Arama sonuçları: *

• Users: Bugrab
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Usb Belleğe attığım Şarkıların çoğu Arabada gözükmüyor

Kingston 32gb Usb Belleğin var. Dün akşam 41 tane şarkı atmıştım mp3 formatında ama sadece 12 tanesi arabada gözüküyor ve bazılarıda çalmıyor şarkı görünmesine rağmen sizce sorun ne?
  2. B

Yardım 4 5 kişi aternosta sıkıntı yaşar mıyız?

arkadaşlarımla minecrafta başlayacağız nereden sunucu açmalıyız?
  3. B

Yardım Aternos Neden sıraya alıyor?

aternostan sunucumu açmak istediğimde 39 dakika bekleme süresi verdi? noluyor
  4. B

Orta düzey TYT matematik&türkçe soru bankası önerisi

bu yaz tyt konularina çalışmak istiyorum.bu akşam sipariş edeceğim. teşekkürler
  5. B

Yardım Laptop için Ram ve Ssd önerisi

4 gb ram ve 1tb hdd'ye sahip bir laptopum var ama windowsta bile kasmaya başladı. ram ve ssd lazım. ramlerin mhz'si 2133 ssd'de herhangi bir model olur herhalde. önerilerinizi bekliyorum.
  6. B

Öneri Survival Mod önerisi

Arkadaşımla survival dünyasına başlayacağız önerdiğiniz modlar varmı ? Forge oynuyoruz.
  7. B

Toprak yol-Şehiriçi Bisiklet önerisi

marka olarak önceliğim carraro araştırdığım kadarıyla f/p gibiymiş. önerilerinizi beklerim.
  8. B

Yardım Laptopum ederi nedir?

Özellikleri i3-7020u 2.30 gHz 4 gb ddr4 ram 2133 mhz 930 gb hdd ıntel hd graphics 620 evimdefazlalık olduğu için satmayı düşünüyorum.Sizce değeri ne kadardır ona göre ilana koyacağım,
  9. B

Yardım Badlion Cliente shader pack kurulamıyor

badlion client kullanıyorum survival dünyası için shader kuracağım. ama alttaki yazı çıkıyor ve kuramıyorum.sadece benimle alakalı bir şey mi arkadaşım kurabiliyor.
  10. B

Yardım AK820 PRO nasıl şarj edilir ?

yurtdışından satın aldığım ak820 pro mekanik klavyem bugün elime ulaşdı fakat nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum yardıım edin.
  11. B

w11 pro etkinleştirme anahtarı önerisi

w11 pro işletim sistemi kullanıyorum. etkinleştirmek istiyorum. aynı zamanda sorularım var. eğer etkinleştirirsem satın aldığım anahtar ile sonrasında format atmam gerekir mi ? ve güvenilir bir yer istiyorum.önerilerinizi beklerim.
  12. B

Epomarker'dan AK820 PRO alınır mı? Güvenli mi?

ak820 pro'yu 44 dolara satın alabiliyorum. güvenilir midir? alınır mı?
  13. B

Yardım Rdr2de john marston ile kullanmadığımız silahları nasıl yok ederiz?

Arkadaşlar aradım ama bulamadım çok fazla silahım oldu.silahların bir kısmını silmek istiyorum. nasıl yapacağım?
  14. B

Yardım Max 2000 tl mekanik sessiz klavye

Bayram harçlıkları ile mouse klavye alacağım. önerilerinizi bekliyorum.
  15. B

Öneri HyperX Alloy Fps Pro alınır mı?

mekanik klavye arıyorum bu klavye nasıl ve tkl klavye önerileriniz var mı ?
  16. B

Bu klavyeye benzer klavyeler önerebilir misiniz?

hocam bu tuş düzenine sahip bir klavye istiyorum sessiz switchler tercihimdir önerilerinizi bekliyorum...
  17. B

Öneri Amazondan klavye önerisi?

mekanik almayı düşünüyorum sessiz olsun compact olması güzel olur numlocka ihtiyaç yok
  18. B

Yardım geeky gk65 vs redragon k617 hangisi alınır veya alternatif var mı?

1000 tl çevresi bütçem var çok fazla aşamam. sizce hangisini almalıyım veyahut başka bir öneriniz var mıdır? şimdiden teşekkürler
  19. B

Yardım Bu klavye nasıldır acaba?

Mekanik klavyeye ihtiyacım vardı tercihimi dk61e den taraf kullandım.sizce nasıl ve gateron optical blue switch olarak gözüküyor kırmızı yada Brown switch olarak değiştiremez miyim ?
  20. B

Yardım Dierya Dk61e alınır mı?

Kafam allak bullak oldu artık bı kesim çok fp klavye alınması gerekli diyor bı kesim ise optik klavye alınmaz pişman olursun fln diyor lütfen bilen birisi açıklayarak cevaplayabilir mi? 1706223100 @MuratTheFounderOfGariban
Geri