Arama sonuçları: *

• Users: Ctnkaya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ctnkaya

Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

Selamlar, Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın. LINK
  2. Ctnkaya

Çözüldü✓ RTX 5070 Model Önerisi

Arkadaşlar selamlar, sistemimi RTX 5070'e güncelleyeceğim, aşağıdaki modeli düşünüyorum farklı bir model öneriniz olur mu ? NOT: 6/9 Ay Vade Farksız alabilecek şekilde bakıyorum.
  3. Ctnkaya

7500F için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar selamlar, İmzadaki sistemi kullanıyorum. Ekran kartımı ilana koydum, satılmasını bekliyorum. Üstüne çok fazla koymadan kartımı yeni nesile taşımak istiyorum. Maksimum 30k civarında ne önerirsiniz? Not: Sadece Nvidia
  4. Ctnkaya

Zara Vibrant Leather Warm Alternatif Parfüm Arayışı

Selamlar arkadaşlar, Yıllardır Zara Vibrant Leather Warm kullanıyorum fakat bu parfümün stoğu maalesef çok nadir yenileniyor, neredeyse iki senede bir stoklara giriyor. Bu yıl da gelip gelmeyeceği tam bir muamma. Bu parfümü bilen arkadaşlar varsa, bana koku olarak benzer bir parfüm...
  5. Ctnkaya

Dareu A950 Pro 4K Yan Padler

Selamlar, Dareu A950 Pro kullanıyorum. Ekteki yan tarafa takılan pad’leri nereden temin edebilirim? İyi forumlar dilerim.
  6. Ctnkaya

İngiltere E-SIM Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık bir hafta sürecek İngiltere seyahatim için kullanabileceğim bir e-sim sağlayıcısı arıyorum. Çevremdekiler Jetpac'i önerdi, sizin de başka bir tavsiyeniz olur mu?
  7. Ctnkaya

Steam Hediye Kısıtlaması Hakkında

Arkadaşlar Selamlar, 2. hesabımda bu şekilde bir kısıtlama var bu kısıtlamayı kaldırmanın bir yolu var mıdır ?
  8. Ctnkaya

İngiltere Gezi Planı Hakkında

Selam arkadaşlar, Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi? Özellikle Londra, Oxford ve Edinburgh için önerilere açığım.
  9. Ctnkaya

Çözüldü✓ Sadece Lol'de Yaşadığım FPS Dropları

Arkadaşlar selam, GameGaraj RTX 5070 Ti ( LAPTOP ) (3D olmayan versiyon) kullanıyorum. RDR2, Cyberpunk, Warzone gibi oyunlarda hiçbir sorun yaşamazken, LoL’de çok ani FPS düşüşleri yaşıyorum. FPS 540’lardan bir anda 200’lere düşüp tekrar yükseliyor. Bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor...
  10. Ctnkaya

VDSL'den fibere geçiş

Arkadaşlar selam, Binamıza Türk Telekom tarafından her daireye fiber çekildi. Ben de hâlihazırda Türk Telekom kullanıcısıyım. Bu durumda mevcut kullanıcılar için herhangi bir kampanya ya da avantajlı geçiş imkânı sunuluyor mu? Bildiğiniz bir kampanya var mı?
  11. Ctnkaya

MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR Alınır Mı ?

Arkadaşlar aşağıdaki laptop alınır mı ? Alternatif olarak game garaj'ın ürünleri var ama emin olamadım. https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwhg-091xtr-intel-core-ultra-7-255hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008C3A0Q?magaza=e-gamershop
  12. Ctnkaya

HP Omen 16 vs MSI Katana 15

Aşağıdaki iki notebook arasından karar veremiyorum; birinin ekran kalitesi (MSI QHD 2K) diğerinin ise RAM avantajı var (HP 32 GB). Zam gelmeden bu akşam sipariş verip aradan çekilmek istiyorum :) Şu anda aşağıdaki iki bilgisayar arasında kaldım: HP Omen 16-AM0008NT Intel Core i7 14650HX 32 GB...
  13. Ctnkaya

50-80 Bin TL Aralığında Oyun ve Performans Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Önümüzdeki ay içinde bir laptop almayı planlıyorum. Genellikle televizyona bağlayıp oyun oynayabileceğim, seyahatlerimde üzmeyecek bir cihaz arayışındayım. Aşağıdaki ürünü önerir misiniz? Sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerden bakıyorum elimdeki kuponu kullanacağım...
  14. Ctnkaya

Quest 3S Hakkında Öneriler

Arkadaşlar selam, Yakın zamanda Quest 3S aldım. Aşağıdaki konularda önerilerinizi çok merak ediyorum: Oyun tavsiyeleri Aksesuar önerileri 3D printer ile basılabilecek kullanışlı şeyler Şu ana kadar yaptıklarım: 3D printer ile stand bastım Joystick’ler için kılıf aldım Terlemeyi azaltmak için...
  15. Ctnkaya

OBD Cihaz Önerisi - Gizli Özellik ve Hata Silme

Arkadaşlar selamlar, Golf 6 2011 aracım için bir OBD cihazı arayışına girdim. Arıza görme-silme ve gizli özellikleri açma gibi fonksiyonlara yerine getirebilecek bir cihaz öneriniz var mıdır ?
  16. Ctnkaya

Ekran Kartı Upgrade Önerisi

Arkadaşlar selamlar, İmzamda yer alan sistemimdeki 3060'ı elden çıkartmak istiyorum şuanda en mantıklı GPU sizce ne olur ?
  17. Ctnkaya

Sizce 32GB'a geçilmeli mi ?

Arkadaşlar selamlar aşağıdaki ram kitini kullanıyorum 2x8 16 olarak sizce bir kit daha alarak 32'ye çıkartmalı mıyım uzun vadeli olarak ? Faydasını gören arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  18. Ctnkaya

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Kaliteli uzun vadade üzmeyecek bir araç kamerası öneriniz olur mu arkadaşlar ? Limit olarak çok üzmesin yeterli, sonuçta bir kere alınacak üzmez diye umuyorum.
  19. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

Arkadaşlar selamlar, 2.el araç finansmanını kullanan veya konu hakkında bilgisi olan var mıydı ?
  20. Ctnkaya

Polo 1.4 Goal 2006 için Multimedya Ekran Önerisi

Arkadaşlar selamlar, 2006 model Polo 1.4 aracımız için CarPlay destekli bir ekran bakıyoruz fakat konu hakkında yeterli bilgimiz olmadığından dolayı seçmekte zorlanıyoruz, konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilr mi ?
Geri