Arama sonuçları: *

• Users: Ctnkaya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ctnkaya

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi (Bütçe: 70-75K)

Arkadaşlar selamlar, Hepsiburada üzerinden (kupon) arkadaşıma bir sistem toplayacağız. Ana parçaların bir kısmı belli ancak bazı bileşenlerde kararsız kaldık. Daha mantıklı alternatifler veya daha iyi önerileriniz varsa değerlendirmek isteriz. Şu an için düşündüğümüz sistem şu şekilde: Ekran...
  2. Ctnkaya

THY Statü Milleri Dönüştürülmeli Mi ?

Arkadaşlar selamlar, Normalde Miles&Smiles kredi kartı üzerinden mil kazanıyor ve bunları kullanıyorum. Ancak THY’nin sayfasında statü millerinin normal mile çevrilebildiğini gördüm. Statü milleri sizce çok kritik mi? Harcanmaması gereken miller mi?
  3. Ctnkaya

Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Güncel yıl sonu kampanyalarına çok hakim değilim. Bir arkadaşım için PC almayı düşünüyoruz; maalesef Vatan indirimlerini kaçırdık. Alternatif olarak en az Ryzen 5 7500F + RTX 5070 gibi bir sistem bakıyoruz. Bütçemiz maksimum 60–65 bin TL civarında. Bu bütçeye göre ne...
  4. Ctnkaya

Havit PJ209A Plus Alınır Mı ?

Arkadaşlar Selamlar, Havit indirimleri kapsamında aşağıdaki ürünü aileme almak istiyorum çok fazla çıkmadan max 10k olacak şekilde bir ürün arayışındayım, aşağıdaki ürünü önerir misiniz ?
  5. Ctnkaya

LG 24gn650-b Panel Değişimi

Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık 2 yıl önce monitörüm aşağıdaki gibi netflix'e dönmüştü depoda tekrardan kutusuyla karşılaştığımda tekrardan hayata döndürmek istedim. Bu ürünün panelini nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı ? Panel = monitör fiyatına gelir mi ?
  6. Ctnkaya

PSU Yetmiyor Mu? 850W'a Geçmeli miyim? (Ryzen 5 7500F OC + RTX 5070)

Arkadaşlar selamlar, Mevcut Güç Kaynağım sistemim tam yük altındayken ses çıkartıyor (tahminen coil whine). PSU'mun sistemin güç ihtiyacını sınırda karşıladığı veya zorlandığını düşünüyorum. Bu şartlar altında, indirim dönemini değerlendirerek 850W bir PSU'ya geçiş yapmam daha sağlıklı ve...
  7. Ctnkaya

F/P OBD2 Cihaz Önerisi

Arkadaşlar Selamlar, Normalde VGate icar pro kullanıyordum aracı servise verdim cihazı da içinde unutmuşum ne olduysa cihazım kayboldu :D Tekrardan OBD2 cihazı almak istiyorum fakat bu sefer sadece Read/Write yapabileceğim basit bir şey bakıyorum, öneriniz var mıdır ?
  8. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

Selamlar, Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın. LINK
  9. Ctnkaya

Çözüldü✓ RTX 5070 Model Önerisi

Arkadaşlar selamlar, sistemimi RTX 5070'e güncelleyeceğim, aşağıdaki modeli düşünüyorum farklı bir model öneriniz olur mu ? NOT: 6/9 Ay Vade Farksız alabilecek şekilde bakıyorum.
  10. Ctnkaya

7500F için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar selamlar, İmzadaki sistemi kullanıyorum. Ekran kartımı ilana koydum, satılmasını bekliyorum. Üstüne çok fazla koymadan kartımı yeni nesile taşımak istiyorum. Maksimum 30k civarında ne önerirsiniz? Not: Sadece Nvidia
  11. Ctnkaya

Zara Vibrant Leather Warm Alternatif Parfüm Arayışı

Selamlar arkadaşlar, Yıllardır Zara Vibrant Leather Warm kullanıyorum fakat bu parfümün stoğu maalesef çok nadir yenileniyor, neredeyse iki senede bir stoklara giriyor. Bu yıl da gelip gelmeyeceği tam bir muamma. Bu parfümü bilen arkadaşlar varsa, bana koku olarak benzer bir parfüm...
  12. Ctnkaya

Dareu A950 Pro 4K Yan Padler

Selamlar, Dareu A950 Pro kullanıyorum. Ekteki yan tarafa takılan pad’leri nereden temin edebilirim? İyi forumlar dilerim.
  13. Ctnkaya

İngiltere E-SIM Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık bir hafta sürecek İngiltere seyahatim için kullanabileceğim bir e-sim sağlayıcısı arıyorum. Çevremdekiler Jetpac'i önerdi, sizin de başka bir tavsiyeniz olur mu?
  14. Ctnkaya

Steam Hediye Kısıtlaması Hakkında

Arkadaşlar Selamlar, 2. hesabımda bu şekilde bir kısıtlama var bu kısıtlamayı kaldırmanın bir yolu var mıdır ?
  15. Ctnkaya

İngiltere Gezi Planı Hakkında

Selam arkadaşlar, Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi? Özellikle Londra, Oxford ve Edinburgh için önerilere açığım.
  16. Ctnkaya

Çözüldü✓ Sadece Lol'de Yaşadığım FPS Dropları

Arkadaşlar selam, GameGaraj RTX 5070 Ti ( LAPTOP ) (3D olmayan versiyon) kullanıyorum. RDR2, Cyberpunk, Warzone gibi oyunlarda hiçbir sorun yaşamazken, LoL’de çok ani FPS düşüşleri yaşıyorum. FPS 540’lardan bir anda 200’lere düşüp tekrar yükseliyor. Bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor...
  17. Ctnkaya

VDSL'den fibere geçiş

Arkadaşlar selam, Binamıza Türk Telekom tarafından her daireye fiber çekildi. Ben de hâlihazırda Türk Telekom kullanıcısıyım. Bu durumda mevcut kullanıcılar için herhangi bir kampanya ya da avantajlı geçiş imkânı sunuluyor mu? Bildiğiniz bir kampanya var mı?
  18. Ctnkaya

MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR Alınır Mı ?

Arkadaşlar aşağıdaki laptop alınır mı ? Alternatif olarak game garaj'ın ürünleri var ama emin olamadım. https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwhg-091xtr-intel-core-ultra-7-255hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008C3A0Q?magaza=e-gamershop
  19. Ctnkaya

HP Omen 16 vs MSI Katana 15

Aşağıdaki iki notebook arasından karar veremiyorum; birinin ekran kalitesi (MSI QHD 2K) diğerinin ise RAM avantajı var (HP 32 GB). Zam gelmeden bu akşam sipariş verip aradan çekilmek istiyorum :) Şu anda aşağıdaki iki bilgisayar arasında kaldım: HP Omen 16-AM0008NT Intel Core i7 14650HX 32 GB...
  20. Ctnkaya

50-80 Bin TL Aralığında Oyun ve Performans Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Önümüzdeki ay içinde bir laptop almayı planlıyorum. Genellikle televizyona bağlayıp oyun oynayabileceğim, seyahatlerimde üzmeyecek bir cihaz arayışındayım. Aşağıdaki ürünü önerir misiniz? Sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerden bakıyorum elimdeki kuponu kullanacağım...
Geri