Arama sonuçları: *

• Users: Fabio
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fabio

S22 telefonumda spotify donma sorunu

Herkese iyi günler arkadaşlar. S22 telefonumda 9 aydır kullanıyorum sorunsuz şekilde ama son 3 aydır Spotify girdiğim zaman bazen telefonumda donma oluyor Spotify ara yüzü telefon duvar kâğıdı oluyor ve ana ekranda gezilebiliyorum ama hiçbir uygulamaya girmiyor, ayarlara girmiyor telefon yeniden...
  2. Fabio

Memtest64 sırasında donuyor ve kasıyor.

Arkadaşlar dün iki adet laptop ram aldım ve PC takınca Bir sorun yoktu ama için rahat etsin diye memtest64 yaptım ilk üç dk donma kasma yapmadı sonra PC dondu komple daha sonra ekran gidip geldi ama devam ediyordu teste 6 dk da yine ekran gidip geldi sonra devam etti 7 dk sonra testi durdurdum...
  3. Fabio

Laptop ram yükseltmesi yaptım seri numarası değişmiş

Arkadaşlar bugün 8 GB ddr5b ram Asus tuf gaming laptop ram değişimi için bir tane mağazaya verdim 16 gb ram yaptım fakat şimdi farkettim benim üzerinde takılı olan orijinal ram söküp başka ram takmışlar bana söylemeden üstelik kendilerin sözde daha sonra uyumlu çalışın diye benim ram alıp yerine...
  4. Fabio

Mavi ekran veriyor PC

Casper Excalibur g770 16 gb ram rtx3050 i5 12450h işlemci 512 Samsung SSD masaüstünde boşta dururken genelden mavi ekran alıyorum nedeni bilmiyorum hata kodlarına aşağıda listelenmiştir ************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories **************...
  5. Fabio

Casper axcalibur leptop için m2 SSD bakıyorum

İyi günler arkadaşlar Casper axcalibur leptop var 512 GB m2 SSD var fakat yetmiyor 1tb M2 SSD almak istiyorum öneriniz varmı . Casper axcalibur yetkili bayii aradım 2. Bir m22 Takma slot var dediler ve ücretsiz kendileri yakabiliyormus . https://www.akakce.com/ssd,1,2.html/24451,149655
  6. Fabio

Karspesky Free 1 Yıl Abone Gorunuyorum?

arkadaslar karspesky free ınıdrıp hesap actım beı 1 yıl abone yaptı herhangı bır para talebınde bulunurlar mı ?
  7. Fabio

Malwarebaytes Vırus Programının Bugun Son Free Gunu Yarın Sorun Cıkar Mı ?

Arkadaşlar chrome reklam vırusu yemıstım Malwarebaytes yukledım taradım ve reklam vırusu buldu sıldı ve 14 gun ucretsız surumu bugun bıtıyor herhangı bır sorun olur mu pc korumaya devam edecek mıdır Malwarebaytes bılgı sahıbı olan var mı . cokm teekkur ederım sımdıden .
  8. Fabio

R7 5800X3D İşlemci İle PC Toplama

Herkese hayırlı günler arkadaşlar Ryzen 7 5800x3D işlemci alacağım da yanında olabilecek anakart da dahil 32 GB RAM olan ekran kartı hepsi dahil en uygun fiyatta ürünler bilgi verir misiniz rica etsem ekran kartı 40 serisi düşünüyorum ama yine de sizin bilgileriniz 30 serisi de sıcağım 2 adet de...
Geri