhaba arkadaş 2k 27" ana monitörüm var. 2. Monitör arıyorum bildiğiniz indirimde vesaire 24",27" 144 hz IPS panel monitör var mı? Bütçe 3.5 ama 3'e vesaire bulursam güzel olur.
  19. A

Exvega Koltuk Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu koltuk özellikler ve görünüş itibariyle çok konforlu duruyor. Sizce alınır mı yoksa Hawk mı almalıyım? Bütçe 3.5 civarı. https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli/
  20. A

1000 TL Beyaz Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar aklımda şu anlık bu ürünü almak var 1050 TL'ye geliyor her şey dahil. Yellow Switch V2 almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa açığım...
Geri