Arama sonuçları: *

• Users: TALAT46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Fanlarımın argb sini açamıyorum

James Donkey stark s800 kasam var içinde kendi 4 fanı ile geliyor (12 rgb) show case tipinde üste sıvı soğutucu alacağım için alta 3 tane fan aldım 5v argb thermalright tl m12 s model bunlar uyumlu olsun diye thermalright ın 8 li argb fan çoklayıcısını aldım kasanın orj fanlarını takamadım...
  2. T

Bu argb fan hub işime yarar mı

https://www.teknosa.com/thermalright-fanand-argb-hub-x8-4-pinli-rgb-fan-coklayici-p-784955306 hem fanların hızını hemde argb kontrol edebilirmiyim bunun ile ve daha ucuzu veya daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum anakartımda 5v argb girişi yok renkleri reset tuşunun kablosunu bun takıp...
  3. T

Yardım MSİ B760M-P DDR5 anakartım bu işlemciyi kaldırır mı?

şuan 14400f işlemci kullanıyorum anakarım msi b760m-p şu işelmcilere yükseltmek istiyorum anakart kaldırır mı watt olara 13700 veya 14700 serisinden bir şey almak istiyorum olmazsa 13600 veya 14600 serisinden bir şey hangisini almalıyım (serisi derken atıyorum düz 13600 13600k veya 13600kf o...
  4. T

Strong m4-12x pro detaylı inceleme 450tl ye soğutucumu olurmuş

yaklaşık 1 hafta önce abdullah abinin st deeki dark x123 soğutucusunu kaçırdım (sandım öbürsü gün aynı fiyattan çıktı) benzer soğutuculara bakrım strong' m4-12xpro ürününü gördüm özellikleri aynıydı öylr yazıyordu satıcıya termawl macun kutudan çıkıyormu ve W/mk değerini sordum satıcı evet...
  5. T

Yardım Kasamda 4 tane 12v RGB / 3 tane 5v argb fan var bunları birbirine nasıl bağlarım

Kasam James Donkey stark800 orjinalinde 4 tane 12v RGB fan var 3 tane 5v argb fan hediye geldi bunlara ayrı ayrı kontrolcü mü almam gerekiyor Anakartımda 12v RGB girişi var ancak 5v argb girişi yok...
  6. T

Bu kasaya dikey ekran kartı montajı yapabilir miyim

Kasam James Donkey stark800 dikey ekran kartı montajı yapmak istiyorum ekran kartım rtx5060 8gb buna bir kablo alıp dikey montaj yapmak istiyorum veya kablonun üstüne biraz daha koyup direk dikey ekran kartı montaj seti alacağım birde kablo pce x16 gen 3 olsa problem olur mu
  7. T

Yardım ARGB fan hub lazım hangi marka alayım

James Donkey Stark s800 showcase tarzında bir kasam var üstüne ekstradan ben fan takmak istiyorum arkasını açıp baktım fan controller yok 4 tane fan birbirine bağlı gücü sata güç kablosundan alıyor ve üstündeki 1 tuşa bağlı o tuş üzerinden renk değiştiriyor anakarta bağlı olmadıgı için fanların...
  8. T

Yardım İşlemci soğutucusu mu bozuk

Dün Trendyol dan aldığım şu ürünü https://ty.gl/7e00zq57e5m85 14400f işlemcime taktım ancak öncekinden daha çok ısınıyor önceden 8cm lik bir kule tipi fanım vardı sistemin içinde gelmişti onu kullanıyordum o fan ile occt testi yapmadım ama valoranta 75 derece görüyordu bu fanı taktım başta occt...
  9. T

Yardım İşlemci soğutucusu mu bozuk

Bir kaç gün önce trendyoldan şu ürünü aldım https://ty.gl/7e00zq57e5m85 Önceden segotep markasının 8cm lik kule tipi soğutucusu vardı onunda sıcaklık testi yapmamıştım ama valoranyta 70 dereceydi 12 cm lik kule tipine geçince sıcaklık değismedi hatta 3 4 derece arttı diyebilirim ve ortalama FPS...
  10. T

120mm 4 bakır borulu kule tipi fan 519tl alınır mı

https://ty.gl/7e00zq57e5m85 Ürünün linki Abdullah abinin sabahki attığını kaçırdım onun yerine alabilir miyim
  11. T

James Donkey sıvı soğutucu alınır mı

Bir kaç gün önce hazır sistem aldım bir sıvı soğutucu arıyorum kasam James Donkey stark800 uyumlu olması için aynı marka sıvı soğutma tercih etmek istedim bir modeli var sadece sanirsam yeni çıkmış hiç incelemesi yok ne yapmalıyım anlayan varsa yardım ederse sevinirim...
  12. T

Bu soğutucu işe yarar mı

Bu hafta hazır sistem aldım kasam James Donkey stark800 kasanın fanları lian li üni fan'a birebir desem yanlış olmaz kasaya bir sıvı soğutucu alacağım lian li'nin fanına benzemesini istiyorum ama ona benzeyenler 4 5k civarı James Donkey in bir sivi soğutucusunu gördüm benim kasanın fanı ile...
  13. T

N11 Kupon kullanım aşamasındadır sorunu

n11 den bir ürün alacağım kuponumu seçtim ve ödeme ekranına geçip kart bilgilerini girdikten sonra kupon kullanım aşamasındadır diye hata veriyor çözümü nedir
  14. T

Hyte y60 kasa alacağım hangi psu'lar ile uyumlu

hyte y60 kasa alacağım hangi psu'lar ile uyumlu
  15. T

MSI MAG Pano 100R PZ kasasına dikey ekran kartı montajı yapılabilir mi

bilgisayarıma yeni kasa alacağım hyte y60 kasası ile msı mag pano 100r arasında kaldım hyte y60 da bu özellik standart olarak geliyo [H3 id=''][/H3]
  16. T

Lianli strimer plus v2 bana biraz pahalı geliyo rakipleri neler

lianli strimer plus v2 bana biraz pahalı geliyo rakipleri neler
  17. T

Format atarken 0x8007025D hatası alıyorum

format atarken 0x8007025D hatası alıyorum sorunun neden kanaklandığını bilmiyorum elimde hem ssd hemde hdd var ikisinede windows kurmayı denedim ama olmadı internete baktığımda asus notebooklarda sıkça karşılaşıldığını gördüm ama benim sadece anakartım asus işlemci i5 2400 ekran kartı msi gt730...
  18. T

Attack shark r1 alınır mı

Bütcem 1.5k (2k zorlayabilirim) Attack Shark r1 ilgimi çekti alınır mı veya bütçeme uygun ne önerebilirsiniz
  19. T

mouse önerebilecek var mı

Bütcem 1.5k (2k yı zorlayabilirim) Kriterim kablosuz ve şarjlı olması dongle veya şarj istasyonu yanında gelse iyi olur Valorant cs vs oynayacağım
  20. T

VALORANTTA MAKRO KULLANMAK BAN SEBEBİ Mİ

Auto click den bahsetmiyorum sadece sprey için kullanılandan makro dan mouse içinde gelen yani umarım anlatabilmişimdir
Geri