Eyw hacıSelamın aleyküm arkadaşlar. Geçen seferki yüzde 45 indirim gibi olmasada yinede iyi bir fırsat gibi 24 lü fiyatlara göre. Tane 5 küsür TL ye geliyor. Ben geçen sefer karadut-frenk üzümü ve limon almıştım güzeldi isteyenler değerlendirsin başka aromalar da var.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Sırma C Vitaminli Limon Aromalı Doğal Maden Suyu (24 x 200 ML) https://amzn.eu/d/iwab1en
Bir öncekinde ben bir ölücülük yaptım 96 tanesini 250 TL ye falan almıştım dhajsjajfme ama bu da iyisağolun hocam verdim sipariş
Hayırlı löpürdetmelerEyw hacı
Bu arada attığım linkte yok ama ayrıca mangolu ve mandalinalı olanlarda da var indirim seviyorsanız onlara da bakınsağolun hocam verdim sipariş
Aynen yüzde 10 u unutmayın hiç yoktan iyidir500TL üzerinde %10 indirimi ürünün altından uygulamayı unutmayın.
Karadut,ananas,portakal ve elma çeşit olsun böyle alabilirsiniz.
Nays ile alırsanız 4TL civarına geliyor.
6 lı 35-40TL civarında.hocam bunun marketteki fiyatı nedir acaba
En ucuz su 5 TL kardeşim sen yap hesabını ben market fiyatını bilmiyorum ama her türlü daha ucuza geliyor geçer sefer bakkal bana tanesi 9 TL demişti diye hatırlıyorumhocam bunun marketteki fiyatı nedir acaba
yalnız onun için bir tanesinden ayrı sipariş verip aynısından tekrar sipariş verince oluyor galiba değil mi? Acaba bir limonlu aldıktan sonra başka bir taneden alınca da 40 TL indirim yapar mı ne diyorsun?la 40 TL indirim varmış 80tlye geliyo
Hay anasını arkadaş bu da mı boykotta bu türk malı değil miArkadaşlar Boykotu nekadar dikkate alırsınız bilmem ama ( dikkate alınmalı kesinlikle) Sırma markası boykot edilen markalar arasında bu tür indirimlere kanmadan insanlıktan çıkmış kadın çocuk yaşlı ayırt etmeden öldüren yağmalayan tecavüz eden terörist israile destek olan firmalara bir insan olarak destek olmayalım.