Arama sonuçları: *

• Users: Greewe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Greewe

Oyunlar eskisi gibi büyük bir kitleye hitap etmiyor

Online oyun tarafında ve kitlesinde 14-22 veya 16-22 yılları arasında gördüğümüz gibi bir kitle yok. Ne bileyim bir dönem CS:GO bir dönem PUBG ve Fortnite furyası 20-24 arası Valorant falan ama şu an öyle kitleleri kendine çeken insanların sürekli yayınlarda oynadığı oyunlar yok. Bence Online PC...
  2. Greewe

Windows 11 25H2 açılış süresi uzama

Laptop yeni, normalde 3-4 saniyede açılırken 25h2'ye geçtiğimden beri 11-12 saniyeyi buluyor açılması, ne yapabilirim?
  3. Greewe

Omen 16-AP0026NT C12cwea inceleme (Ryzen AI 7 350, RTX 5060)

Laptopun tüm teknik özelliklerini merak edenler için; [H3 id='URLhttpswww.hp.comtr-trproductslaptopsproduct-detailsproduct-specifications2103194391OMEN+Gaming+Laptop+16-ap0026nt++HP+TrkiyeURL']OMEN Gaming Laptop 16-ap0026nt | HP® Türkiye[/H3]...
  4. Greewe

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

Garantiden gelecek kapalı kutu HP Omen 16-ap0026nt C12CWEA model laptopumu ne kadara ilana koymalıyım? Özellikler; Rtx 5060 Ryzen 7 ai 350 1x16 gb DDR 5 5600 mhz ram 1 tb ssd Nerelerde satabilirim sahibinden dışı? Ne kadar fiyata koymalıyım?
  5. Greewe

🔥İndirim Amazon Okula Dönüş İndirimleri(1-15 Eylül)

Saat 12.00'da başlıyor indirimler, gördüğüm güzel indirimleri paylaşacağım.
  6. Greewe

Telefona Deprem İçin İndirilebilecek Uygulamalar

Deprem ağı gibi önceden haber veren ve biliyorsunuz ki ülkemizde operatörler paragöz rezil şirketler olduğu için deprem anında direk kesiliyor bu durumda azda olsa yardım istememize yarıycak uygulama tavsiyeniz var mı?
  7. Greewe

Garantinin değişim için teklif ettiği Omen Gaming laptop 16-AP0026NT iyi mi?

HP Victus bir laptopum vardı, fan değişimi için garantiye gönderdim anakartı bozdular bende değişim istedim bana seçenek olarak bu laptopu sundular; https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2103194391 İşlemcisini ilk kez görüyorum o kafamı karıştırdı. Önce ki laptop Ryzen 7...
  8. Greewe

HP Victus teknik servis bios update'den sonra usb portları çalışmıyor.

Fan değişimi için gönderdim bios update yapmışlar ve hiç bir usb portu çalışmıyor. Ne yapabilirim? Beyinsiz olduklarını düşünüyorum.
  9. Greewe

Minecraft Realms açıcağım

Arkadaşlar realms açıcağım, gelmek isteyen varsa alta discordlarını bıraksın bir sunucu açacağım. Sunucu değil realms, sadece minecraft'a sahip olanlar gelebilir, oyunu oynamasını bilen toxiclik yapmayacak, 2 hafta gelip bırakmayacak oyuncular arıyorum.
  10. Greewe

HP Victus 7Z595EA SSD Önerisi

Galiba tek ssd slotu var, tam bilmiyorum. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca 1.5k'ya 1 TB ssd var mıdır? Yoksa bütçe mi arttırmam gerekli?
  11. Greewe

Discord alternatifi önerisi

Arkadaşlarla oyun oynarken konuşmak için arıyorum, var mıdır önerdiğiniz?
  12. Greewe

Valorant Frankfurt girerken bilmem gereken terimler

Kendimi az çok ifade edebilsem de düzgün konuşamıyorum, rank yücelik 2. mesela sen önden side gir, buraya smoke at, adam markete sızmış falan derken bazen zorlanıyorum. Bazen devrik cümle kuruyorum.
  13. Greewe

Sisteminizi ve masanızı daha güzel göstericek eşyalar ve tavsiyeler

Bu konuda sisteminiz ve masanızı nasıl daha güzel ve estetik gösterebileceğiniz hakkında tüyolar vereceğim 1- Kablolama Masanızda ne kadar kablo var ise o kadar karmaşık durur. Kablolarını masanın arkasından geçirip aşağıda masa altı kablo düzenleyiciler ile düzenlemeniz, alabildiğiniz...
  14. Greewe

lenovo r25i 30 yaşadığım problemler!

Hp victus ile kullanıyorum type c üzerinden display porta bağlı. Display portta dahili grafşk kartına bağlı. Şu anda 1280x960 olarak kullanamıyorum çoğu çözünürlük yok.. Amd uygulamasından çözünürlük ayarlamıyorum çok garip bir şey çözünürlük değişmiyor. 30 dakikada bir overclock kapanıyor eğer...
  15. Greewe

Sınıfım ve arkadaşlıklarım hakkında...

Arkadaşlarım var ama dostum olabilecek kimse yok, biraz dalga bir kişiliğim olduğu için kimse benimle ciddi bir şey konuşmuyor benim ciddi konularımı ciddiye alacak olmadığı için kimseyede anlatmıyorum. Ortaokulda bir arkadaşım vardı aynı benim kafamdaydı her şeyi dalgaya vurur ciddi olunca...
  16. Greewe

Cs2ye jailbreak gelmiş

Şu an aktif olan 2 tane sunucu var gördüğüm kadarıyla onlarda rewind ve imparator. Rewind galiba bakımda ama ikisinin de IP'sini bırakayım. 185.193.165.3 Rewind 45.131.2.59:27015 İmparator
  17. Greewe

15k Pc Önerisi Kasım 2023

Bütçe max 15k
  18. Greewe

Hocaya almalık cüzdan önerisi

Bütçemiz 500-750 TL arası, hocamıza öğretmenler günü hediyesi olarak birleşip alıcağız. 40-45 yaşlarında hocamız öneriniz varsa atarsanız sevinirim.
  19. Greewe

4090 vs rx7900xtx tartışma

Saygı çerçevesinde tartışalım.
  20. Greewe

Windows açılış hesabı değiştirme

Açılışta çıkan hesabı değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Geri