Arama sonuçları: *

• Users: efeeek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

2 TB'LIK M2 NVME SSD ÖNERİSİ (3-5k arası)

Merhaba arkadaşlar, maalesef ki geçen yıl aldığım Hp EX900 Plus durduk yere bozuldu (biosta gözüküyor ancak biostaki diagnose tool test edemiyor) bu yüzden ben de daha güvenilir bir ssd almak istiyorum.
  2. E

Max 4.000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4000 tl civarı kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilirseniz çok sevinirim.
  3. E

Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi (max 2k civarı)

Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs .) açıklarsanız çok memnun olurum.
  4. E

Çözüldü✓ NVIDIA EKRAN YÖNETİCİ MODU OTOMATİK SEÇME DEVRE DIŞI

Arkadaşlar dahili ekran kartına geçtim, sonrasında tekrardan otomatik seçmeye geri alamıyorum. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok memnum olurum.
  5. E

TAK-ÇALIŞTIR İNTERNET ÖNERİSİ

Arkadaşlar KYK yurduna gideceğim, üzücü bir haber aldım adamlar 16 gb kota veriyormuş :D Bu yüzden kendime ek internet almak istiyorum. Sınırsız olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  6. E

MSI B450M-PRO V2 VGA ARIZA IŞIĞI YANIYOR

Arkadaşlar dün bu hata ile karşılaştım, DA-V4 sistemine sahibim. Anakarttan görüntü çekemiyorum, açılırken bip sesini çıkarmıyor. Her türlü yolu denedim ama nafile. Sizce sorun anakartta olabilir mi? Çünkü anakarttan görüntü alıp biosa girebilmem gerekiyor ancak yapamıyorum. Eğer sorun anakart...
  7. E

Bilgisayar boşta %66 ram kullanımına sahip

Arkadaşlar tarayıcı kasmaya başlayınca bir bakayım dedim 2 gb ram kullanılıyor ancak %66 gösteriyor.
  8. E

25k Civarı Laptop Önerisi

Arkadaşlar 25k'yı çok geçmeyecek şekilde bir laptop öneriniz var mıdır?
  9. E

YKS SIRALAMA ÖNERİSİ

Arkadaşlar 18.301 sıralama geldi, neresini önerirsiniz? Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.
  10. E

Laptopu iyi fiyata mı almışım? / Ek soru

Arkadaşlar iyi mi almışım kötü mü? Victus alıcaktım buna gözüm çarptı neredeyse aynı fiyata geliyordu. Bir de: Benim aldığım...
  11. E

Çözüldü✓ Laptop M2 Ssd değişimi sonucu garanti bozulur mu?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00004KNGHA?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 laptop alacağım ancak bir sorun var tek slot m2 var...
  12. E

Laptop Önerisi 35k civarı / Bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00004KNGHA?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 Merhaba, bu laptopu almayı düşünüyorum. Daha iyi alternatif var ise açığım.
  13. E

1000-1500 TL arası mekanik-membran klavye önerisi

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  14. E

Çözüldü✓ 2 Klavye arasından tavsiye

Arkadaşlar direkt olarak sorumu sorayım: https://www.hepsiburada.com/razer-blackwidow-v3-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001B4177...
Geri