Arama sonuçları: *

• Users: Lockdowntr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lockdowntr

Yeni cihazımda USB portlarına bağlı cihazlarda takılmalar

Arkadaşlar B850 MSI Gaming Plus Wi-Fi anakart aldım ve Vento VG4200GS 750W 80+ Bronz PSU ile geliyor, Oyunlara girdiğimde fare ve klavyemin ışıkları yanıp sönmeye başlıyor faremden güç kesintisi oluyor ve fare klavyem anlık takılıyor, oyunun kendisinde takılma donma yok sadece USB portlarına...
  2. Lockdowntr

Sistem topladım sipariş ettim tavsiyeye açığım

Aldığım parçalar https://amzn.eu/d/gAoldEH 9700x işlemci https://www.gaming.gen.tr/urun/504384/vento-vg4200s-rgb-temperli-cam-usb-3-0-mesh-siyah-e-atx-fsp-hydro-k-pro-gen5-750w-80-bronze-gaming-kasa/ Kasa ve PSU...
  3. Lockdowntr

Hazır sistem toplamak istiyorum RTX 4070Super/Ti Super 1080P

Arkadaşlar merhaba, 5000 serisini çok bekledim ama beklediğim kadar beni etkilemedi, 1080P için 4070 Super veya Ti Super kartlı hazır sistem arıyorum, tek tek toplamak ve hazır almak konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz? Kafamdaki parçaları paylaşıyorum. İşlemci- Amd Ryzen 5 7600- 6629 TL...
  4. Lockdowntr

Ekran kartları üzerindeki 1440 (2K) ne anlama geliyor? 1080P darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar merhaba konu başlığı için kusura bakmayın biraz karışık oldu sanırım. Mevcut sistemimi sattım, yeniden kasa bakacağım ama bazı şeyler kafamı karıştırıyor örnekleri yazıyorum. -AMD 7600 ile 4070 super 1080P ayarlarda darboğaz yapar. -Ekran kartı kutusu üzerinde 2K yazıyorsa o kart...
  5. Lockdowntr

Yardım IPhone 15 servis sonrası Tüketici hakem heyetine başvuru yapabilir miyim?

Nisan ayında iPhone 15 cihazını Vatan mağazasından 52 bin liraya satın aldım, telefonda bir takım sorunlar var batarya 94 seviyesine kadar düştü, ısınma sorunu, kasma sorunu var, 1 2 kusur daha var telefonu garantiye gönderdim ve servis sadece telefonu formatlamış ve bana geri gönderecekler, bu...
  6. Lockdowntr

Acer Nitro 5 AN515 Ram eklemem sonrası Dual Channel oldu mu ?

Acer Nitro 5 AN515 Intel Core i7 12650H 8GB 1TB SSD RTX4060 modeline sahibim cihazımda Samsung 8GB 4800 mhz CL40 Ram vardı, 8 GB Micron 4800mhz CL40 Ram ekledim ama Cpu-Z programında Memory kısmı boş, Dual-Channel oldu mu nasıl öğrenebilirim? Görev yöneticisinde Bellek kımında 4800MT/S yazıyor...
  7. Lockdowntr

Öneri Kablosuz klavye önerisi

Arkadaşlar dün Ajazz 159 Apex mouse aldım bugünde klavye almak istiyorum, kafamdaki klavye tipini link olarak bırakıyorum, tavsiyede bulunur musunuz 1000 liraya kadar. https://share.temu.com/2Yowdhd7SyA
  8. Lockdowntr

Öneri Temu veya başka yerden kablosuz Fare önerisi

Değerli arkadaşlar iş yerinde kullanmak için ve evde oyun oynamak için 1000 liraya kadar kablosuz fare arıyorum tavsiyede bulunur musunuz? Ajazz alacaktım ama sanırım satışa kapalı, alternatif bekliyorum sizden.
  9. Lockdowntr

LENOVO LOQ ALINIR MI

Arkadaşlar kendime cihaz alacağım, Bu cihazın fiyatı eksi ve artıları neler? Bu para verilir mi alternatif var mı? Bios olarak neyi kullanıyor? Bu cihazın kodu nedir? 15Aph9 mu? https://app.hb.biz/vG1y4IjsZPAl
  10. Lockdowntr

JBL Clip 3 IPX7 Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 1842 TL

https://app.hb.biz/xrPH2x7iip21
  11. Lockdowntr

🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger Core

https://app.hb.biz/BRZRg6qqgMf6 Gördüm ve paylaşmak istedim.
  12. Lockdowntr

Yardım Msi Mag B650 Tomahawk Wifi arada ses bozulması ve aşırı cızırtı

Anakart 3 aydır bende arada bir oluyor, oyun oynarken falan aşırı bir cızırtı geliyor uğultu geliyor, ses aygıtlarından sesi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirme yapınca düzeliyor, sorunu yaşayan çözümü bilen var mı? DDU ile ses sürücünü sildim tekrar kurdum ama çözüm olmadı.
  13. Lockdowntr

Asus TUF A15 laptop alacağım hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar RTX 4050 yada bir ihtimal 4060 modeline sahip bir laptop arıyorum, %45 NTSC ekrana sahip Lenovo ve Acer modellerinden uzak durmaya çalışıyorum. 28k bütçeye kadar 4050 35k civarı da 4060 modelli laptop önerir misiniz aynı zamanda şuan Asus Tuf A15 bakıyorum sizce mantıklı mı ? Hangi...
  14. Lockdowntr

Öneri RTX 4070 Super alacağım sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar İşlemcim Amd 7600 16x2 Ram Şuanki ekran kartım XFX 6700Xt ve ben 4070Super kartına geçmek istiyorum birkaç model buldum sizce hangisi olmalı Not kasam 320mm ekran kartı destekliyor. ASUS DUAL-RTX4070S-O12G-EVO NVIDIA GEFORCE RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X 192bit...
  15. Lockdowntr

MSI PRO X670-P anakart alacağım sistemim destekler mi?

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce forumda bir konu açtım ve aldığım DDR4 işlemciyi iade edip DDR5 sistem yapmaya karar verdim. Elimde şuan Asus Rog B550-F var ve Amd 5600 var birde Corsair 16x2 ramları var. Yeni sistemim şöyle olacak, Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 AMD...
  16. Lockdowntr

Yardım Ryzen 5 5600 İşlemciden Hangi İşlemciye Geçmeliyim?

Arkadaşlar elimde 5600 işlemci var, bugün 5800x3D sipariş ettim 11.100 liraya, fakat ısınma sorunu var diyorlar, önceliğim oyun, sizce hangi işlemciyi almalıyım, çok ısınmasından dolayı gelmeden soğudum 5800x3D işlemcisinden, henüz kargolanmadı, lütfen yardım eder misiniz ?
  17. Lockdowntr

24k 165 ekran TV önerisi

Arkadaşlar merhaba 165 ekran tv alacağım, Vestel modelleri dikkatimi çekti ama görüntü kalitesinin net olmasını istiyorum, android yazılımı olmasını istiyorum, görüntü netliği benim için önemli HDR 10 özelliği mümkünse olsun, önerilerinizi bekliyorum.
  18. Lockdowntr

Tekno47 güvenilir mi?

Arkadaşlar Mi 13 veya Mi 13T pro almaya karar verdim sizce bu tekno47 güvenilir mi alışveriş yapan var mı ?
  19. Lockdowntr

YD Xiaomi 13 alınır mı?

Arkadaşlar 17500 liraya Xiaomi 13 alınır mı sizce? 180x2 gün kullanım ile herhangi bir illegal işlem yapmadan kullanmak istiyorum, farklı önerilere açığım.
  20. Lockdowntr

Yardım 16k bütçe ile alınabilecek en iyi kameralı telefonlar

Arkadaşlar 16 bin lira bütçem var, kamera odaklı bir telefon arıyorum, ama işlemci kötü olmasın, ekran mümkünse 120HZ olsun yardımlarınızı bekliyorum.
Geri