Arama sonuçları: *

• Users: Tokatlı60
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tokatlı60

Tv anteni algılamıyor

Herkese selam bugün tv anten kablosuna ayağım takıldı ve çıktı anten soketine sokuyorum ama tv algılamıyor ne yapmalıyum?
  2. Tokatlı60

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

Merhaba 13 yaşındayım hep sınıftaki veletler beni dışlıyor ve annem taktir alamıyom diye pc almıyo ve babam notlarım iyi değil diye sinirleniyor o kadar ders çalışmama rağmen yüksek not alamıyorum benim hayalim asker, polis,eczacı filan olmak ama babam mühendis,bilim insanı olmam için zorluyo ve...
  3. Tokatlı60

Bu konuyla spam ne alaka

Ben dün akşam bayramı kutlamak istedim ancak bir uyarı aldım ve o konu spam bahanesiyle saçma bir uyarıyla kilitlenmiş eğer bu saçmalıklar devam ederse bu saçma forumu bırakmak zorunda kalacağım
  4. Tokatlı60

Huzur içinde yat atam

Dostlarım bildiğiniz gibi bugün cumhuriyetin 100. Yılı bir yandan cumhuriyetimizin 100. Yılı dolduğu için çok mutluyuz ancak atamız şehit olduğu için aynı zamanda aşırı hüzün ve üzüntü içindeyiz Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun dostlarım
  5. Tokatlı60

Diş kök hücre tedavisi var mı

Arkadaşlar diş kök hücre tedavisi var mıdır geçen kazara dişim yerinden çıktı ve daimi dişti acaba kök hücre ile tekrar çıkartmak mümkün müdür? ve kaç tl olur lütfen akıl verin.
  6. Tokatlı60

Annemin devlette girebileceği iş var mı

Herkese selam 46 yaşında bir annem var ona devlette herhangi bir iş bulabilir misiniz (sağlık olsa daha iyi olur) ben bu işlerden pek anlamıyordum da bi can suyu olur musunuz bizim için devlette iş bulur musunuz? NOT: Annem ortaokul mezunu
  7. Tokatlı60

ACİL TIBBI YARDIM LAZIM DİŞİM YERİNDEN ÇIKTI

yardım edin okulda arkadaşım dişime yanlışlıkla yumruk attı 7 saat önce oldu alt dişlerden biri çıktı yardım edin lütfen yetişin paramedik doktor diş hekimi vs olanlar veya tıbbi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi yardım edin
  8. Tokatlı60

Neden eba tv yayınlarında çizgi film var

Arkadaşlar ben eba tv açıyorum bazen bi bakıyorum çizgi film var olmaz böyle saçmalık ya 1 dakika ders varda 100 dakika çizgi film türü şeyler çıkıyo bide 8. Sınıfım bu dertten muzdaripim olmaz böyle saçmalık yeter
  9. Tokatlı60

Yol yardım personeli olmak istiyorum

Arkadaşlar yol yardım personeli olmak istiyorum ama internette bununla ilgili bir şey bulamadım nasıl yol yardım personeli olabilirim
  10. Tokatlı60

Elektrik elektronik vs sağlık lisesi

Arkadaşlar gitmek istediğim iki bölüm var ve bunlar acaba hangisine gitmem daha mantıklı
  11. Tokatlı60

Bu saçma kanalın nasıl bu kadar abonesi var

Merhaba youtubede gezerken saçma bir velet gördüm vay arkadaş dedim bu kadar saçma videolar olan bir veledin nasıl bu kadar abonesi olabilir bildiğin 40 milyon abonesi var moralim iyice bozuldu gerçekten zor zamanlar geçiriyorum bu ülkeden bi şey olmaz be aga
  12. Tokatlı60

Turyolda kaptan olmak için şartlar nelerdir?

Arkadaşlar turyolda kaptan olmak istiyorum şartlar ve gerekenler nelerdir? İllaki kaptanlık bölümlerinden mi mezun olmamız gerekir? Şimdiden teşekkürler.
  13. Tokatlı60

Subay mı olayım makinist mi olayım pilot mu olayım

Arkadaşlar bir tanesini seçmek istiyorum sizce hangi mesleği seçeyim
  14. Tokatlı60

Testise bir şey olur mu

Merhaba 4 saat önce testislerimi sert bir yere çarptım acaba bir şey olur mu baya ağrı var yardım edin
  15. Tokatlı60

Aidata alim tablet pubg kaç fps

Merhaba arkadaşlar benim bi aidata alim tablet vardı acaba pubg de kaç fps verir 1693060690 Neden kimse cevap yazmıyor
  16. Tokatlı60

25000 tl laptop + oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba babamın promosyonu yatacak ve bana 25000 tl lik bir bütçe ayırdı acaba bu bütçeyle alabileceğim bir laptop + oyuncu koltuğu önerir misiniz Şimdiden teşekkürler
  17. Tokatlı60

Pic programlama nedir

Herkese selam pic programlama diye bir şey duydum acaba bu ne demek
  18. Tokatlı60

Lisede bilgisayar gerektiren bölümler

Arkadaşlar benim babam bir türlü bilgisayar almıyor bu yüzden lisede bilgisayar gerektiren bölümlere gitmek istiyorum böylece ona yeni bilgisayar aldırabilirim şimdiki bilgisayarım berbat ötesi ve evde wifi bile yok bu yüzden lütfen lisede babama bilgisayar aldırmam için bilgisayar gerektiren...
  19. Tokatlı60

Laptop hoparlörü cızırtı yapıyor

Arkadaşlar laptopumun hoparlörü hem cızırtı yapıyor hem de sesi çok kısık çıkıyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım
  20. Tokatlı60

Havacılık lisesi lgs kaç puan olmalı

Herkese merhabalar ben 8. Sınıf olacağım ve artık lgs çalışmalıyım havacılık lisesine girmek için lgs puanı kaç olmalı
Geri