Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi (max 2k civarı)

efeeek

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs
.) açıklarsanız çok memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs
.) açıklarsanız çok memnun olurum.

DAREU A950 Pro 4K Ultra bunu öneriyorlar genelde bencede gayet iyi 2k civarı hemen hemen galiba​

DeLUX M800 ile Darmoshark M3 karşılaşmasında hangisi daha iyi acaba? Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.​

DeLUX M800 ile Darmoshark M3 karşılaşmasında hangisi daha iyi acaba? Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.​

Boyutlarina göre karar verin bence ikisindende yaklşık aynı performansı alırsınız

Ekler

• Screenshot_20240126_235305_Chrome.jpg
    Screenshot_20240126_235305_Chrome.jpg
    146 KB · Hit: 53
Arkadaşlar ben biraz daha araştırdım, bu mouse'un rakip gösterildiği mouselar 4k'dan başlıyor :D. Tek sebebi tanındık bir marka olmaması değil mi?
Çünkü aklıma bayağı bir yattı alıcam sanırım Ultra versiyonunu. Kalitesi açısından herhangi bir problemi yoktur değil mi?

1 hafta önce ben de sizin gibi Razer Deathadder V2'den Dareu A950 Pro 4K'ya geçtim, memnunum.

Geri