Arama sonuçları: *

1. E

Tuşlu telefonda kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI uyarısı nedir?

Merhaba arkadaşlar, Anneanneme tuşlu telefon alma ihtiyacımız vardı. Sonrasında bir arkadaşım kendisinde 6-7 yıldır kullanamadığı bir 3310 2017 versiyon olduğunu söyledi. Bataryası ölüydü şokladık açtık vs telefona enerji verebildik. Lakin şöyle bir sorun var telefonda *#06# tuşlaması...
  2. E

Tuşlu telefon önerileri

Merhaba arkadaşlar, Anneanneme sık sık tuşlu telefon aldık ama hep ya bataryası ya kendisi aldığımıza pişman etti. Bana önerebileceğiniz bataryası iyi gidebilecek eli yüzü düzgün tuşlu bir telefon var mı? Bir model belirledim kafamda bunlar hakkında fikriniz var mı? Ya da ek önerileriniz. TCL...
  3. E

COD - BF benzeri FPS oyunu önerisi

Merhaba arkadaşlar, online oyunları pek sevmiyorum eskilerden bilirsiniz COD ve BF serileri harika hikayeli oyunlara sahipti ve oyun akar giderdi atmosferiyle. Yakın zamanda bu tarz bir oyun oynamadım ve önerilere açığım, bu serilerin ya da benzerlerinden oyunların önerilerine açığım.
  4. E

Samsung 990Pro vs Kingston KC3000

Merhaba arkadaşlar, SSD almak istiyorum bu sebeple zamanında buradan konu da açmıştım. Seçenekleri sonunda 3'e indirebildim. Aklımda bazı soru işaretleri kaldı bu sebeple konu açıyorum hem onları sizlere sormak hem de hangi modeli önerirsiniz diye öğrenmek istiyorum. Öncelikle ilk sorum şudur...
  5. E

Dell G15 5530 SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar, Laptop Dell G15 5530 rtx4060, i7 13650hx model içerisinde dahili olarak NVMe CL4-3D512-Q11 NVMe SSSTC 512GB takılı. (2230 sanırım bu kısa çünkü) Ben ek olarak 1TB daha SSD almak istiyorum ancak çok yüksek hızlarda ısı sorunu oluşuyor vs gibi tavsiyeler aldım. Isı sorunu...
  6. E

Kablosuz Klavye - Mouse donuyor

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 laptopa sahibim. Kablosuz klavye mouse setleri kullanıyorum genelde. Şöyle bir saçmalık ile karşı karşıyayım. Özellikle başka bir USB portundan veri alışverişi yaparsam ya da herhangi bir oyun oynarsam. Özellikle kablosuz klavyem saçma şekilde donmalar yaşıyor...
  7. E

Harici Monitör Bağlayınca Nvidia Ekran Modu Değiştirilemiyor

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 laptop kullanıyorum. Laptopun kendi ekranında ekran yönetim modunda istediğimi seçebiliyorken. Harici bir monitörü HDMI/Type-C farketmeksizin bağladığımda ekran yönetim modunda sadece optimus seçili oluyor diğer seçenekleri seçemiyorum.
  8. E

Harici Monitörde Oyunlar Kasıyor

Merhaba arkadaşlar, Harici monitörde oyun oynarken sanki daha düşük fps alıyorum ve donmalar oluyor gibi. PhysX ekranı aşağıdaki gibi. Display port ile bağlanıyorum HDMI kablom yok. Bu görsel rtx 4060 ın sadece hdmı portu ile mi çalışabileceğini gösteriyor?
  9. E

Windows 11 Fazla yer kaplayan dosyalar var

Merhaba arkadaşlar, Format attım Windows'un kendi sıfırlama tekniği ile ancak format sonrası yüklediğim uygulamalar kendi şahsi dosyalarım da dahil olmak üzere bir kalan yeri kontrol edeyim dedim. Çok saçma şekilde tüm C diskinin alanı 51GB yer kaplıyor gösterirken disk yönetiminde 263GB...
  10. E

Laptopum Docking Station Destekliyor mu?

Merhaba arkadaşlar, Dell G15 5530 kullanıyorum. Tek bir Type-C girişim var ona da monitör bağlı. Diğer işlerimde kullanamıyorum. Laptopum Docking Station destekliyor mu, desteklemiyorsa çalışmaz mı? Hangi özellikleri var bu dock stationların? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bilgi verebilir mi...
  11. E

Kingston Xs2000 vs Samsung T7

Arkadaşlar Sizce Hangisi Kingston Xs2000 https://www.hepsiburada.com/kingston-xs2000-2tb-mini-usb-3-2-gen-2-2-type-c-gri-tasinabilir-ssd-pm-HBC00000OPQSJ Samsung T7 https://www.hepsiburada.com/samsung-t7-2tb-1050mb-1000mb-s-usb3-2-tasinabilir-ssd-mu-pc2t0t-ww-pm-HB00000YRX8L?magaza=Hepsiburada
  12. E

Kingston XS1000 2TB Taşınabilir SSD Alınır mı

Merhaba arkadaşlar Taşınabilir SSD ihtiyacım var. Sizce bu alınabilir bir model mi yıllarca götürür mü? Kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi?
  13. E

Xbox oyun kolu Garanti Servis Talebi

Merhaba arkadaşlar, 9.nesil bir xbox oyun koluna sahibim. Sol analog ile alakalı takılma sorunum kaynaklı servis talebi oluşturdum. UPS kurye çağırma aşamasındayım şuan ve ne yapacağımı pek bilmiyorum. Kutu üstüne yazmam gereken bir kod vs. vermediler. Elimde sadece bi üçüncü firma kodu birde...
  14. E

Laptop, monitöre görüntü aktaramıyor

ASUS VZ239he model monitörüm var. Laptop modelim ise Dell G15 5530. monitör aynı kablo ile uydu alıcısından görüntü alabiliyor. Laptop TV'ye görüntü aktarabiliyor ancak monitör laptop arası bir görüntü aktarımı olmuyor. Bir türlü çözemedim sorunu.
  15. E

2k Monitörler Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Monitörler hakkında pek bir fikre sahip değilim. Sorum şu, 2k bir monitör alsam ve ekran kartım bir oyunu 2k oynatacak güce sahip olmasa ya da youtube da bir video 2k desteklemese görüntü kötü mü gözükecek? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  16. E

Amasya bedelli askerlik yapmak için gereksinimler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, Ağustos grubunda Amasya'ya gideceğim nasipse. Görevini Amasya da yapan arkadaşlara sormak istiyorum. Orada bize ne veriyorlar? Ne götürmeliyiz, neden ne kadar götürmeliyiz? Şu an sallıyorum havlu veriyorlar mı mesela ya da şampuan vs. ? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok...
  17. E

Xbox Oyun Kolu Garanti/Arıza Süreci

Merhaba arkadaşlar, Xbox kolumun sol analogu arızalı. Gönderim süreci nasıl oluyor? UPS kargo ile çalışıyorlarmış sanırım. Göndereceğim kutuya sadece oyun kolunu koymam yetiyor mu? Başka bir kağıt fatura vs koymam gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
  18. E

Mobil Data Tarifeleri Hk.

Merhaba Arkadaşlar, Ben evde kurulumlu internet istemediğim için kurulum gerektirmeyen taşınabilir internetlerden birine başvurmak istiyorum. Bu yöntemi kullanan yada en uygun en mantıklısı budur önerisi yapabilecek arkadaşlar var mı acaba?
  19. E

Honor Pad X9 4GB 128GB

Merhaba arkadaşlar, Bu tableti almayı planlıyorum, kullanan arkadaşlar önerir mi bu modeli? Bir diğer sorum şu, bazı kendini 2k diye isimlendiren bazı tabletler youtube dan 2k video izletmiyor. Bu model için de bu durum geçerli mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  20. E

Laptoplarda daha düşük akımlı adaptör kullanma

Merhaba arkadaşlar, Bende Dell G15 5530 var, adaptörü büyük bir boyutta. Ev kullanımında unutup gidiyor insan yerde duruyor zaten ancak dışarı çıkmak istediğimde saçma sapan bir hal alıyor durum. Çıkışı 19,4Volt - 16.92A 330W'lık bir adaptör resmen. Bunun yerine 19,4Votluk daha düşük amperli bir...
Geri