Kingston 32gb Usb Belleğin var. Dün akşam 41 tane şarkı atmıştım mp3 formatında ama sadece 12 tanesi arabada gözüküyor ve bazılarıda çalmıyor şarkı görünmesine rağmen sizce sorun ne?
4 gb ram ve 1tb hdd'ye sahip bir laptopum var ama windowsta bile kasmaya başladı. ram ve ssd lazım. ramlerin mhz'si 2133 ssd'de herhangi bir model olur herhalde. önerilerinizi bekliyorum.
Özellikleri
i3-7020u 2.30 gHz
4 gb ddr4 ram 2133 mhz
930 gb hdd
ıntel hd graphics 620
evimdefazlalık olduğu için satmayı düşünüyorum.Sizce değeri ne kadardır ona göre ilana koyacağım,
badlion client kullanıyorum survival dünyası için shader kuracağım. ama alttaki yazı çıkıyor ve kuramıyorum.sadece benimle alakalı bir şey mi arkadaşım kurabiliyor.
w11 pro işletim sistemi kullanıyorum. etkinleştirmek istiyorum. aynı zamanda sorularım var.
eğer etkinleştirirsem satın aldığım anahtar ile sonrasında format atmam gerekir mi ? ve güvenilir bir yer istiyorum.önerilerinizi beklerim.
Mekanik klavyeye ihtiyacım vardı tercihimi dk61e den taraf kullandım.sizce nasıl ve gateron optical blue switch olarak gözüküyor kırmızı yada Brown switch olarak değiştiremez miyim ?
Kafam allak bullak oldu artık bı kesim çok fp klavye alınması gerekli diyor bı kesim ise optik klavye alınmaz pişman olursun fln diyor lütfen bilen birisi açıklayarak cevaplayabilir mi?
1706223100
@MuratTheFounderOfGariban