Arama sonuçları: *

• Users: Kürşat53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

60 bine kadar ne almali

Alina bilecek mantıklı leptop önerir misiniz?
  2. K

Tulpar T7 V26.2.2 Alınır mı?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v26-2-2/ Bu fiyata Alınır mı? sizce taksit seçenekleri var 3 bin para puan veriyor
  3. K

Sistem önerisi her şey dahil

her şey dahil adan z ye 100 k ya öneri alabilirmiyim işlemci amd olmali
  4. K

mavi ekran hatasi aliyorum

https://drive.google.com/file/d/1eo92axmq4mEFqPSKKB3kP44p7VmILlTc/view?usp=sharing @Emre Zengin yardım lutfen
  5. K

Oyun kurarken hata alıyorum yardım lütfen

İSDone.dll An error occurred while unpacking: Unable to write data to disk Unarc.dil returned an error code: -11 ERROR: archive data corrupted (decompression fails)
  6. K

Çözüldü✓ mavi ekran oyundan atma

https://drive.google.com/file/d/1G9vUc899TlY6uRb6ftAajGGv34xRpwqA/view?usp=sharing mavi ekran ve gta forza gibi oyunlardan atma sorunu
  7. K

Çözüldü✓ Modem önerisi lütfen

bu modemı almak mantıklı mi yoksa ne ala bilirim sizce yenı nesıl wıfı 6 mi mantıklı yoksa bumu veya başkasi bir modem
  8. K

4 aylik pc ederi nedir sizce

İŞLEMCİ : İNTEL i7 13700K ANAKART :ASUS TUF GAMING Z690-PLUS EKRAN KARTI :ASUS TUF GEFORCE RTX 3060 TI GAMING OC 8GB GDDR6X 256BIT NVIDiA MONITOR : ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ FULL HD VA FREESYNC CURVED GAMING SSD : Samsung 1 TB 980 PRO NVMe M.2 RAM : XPG 32GB (2X16GB) LANCER...
  9. K

death stranding hata veriyor yardım

bu hatanin sebebi nedir
  10. K

oyundan atma yardim lutfen

forza 4 veya gta 5 den atiyor sebebi ne ola bilir yardim lutfen
  11. K

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum yardımcı olur musunuz?

hata nasıl bulunur yardim lutfen
  12. K

Bir ana karta 2 ekran karti

asus tuf gaming z690-plus ddr5 Bu karta 2 ekran karti takiliyor sanırım performans olarak nasıl olur şuanda 3060 ti ekran kartim var bi 3060ti da taksam nasıl olur mesela
  13. K

Win 11 mi 10 bu mantıklı

Win 10 pro mu 11 pro mu mantıklı 11 de çok hatalar var sanırım bir kaç yerden öyle okudum
  14. K

Hazır sistem önerisi olan 20bin₺

20 bine hazır sistem ne alabilirim sizce
  15. K

Valorand System Error

Böyle hata alıyorum çözümü nedir
  16. K

Valorand system error hatasi

bu hatanin çözümü nedir
  17. K

Oyunlardan atma sıcaklik 80.90 arasi

Sıcaklık 80.90 lara çikiyor i7.13700 k işlemci Bulunduğum bölgede sıcaklik 30 derecelerde Oyunlardan atıyor mesela forza 4 ful gırafik rdd 2 ful gırafiklerde gta 5 aynı tek valorandta atmıyor sorun ne olabilir Çok isindi içinmidir Coolmastwr 240 mm lik sivi soğutma mevcut Kasa modelim...
  18. K

Yardım Cooler master pompa ledi

Resimdeki gibi pompa yanmıyor pompa dan çikan 2 adet kablo ana karta bağli fanlarda ve fan ledlerinde sorun yok asus porgami ile eşli renkte çalişiyor ana kart modeli asus tuf z690 plus
  19. K

Yardım Cooler master pompa adinlatma

Asus un uygulamasi ile fanlarin renkleri deişiyor fakat pompa andinlatmasi yanmiyor ana karta bağli
  20. K

Cooler master pompa aydinlatma yardım

Cooler master 240 ml kullanıyorum asus porgami ile fan işiklarini deişe biliyorum fakat ponpa işi yanmiyor napmam gerekiyor
Geri