Mobil Data Tarifeleri Hk.

Reaksiyon skoru
15
Merhaba Arkadaşlar,
Ben evde kurulumlu internet istemediğim için kurulum gerektirmeyen taşınabilir internetlerden birine başvurmak istiyorum. Bu yöntemi kullanan yada en uygun en mantıklısı budur önerisi yapabilecek arkadaşlar var mı acaba?

Çok maliyetli ve mobil veri hızın ne kadar ise o kadar alabilirsin en fazla hız olarak.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben evde kurulumlu internet istemediğim için kurulum gerektirmeyen taşınabilir internetlerden birine başvurmak istiyorum. Bu yöntemi kullanan yada en uygun en mantıklısı budur önerisi yapabilecek arkadaşlar var mı acaba?
İnternetsiz kalmaktan bir tık daha iyi, fazlası değil. Bir de üstüne para istiyorlar. Evde en ufak bir altyapı varsa onu kullan taşınabilir işlerine girme.

Merhaba Arkadaşlar,
teknosacellde 100gb paketi olması lazım fiyatını hatırlamıyorum ama diğerlerine göre uygundu hemde onu alınca yanında 500mü 700tlmi ne indirimli taşınabilir wifi cihazı satıyorlardı
başka bir alternatif ise ben şuan arada öyle kullanıyorum 2.bir tel aldım iphone 6 türkcell faturalı hattım vardı önceden + hotspot 50gb paketi 150tl onu alıp ayı çıkarıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,820
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri