Arama sonuçları: *

• Users: Serden7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Windows 11 23H2 hakkında

Merhaba. Windows 11 24H2 değilde 23H2 kurmak istiyorum malum sorunlardan ötürü. Technopatten orijinal linkten indirdim. Bu sürümün herhangi bir sorunu sıkıntısı olur mu ? Ayrıca rufusla yazdırırken 2 3 kere ayrıştırma hatası verdi en sondan sıkıntı çıkmadan yazdırdı bundada bir sorun olur mu ?
  2. S

Çözüldü✓ Win11 Nasıl Sürüm Seçilir ?

Selamünaleyküm. Windowsun ssd geberten güncellemesiyle çöp olan ssd sebebiyle tekrar m2 ssd siparişi verdim. Windowsun 24h2 yerine bir önceki sürümü veya önceki sürümlerde bu sıkıntı varsa daha önceki sürümleri nasıl indirebilirim. İso yazdırmada sürüm seçmeyi göremedim nasıl bir adım izlemem...
  3. S

Çözüldü✓ Dramli m2 Ssd Önerisi

2500 2700 veya 3k gibi dramli 1tb m2 nvme ssd önerir misiniz. Kampanyalı gibi olursa çok iyi olur pahalıya kaçmak istemiyorum.
  4. S

Yardım Samsung 980 Pro m2 Biostan Silindi

Acil yardım. Dün gece oyun oynarken bilgisayar aniden mavi siyah ekran vererek kapandı. Açtığımda sürekli biosa giriyor hiçbir şekilde windows açılmıyor. Baktım m2 ssd yok olduş silinmiş. Gözükmüyor. Bugün mevcut yuvadan anakartta bir yuva daha var hiç açmamıştım orayı söktüm ssd yi oraya taktım...
  5. S

Göz Hk. (Askerlik Muafiyet)

Merhaba. Doğuştan gelen her iki gözde aynı anda olmasada dışa doğru ekzotropya hastalığım mevcut. Ayrıyeten miyop var. Sferik Sağ -3.5 Sol -3.25 Silendirk sağ -0.75 sol -0.5 Aks sağ 75 sol 165 göz hakkında askerlik muafiyet hakkında bilgim yok. Dediğim gibi dışa doğru kayna hastalığım var...
  6. S

Yardım Rocket League Hakkında

Merhaba. Steam üzerinden rocket league oynuyordum. Bir ara girmedim ben bu oyuna. Normalde hiçbir şekilde sormuyordu etmiyordu birden epic games sormaya başladı. E posta yazıyorum ama “lütfen epic games hesabını oluştururken kullandığın e postayı gir” uyarısı çıkıyor hatırladığım bütün e...
  7. S

Askerlik Muafiyet, Hk.

Selamünaleyküm. Hayırlı ramazan-ı şerifleriniz olsun. Muafiyet ile ilgili çok araştırma yaptım ama içime sinen bir yazıya denk gelemedim bilginiz vardır diye size sorma gereği duydum. Benim iki gözümdede doğuştan dışa doğru kayma mevcut. Zaman zaman sağ gözüm kayıyor zaman zaman sol göüm kayıyor...
  8. S

Yardım AirPods Pro 2 Şarj Hakkında

Selamünaleyküm. Bugün vatandan almış olduğum Apple 20w usb c adaptörüyle AirPods Pro 2 kulaklığımı şarja taktım. Şarja takınca şarj olduğuna dair ses çıktı ve kırmızı turuncu vari ışık yandı. Yandıktan 5 6 saniye sonra ışık söndü. Nedeni ne olabilir anlayamadım. Adaptörde kulaklıkta orijinal.
  9. S

Yardım Nzxt kasa fanları çok hızlı ve gürültülü çalışıyor.

Selamünaleyküm. Kasamda bulunan önde 2 adet 140mm üst tarafta 2 adet 120 ve egzoz olarak 1 adet 120 olmak üzere toplam 5 adet nzxt f serisi fan mevcut. Pc yi geçen sene aldım daha yeni sayılır. Bilgisayarı açtıktan kısa süre sonra fanlar hızlanmaya başlıyor. Buz gibi kasa ama direkt hızlanmaya...
  10. S

Yardım AirPods Pro 2 Hakkında yardım

selamünaleyküm bugün itibari ile AirPods Pro 2 almış bulunuyorum. Telefonum iPhone 6s. iOS 15.8.3 en son sürümünü kullanıyorum. Kulaklığı ilk açtığımda eşleştirdiğimde alttan pop up şeklinde hareketli eşleşme görseli gelmedi. Bunun yerine yazılım güncelleme uyarısı geldi. Limitli özellikle...
  11. S

Çözüldü✓ Samsung buds 3 pro vs airpods pro 2.gen

Konu aslında başlıktan ibaret. Aİrpods pro 2 için bayağı bir konu açmıştım. Kusura bakmayın. Kısaca İphone 6s kullanıcısıyım. Airpods pro 2 nesil düşüncem var. Samsungun sitesinde bir girip bakayım dedim. Yeni samsung buds 3 pro ön siparişi varmış. Kulaklık cidden sağlam gözüküyor. Hİ fi ses...
  12. S

Yardım Sahibinden AirPods Pro 2.Nesil Hakkında

Sahibinden sitesinde bu kulaklıkları baktığımda fiyatları epey uygun 3.500 5500 lira bandında ilana koymuşlar. Kulaklıkların seri numaralarını bile göstermişler. Üçünün seri no sunu Apple’ın kendi sitesinde sorgulattım. Hakkatten de kulaklık tanımlı çıktı. Hem de garanti süreleri bile var devam...
  13. S

Yardım Airpods Pro 2.Nesil İPhone 6s Uyumluluk

Selamünaleyküm. Airpods pro2.nesil satın alma düşüncem var. Ancak telefonum 6s. Bayağı bir araştırma yaptırmaya kulaklığı tam kullanabilirsin diyende çıktı limitli veya kısıtlı kullanırsın çıktı. Yani 6s ile uyumlu hatta şuan en güzel sürüm olan 15.8.2 yi kullanıyorum. Kısıtlı kullanacaksam...
  14. S

Yardım Solidworks Kasma Sorunu

Selamünaleyküm arkadaşlar. Sıkıntım şu ; Bilgisayarım normalde çok iyi, işlemcim r5 5600 anakart rog b550 f gaming wifi ekran kartım İntel Arc a770LE ve 32 gm ram takılı. Dersler için solid 2023 indirmiştim. Ancak bilgisayarımın iyi olmasına rağmen düzlem açarken line çizergen kasıyor gibi...
  15. S

Yardım Ram Rgb Senkronu Hakkında

Selamünaleyküm arkadaşlar. Sorum başlıktaki gibi. 4x8 Gb Goodram Irdm Rgb 3600mhz ramlere sahibim. Bu ramleri anakarta takıp açtığımda soldaki ikisi normal akıyor ancak sağdaki ikisi piksel piksel ve uyumsuz geçiyor nasıl anlatsam bilemiyorum. Anakartım Asus rog strix b550-f Gaming wifi II...
  16. S

Çözüldü✓ Nzxt H5 Elite Fanların Rgbsi Yanmıyor!

Arkadaşlar selamünaleyküm. Dediğim gibi Kasam nzxt h5 elite de mevcut olan 2 adet f140rgb fanların rgbsi çalışmıyor ama damlar normal dönüyor. Her 2 fanın da rgb kabloları nzxt kontrolcüye takılı. Ayrıca belirtmek isterim kasama 3 adet ayrıca nzxt f120 rgb duo taktım egzoz fan olarak onların...
  17. S

Yardım nzxt c750 750w psu hakkında yardım ve cpu güç bağlantısı hakkında yardım

Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı günler. Geçende konu açmıştım ancak bunu yazmayı unuttum. Nzxt c750 adında 750w güç kaynağını satın almıştım. Bu güç kaynağı da yarı modüler bir güç kaynağı. Anlamadığım kısım şu : güç kaynağının arkasında farklı güç çıkışları mevcut altta da fotoğraf...
  18. S

Çözüldü✓ Nzxt C750 750w 80+ Bronze Anakart Pin Hk.

Arkadaşlar merhaba satın almış olduğum Nzxt c750 750w güç kaynağı elime ulaştı. Güç kaynağını inceledim. 24 pin anakart kablosunun 1 pini boş geldi. Youtube da bu güç kaynağının incelemelerini izledim onlar da da 1 pini boş gördüm. Tam bu konulara hakim değilim. Bir de pcie ve diğer kabloların...
  19. S

Yardım Dualsense Vs Microsoft Xbox 9.Nesil

Arkadaşlar selamünaleyküm. Kafamı çok kurcaladı bu soru. Kararsız kaldım. Benim için kollarda önemli olan parça kalitesi tıklama sesi ve hissiyatı. Mesela tuşa bastığın zaman mouse tıklaması gibi ince ses değilde tok veya doygun ses gelecek. Triggerlar kaliteli olacak. Playstatin kollarında...
  20. S

Yardım R7 5700x İçin Hava Soğutma Önerisi

Merhaba arkadaşlar sorum r7 5700x için hava soğutma önerisi ne olur ? Fiyatlar çok tuzlu çünkü. Ekran kartını almıştım ramleri almıştım. İşlemci r5 5600 bakıyordum ama ileri dönüşte olsun diye r7 5700x düşünüyorum şimdi. Malum ısınıyor diyorlar. Bütçe 1000tl olabilir dedim ama 1000tl aşağısı...
Geri