Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Modlar bu konuyu silin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
a101 de şu aralar özellikle israil ürünlerini indirimli olarak öne çıkarmaya çalışıyor

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
Ana avrat gircem şimdi nasıl keyfim kaçtı ya
sizin gibi duyarlı insanların olması sevindiriyor. bazı kesimler safını belli etmek yerine 1-2 kişi ile boykot mu olur gibi boş lakırtılar ediyolar önemli olan insan olup insanlığın yanında olabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu konuyu nasıl sileceğim amcaoğlu 😂
onun hakkında hiç bi fikrim yok sen benden daha kıdemlisin forumda senn daha iyi bilmen lazım :D

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Sercan GÖKALP
sizin gibi duyarlı insanların olması sevindiriyor. bazı kesimler safını belli etmek yerine 1-2 kişi ile boykot mu olur gibi boş lakırtılar ediyolar önemli olan insan olup insanlığın yanında olabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun hakkında hiç bi fikrim yok sen benden daha kıdemlisin forumda senn daha iyi bilmen lazım :D
Öyle bir kafa yapısı mı var ozaman dünyada kötüler var diye kimse iyilik mi yapmasın ben zaten fabrikada da hep eylem yapardım 😂 Ben daha önce de konuyu silmeyi aradım ama o zaman da bulamamıştım neyse başlığı ve linki silerim olur biter. Yalnız bu konuda beni en çok şu rahatsız etti Amerika'daki insanlar bile starbucks'ı protesto ediyorlar ama bizim müthiş Arap kardeşlerimiz gidip mescid-i nebevi'nin içine Starbucks açıyorlar bunu gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm ve hayal kırıklığına uğramıştım

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
Öyle bir kafa yapısı mı var ozaman dünyada kötüler var diye kimse iyilik mi yapmasın ben zaten fabrikada da hep eylem yapardım 😂 Ben daha önce de konuyu silmeyi aradım ama o zaman da bulamamıştım neyse başlığı ve linki silerim olur biter. Yalnız bu konuda beni en çok şu rahatsız etti Amerika'daki insanlar bile starbucks'ı protesto ediyorlar ama bizim müthiş Arap kardeşlerimiz gidip mescid-i nebevi'nin içine Starbucks açıyorlar bunu gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm ve hayal kırıklığına uğramıştım
Onlar amerikanın köpekleri zaten de amerikalı bile böyle saçma bişey yapmaz cahillik başka bişey

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
İsrail de Starbucks bile yok anlayın artık Starbuck destek vermiyor israile.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,441
Üyeler
163,497
Son üye
Murad041
Top Bottom