Arama sonuçları: *

• Users: OPatriqk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OPatriqk

Yardım Laptop'a bağladığım 180 hz monitor max 144 hz gösteriyor?

Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör aldım elime ulaştı hz ayarlarını yaparken max 144 hz ye alabildiğimi gördüm fakat monitör 180 hz neden oluyor olabilir HDMİ da denedim displayportta 180 destekliyor olabilir mi?
  2. OPatriqk

Bu sistemi alacağım sizce nasıl?

Merhaba bi sistem alacağım sizce parçalar nasıl? Sistem Not: Bazı parçaları değiştirdim İşlemci: Ryzen 7 9700X Anakart: B650 Gaming Plus Wi-Fi SSD: Kingston 1TB NV3 M.2 NVMe Kasa: MSI MPG Velox 100P Airflow Soğutucu olarak da bunu alacağım sizce nasıl?
  3. OPatriqk

Yardım Bu kasaya 360mm sıvı soğutucu takabilir miyim?

Merhaba Deepcool Matrexx 50 Mesh 4FS kasasını alacağım fakat üst tarafa 360mm radyatör takabilir miyim bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. OPatriqk

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

Merhaba bu sistemi almayı planlıyorum sizce parçalar nasıl darboğaz vesayre olur mu? AMD Ryzen 7 7700X Soket AM5 4.5 GHz 32MB 105W İşlemci MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart MSI MAG CORELIQUID M360 360MM ARGB AM5/LGA1700 Sıvı İşlemci Soğutucusu...
  5. OPatriqk

43k Hazır Sistem Önerisi

Merhaba 43k ya bir sistem almak istiyorum ekran kartı rx7700xt ve işlemci ryzen 7 7700x tercih ediceğim önerinizi alabilirim.
  6. OPatriqk

Hangi sistem daha iyi

İki sistem arasında kaldım sizce hangisi Sistem1 Sistem2 Not: Sistem2 de ram 2x16 cl40 corsair vengeance yapacağım anakartıda A620M Gaming X yapıcağım sizce hangisi
  7. OPatriqk

Tebilondan alıcağım sistemde ürünlerin kutularını gönderiyorlar mı?

Merhaba tebilondan sistem almayı planlıyorum fakat ekran kartının olsun işlemcinin olsun kutularını gönderiyorlar mı? göndermiyorlarsa nasıl göderttirebilirim? ve tebilon iade vesayre sorun yaşar mıyım?
  8. OPatriqk

Rx 7700 XT Sorunlu bir kart mı?

Merhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım?
  9. OPatriqk

Sizce bu sistem alınır mı

Merhaba bu sistemi almayı planlıyorum sizce alınır mı? Not: Ramleri CORSAIR Vengeance yapıcağım ssd için aklımda şuanlık bir şey yok sıvı soğutucu olarakta GIGABYTE AORUS WATERFORCE II ekliyeceğim Sistem
  10. OPatriqk

30-36k arası sistem önerisi

Merhaba 30-36k arası sistem alıcağım önerilerinizi bekliyorum
  11. OPatriqk

35 ila 37 Arası Sistem Önerisi

Merhaba 35 37 arası sistem almayı planlıyorum önerir misiniz?
  12. OPatriqk

35-37 Arası Sistem Önerisi

Merhaba Bütçem 35 37 arası hazır sistem alıcam fakat ne alıcağıma karar veremedim şuan almayı planladığım bu sistem sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mıdır? Sistem Sisteme dahil olan monitor kalmadığı için fiyatı düşüyor. Not: Monitor olarak bunu düşünüyorum sizce iyi mi yine bu fiyatlarda...
  13. OPatriqk

Sportinn güvenilir mi

Merhaba Sportinn adlı mağazadan Nike Court Vision Mid NN modelini almayı düşünüyorum fakat sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum daha önce alan varsa iade konusunda vesayre sorun yaşar mıyım
  14. OPatriqk

Sizce bu temizleme kiti alınır mı?

Merhaba Klavye kulaklık vb temizlemek için bu ürünü almayı planlıyorum sizce nasıl alınır mı Ürün
  15. OPatriqk

Öneri Xiaomi Grooming Kit Pro Alınır mı?

Merhaba Sakal tıraşı için Xiaomi Grooming Kit Pro alacağım ama sıfıra yakın alır mı diye merak ediyorum kullanan arkadaşlar yardım ederse güzel olur
  16. OPatriqk

Yardım Mizar MZ60 ESC Sorunu

Mizar MZ60 Luna klavye aldım fakat ESC tuşunu kullanmak istediğim de FN+ESC yapmam gerekiyor bunun bir çözümü varsa çok iyi olur
  17. OPatriqk

Öneri Masaüstü Vantilatör Önerisi

Merhaba Bu sıcak günlerde bilgisayara bakmak çok zor oluyor sıcak olduğundan önerdiğiniz masa vantilatörü varsa önerirseniz sevinirim. Bütçe:300
  18. OPatriqk

Epic games iade parası gelmedi

Merhaba Epic games ındırımlerınde oyun almıştım ve kararsız kalıp iade ettim ve 27 kasım saat 18:15 gibi iadeyi gerceklestirdim ve para gelmedi işlemler kısmında iade edildi yazıyor ama kartıma para gelmedı bunu nasıl duzeltırım (oyunu hıc oynamadım ve 14 gunde gecmedi)
  19. OPatriqk

Farming Simulator 22 Platinum mu? Premium mu?

Merhaba Farming simulator 22 alıcagım ve platinum mu yoksa premium mu alsam karar veremedim hangisi daha iyi yardım edebılırsenız cok iyi olur.
  20. OPatriqk

35k toplama pc Vatan dan

Merhaba Bir arkadasım 35k sıstem alıcak ama sadece vatandan alabılıcek o yuzden 35k ya 4060 veya 4070 li sistem gerekıyor teşekkurler
Geri