❌İndirim Bitti! Modlar bu konuyu silin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sağolun hocam verdim sipariş

Selamın aleyküm arkadaşlar. Geçen seferki yüzde 45 indirim gibi olmasada yinede iyi bir fırsat gibi 24 lü fiyatlara göre. Tane 5 küsür TL ye geliyor. Ben geçen sefer karadut-frenk üzümü ve limon almıştım güzeldi isteyenler değerlendirsin başka aromalar da var.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Sırma C Vitaminli Limon Aromalı Doğal Maden Suyu (24 x 200 ML) https://amzn.eu/d/iwab1en
Eyw hacı

500TL üzerinde %10 indirimi ürünün altından uygulamayı unutmayın.
Karadut,ananas,mandalina ve elma çeşit olsun böyle alabilirsiniz. :D
Nays ile alırsanız 4TL civarına geliyor.

sağolun hocam verdim sipariş
Bu arada attığım linkte yok ama ayrıca mangolu ve mandalinalı olanlarda da var indirim seviyorsanız onlara da bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500TL üzerinde %10 indirimi ürünün altından uygulamayı unutmayın.
Karadut,ananas,portakal ve elma çeşit olsun böyle alabilirsiniz. :D
Nays ile alırsanız 4TL civarına geliyor.
Aynen yüzde 10 u unutmayın hiç yoktan iyidir

hocam bunun marketteki fiyatı nedir acaba
En ucuz su 5 TL kardeşim sen yap hesabını ben market fiyatını bilmiyorum ama her türlü daha ucuza geliyor geçer sefer bakkal bana tanesi 9 TL demişti diye hatırlıyorum

la 40 TL indirim varmış 80tlye geliyo o_O
yalnız onun için bir tanesinden ayrı sipariş verip aynısından tekrar sipariş verince oluyor galiba değil mi? Acaba bir limonlu aldıktan sonra başka bir taneden alınca da 40 TL indirim yapar mı ne diyorsun?

Arkadaşlar Boykotu nekadar dikkate alırsınız bilmem ama ( dikkate alınmalı kesinlikle) Sırma markası boykot edilen markalar arasında bu tür indirimlere kanmadan insanlıktan çıkmış kadın çocuk yaşlı ayırt etmeden öldüren yağmalayan tecavüz eden terörist israile destek olan firmalara bir insan olarak destek olmayalım.

Arkadaşlar Boykotu nekadar dikkate alırsınız bilmem ama ( dikkate alınmalı kesinlikle) Sırma markası boykot edilen markalar arasında bu tür indirimlere kanmadan insanlıktan çıkmış kadın çocuk yaşlı ayırt etmeden öldüren yağmalayan tecavüz eden terörist israile destek olan firmalara bir insan olarak destek olmayalım.
Hay anasını arkadaş bu da mı boykotta bu türk malı değil mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,954
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ