Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AGUMBA

Öneri MAKSİMUM 15 BİN TL LAPTOP ÖNERİSİ

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir abimiz çocukları için laptop almak istiyor. Normal bir kullanım yapılacak. Çocukları büyük değil ve maksimum 15 bin TL ye kadar bütçe var. Nelere dikkat etmeliyiz, hangi laptop nekadar bu konuda benim bir bilgim yok siz bize ne tavsiye edersiniz? Marka model veya...
  2. AGUMBA

Yardım RTX 3090 THERMAL PAD DEĞİŞİMİ

Selamünaleyküm arkadaşlar. MSI süprim x 3090 ekran kartımın sıcaklıkları yükselmeye başladı. Elimde thermal grizzly kyronaut macun var onu kullanacağım ama thermall pad hakkında bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar marka model önerisi yapabilir mi acaba? Bir de kaç mm almam gerektiğini...
  3. AGUMBA

İKİNCİ EL KISMI İLAN YENİLEME SÜRESİ

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ikinci el kısmı tamamıyla değişti Bence gayet güzel oldu ama şöyle küçük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ilan yenileme süresi 1 hafta Ve bu çok uzun bir süre. Bazı insanlar ilanı açıp belki satılır diye beklemeye bırakırken bazı insanlar sürekli...
  4. AGUMBA

Yardım MSI SUPRİM X 3090 İÇİN TERMAL PED ÖNERİSİ

Selamünaleyküm arkadaşlar. Başlıkta yazdığı üzere elimde MSI SUPRİM X 3090 ekran kartım var ve bakım yapacağım. Elimde termal macun fazlasıyla var ama ben thermal grizzly kyronaut 12.5 lik modelini kullanacağım lakin termal ped konusunda hiçbir bilgim yok. Sizin kaliteli termal ped...
  5. AGUMBA

Yardım TEMU kampanya konusunda yardım

Selamünaleyküm arkadaşlar aşağıda atacağım yeni kullanıcı etkinliğinden ödülü alabilmem için bana bir iki tane yeni kullanıcı lazım attığım linkten uygulamayı indirip kayıt olacak. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim sadece 6 puan kaldı. Davetimi kabul eder misin? Bağlantıya hemen...
  6. AGUMBA

Yardım TEMU HAKKINDA YARDIM

Selamünaleyküm arkadaşlar. Şimdi size şöyle bir sorun var Ben wincredit kısmından 1000 TL kredi kazandım bunu yine wincredit kısmından harcayıp tekrar 1000 TL kazanıp böyle bir döngüye sokmam için sipariş vermem lazım ama en az iki tane ürün sipariş vermem gerekiyor. Aylık ürün kotamız 5 paket...
  7. AGUMBA

SİZCE SİSTEMİM NEKADAR EDER?

Selamın aleyküm arkadaşlar. Sistemi satmaya niyetim yok ama şu an ortalama ne kadar edebileceğini merak ettim açıkçası. Sistem şu şekilde ve parçaların çoğunun 1 - 1 buçuk sene garantisi var hepsi kendi adıma faturalı. Anakart, işlemci ve monitör Vatan bilgisayardan, ram ise Hepsiburada dan (...
  8. AGUMBA

Kalıcı Ücretsiz EPİC GAMES HOT WHEELS UNLEASHED

Selamın aleyküm arkadaşlar. Kütüphaneye ekleyin arkadaşlar çünkü unutmayın ki bedava sirke baldan tatlıdır. https://store.epicgames.com/en-US/p/hot-wheels-unleashed
  9. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşım için modem almak istiyoruz şu an ki modemde çekim problemleri yaşanmaya başladı. Ev 2 katlı ve alt katta da çekmesi lazım buna göre 1500 - 2000 TL ye kadar bir modem önerisinde bulunabilir misiniz? Çok ince ayarlar yapılmayacak takılıp kullanılacak
  10. AGUMBA

STEAM FORZA HORİZON 5 OYUNDAN ATMA

Selamın aleyküm arkadaşlar. Steam de Forza horizon 5 oynarken oyunun ortasında Steam cloud güncelleme yaptığı için nerdeyse yarım saatte bir oyundan atıyor beni. Steam cloud güncellenince tekrar girebiliyorum. Steam cloud kapatsam ilerlemem kaydedilir mi? Bu Steam cloud sadece başka PC de açınca...
  11. AGUMBA

Öneri 3000 - 4000 TL'ye kadar hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum

Arkadaşlar selamünaleyküm 3000-4000 TL arası hava akışı güzel olan ileride 14 santim fanlar takılabilecek olan bir kasa arıyorum. Psu ile beraber değil sadece boş kasa arıyorum. Kullandığınız bildiğiniz önerdiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim ona göre bir fikir alışverişi yapıp kasayı alacağım
  12. AGUMBA

Öneri KİNGSTON KC3000 ve SAMSUNG 990 PRO ARASINDAKİ FARKA DEĞER Mİ?

Arkadaşlar selamın aleyküm. Naşlıkta belirttiğim gibi sizce bu farka değer mi arada bin lira fark var. Sadece Windows kurulacak ve oyun için kullanılacak belki yayın da yapılır
  13. AGUMBA

Yardım ŞARJ EDİLEBİLİR PİL VE ŞARJ CİHAZI

Selamın aleyküm arkadaşlar. Az önce Xbox 9 nesil controller aldım garanti'den 500 TL Bonus puanım var bunun için şarj edilebilir pil ve şarj cihazı arıyorum pilleri zaten duracell alacağım ama şarj standı konusunda pek bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada...
  14. AGUMBA

Yardım 500 TL BONUS PUAN İÇİN TAVSİYE

Selamın aleyküm arkadaşlar. 500 TL bonus puanım var. Oyun, PC ekipmanı, işe yarar zımbırtılar kısacası 500 TL ye kadar hoşunuza giden şeyleri benimle paylaşır mısınız? Ben aradım ama kafama yatan bir şey bulamadım ve sizlerin de önerilerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim 1724313834 Bunu...
  15. AGUMBA

AMAZON TELEFONLARDA TAKSİT YAPIYOR MU?

Selamın aleyküm arkadaşlar. Amazon indirimlerinden Samsung s24 ultra alma niyetim var 2000 TL promosyon ile 56 bin civarına geliyor. Bu indirim döneminde vade farksız taksit yapıldığını biliyorum ama telefonlar için geçerli mi onu bilmiyorum. Bunu nerden kontrol edebilirim yada sizin konu ile...
  16. AGUMBA

Yardım ANDROİD TELEFONDAN İOS A GEÇİŞ

Selamın aleyküm arkadaşlar. Android den İOS a geçeceğim iPhone 15 alacağım lakin fotoğrafları nasıl geçireceğim hakkında bilgi sahibi değilim bana yardımcı olabilir misiniz? Benim aklıma şu geldi bütün fotoğrafları Google fotoğraflara yedekleyip İOS ta geri indirebilir miyiz yoksa farklı bir...
  17. AGUMBA

❌İndirim Bitti! Modlar bu konuyu silin

En az 1 kelime.
  18. AGUMBA

Yardım MATARA/SULUK ARIYORUM İÇİ METAL OLMASI KAYDI İLE

Arkadaşlar selamın aleyküm. İş yerinde kullanmak için suluk arıyorum bütçem belirsiz ama çok uçuk bir şey olsun istemiyorum sonuçta iş yerinde duracak ve sadece orada kullanacağım. İçinin kesinlikle metal olmasını istiyorum çünkü plastik şeylerden su içmeyi sevmiyorum. Çok büyük bir şey olmasına...
  19. AGUMBA

FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

Eveeeet arkadaşlar Fenerbahçe konferans kupasından da elendi buna yorumunuz nedir? Ali KOÇ ne gibi bir bahane üretir sizce? Fenerli kardeşlerim Allah size büyük sabır versin ben bile dayanamıyorum artık.
  20. AGUMBA

Çözüldü✓ YD ALIŞVERİŞ İLE İLGİLİ DENEYİMLİ OLANLAR BAKABILİR Mİ

Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben AliExpress ten ajazz ak680 aldım da şu görsele göre şu an nerde acaba bu? Gönderi koduyla başka nerden sorgulama yapabilirim yada PTT ye gelince bana mesaj gelir mi? Onların dağıtımını beklemek istemiyorum gelince gidip kendim almak istiyorum
Geri