Arama sonuçları: *

• Users: fallegan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fallegan

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

İyi forumlar, 1 haftadır araştırıyorum halâ kafama tam olarak yatan klavye olmadı. Klavye sadece oyun için değil günlük kullanım ve tasarımda da kullanılacak o yüzden F tuşları gerekiyor %75 işimi görür daha büyük olmasını istemiyorum. CS2 oynuyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu bütçelerde...
  2. fallegan

Masaüstü PC için hoparlör veya soundbar

Selamlar, hikayeli oyunlar, müzik, dizi, film, youtube videoları için kullanacağım. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok, aklımda bu ürün var kullanan varsa öğrenmek isterim, farklı önerilere de açığım. Stereo olması önemli, ses yüksekliği çok önemli değil, netleri (tizler ve diyaloglar için) iyi...
  3. fallegan

Pulsefire Haste' ten Ajazz 159 Pro Geçmeli Miyim?

Selamlar, kullandığım HyperX Pulsefire Haste' den çok memnunum, tutuşum tam oluyor (Fingertip-Claw arası), hafifliği çok iyi ve delikli olması da hoşuma gidiyor. Sadece kablosuza geçmek istiyorum ve fiyatı uygun geldi. Sanırım Temuda 1600 TL geliyor vergiyle. Bir de sanırım Pro versiyonda ekran...
  4. fallegan

Fanlar uçak sesi çıkartıyor, ekran siyah oluyor ama çalışmaya devam ediyor

İyi forumlar, 4. Kez başıma gelen bir olay. Çok yaşayan olmuş, ben çözemedim. İlk 2 seferde bios pilini çıkartıp taktım çözüldü. Normal başlattım şu anda çalışıyor fakat sıklaşıyor gibi. Bilgisayar çalışıyor, fanlar son hıza çıkıyor uçak gibi ses çıkartıyor, ekran bir anda siyah oluyor, ekran...
  5. fallegan

Çözüldü✓ LEXAR THOR 6000mhz CL32 vs GSKILL Trident 5600mhz CL36

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Bu sistemi şu şekilde özelleştirdim ve alacağım sadece son olarak ramde karar kılamadım, düşük gecikme değeri ve yüksek mhz ama karşıda gskill trident var o yüzden biraz marka farkı kafamı karıştırdı.
  6. fallegan

Çözüldü✓ Nvidia RTX 4070 SUPER sistem önerisi?

Lotus 7A-RTX 4070/Ti/S - Game Garaj Şöyle bir sistem gördüm isteklerime uygun. 32 GB Ram ve 1 TB SSD şart. Geri kalan özellikler hakkında çok detaylı fikrim olmadığını söylemeliyim. Hangi işlemci daha uygundur gibi. Bilgisayarın beni uzun süre götürmesini, hem işimde (tasarımcıyım, adobe...
  7. fallegan

Ziraat Bankası iade 38 gün oldu

18 Nisan'da yaptığım alışverişin iadesi halâ kartıma gelmedi. Banka kartı kullanıyorum. Firma gönderdiğini söylüyor, zaten güvenilirliğinde sorun yok. Buna benzer bir sorunu sanırım ya Steam'de ya da buna benzer çok bilindik bir firmada da yaşamıştım yine 1 ay sonra gelmişti. Bu süreci...
  8. fallegan

Hyperx Pulsefire Haste mousepadi algılamıyor

Bugün yeni aldığım Haste mouse geldi fakat mousepad üzerinde hareket etmiyor. Masada, elimde vesaire çalışıyor. Mousepad yeni, önceki Logitech G102 faremde çok rahat kayıyordu algılamama sorunu olmadı hiç. Mousepad almadan çözmenin bir yolu yok mu? Mousepad dümdüz siyah, fazla kalın değil...
  9. fallegan

Laptop için HDD önerisi

Geçenlerde buradan tavsiyelerle ram ve termal macun aldım, ikisi de çok işime yaradı bir sorun yaşamadım. Şimdi de 2.5" HDD alacağım HP Pavilion Gaming 15 laptopum için. Depolamayı oyunları içine atmak için ve bir kaç dosya depolamak için kullanacağım. Şu an laptopta 256 GB Samsung M2 SSD...
  10. fallegan

Yardım HP Gaming laptop ram yükseltme

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Benim hâlihazırda HP Pavilion Gaming 15-EC0006NT laptopum bulunuyor. İçerisinde 4x2 Samsung 2666mhz ramler bulunuyor. Ben bunlardan birini çıkartıp yerine 8 ekleyeceğim. Marka olarak aynısını bulamadığım için de istemeyerek farklı marka ama riski en aza...
Geri