Arama sonuçları: *

• Users: Venzyq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Venzyq

Yardım Format atarsam Fivemdeki itemlerim gider mi?

PC'yi formatlayacağım doğal olarak her şey silinecek. Daha önce yapmış biri varsa format attıktan sonra Fivemdeki hesabım falan gider mi? (Oyuna girerken Rockstar hesabına bağlanıyor) 1724763472 Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
  2. Venzyq

Harici HDD ile Windows kurulur mu?

Soru açık elimde böyle 1TB'lik bir ürün var buna Win10 ISO dosyalarını atsam PC'yi formatlarken sorun olur mu? Elimde yeterli hafızaya sahip bellek yok, bellekle format attığım gibi bununla da atabilir miyim?
  3. Venzyq

Yardım Assassin's Creed 2 Türkçe Yama

Assassin's Creed 2 İçin Türkçe yama arıyorum. Kullandığınız güvenilir yama var mı. Makine Çeviri vs. Hariç rar içerisinden alıp oyun dosyalarına atma şeklinde.
  4. Venzyq

13K'ya hazır sistem.

Merhaba, Arkadaşım PC alacak ve 13K civarına PC arıyoruz. Daha üstüne çıkmayacak şekilde min 6600 ekran kartlı sistem önerisi yaparmısınız?
  5. Venzyq

SE-214XT ROG Strix B550M-A Anakarta Sığar mı?

Merhaba, İşlemcim (R5 5600x) Çok ısındığı için mx-4 ve SE-214XT Kule Tipi Soğutucu Almaya Karar Verdim. Ancak Anakartım da 4 Ram Slotu da dolu. Ve Bu Soğutucuyu Aldığımda Ramler Yüzünden Sığmamasından Korkuyorum. Soğutucuyu Takabileceğim Mesafe 13 Cm boyutlara, fotoğraflara baktım ama...
  6. Venzyq

İnternet Sağlayıcısı Değiştirmek Ev Telefonunu Kapatır mı?

Merhaba, Fixnet 200mbps pakete geçeceğim. Şu an Türk Telekom fiber internet kullanıyorum. Ve çok kullanılmasada kenarda duran bazen iş gören ev telefonu var.fixnet'e geçince ev telefonu kapanır mı?
  7. Venzyq

Çözüldü✓ Anakartta Kırık Pin?

Merhaba hocalarım. Yaklaşık 20 gündür kullandığım sistemde bugün gözüme bir şey çarptı. ROG Strix B550M-A anakartın en alttaki "ADD GEN 2" pininde 4 sloktun 3 ünün girişi oldupunu gördüm. Acaba normal mi? Yoksa kırılmış mı? Kırıldıysa ne işe yarar ve çok gerekli mi, iade vs. Etmemiz gerekir mi...
  8. Venzyq

K A Y B E T T İ K 28/05/23

Evet... Fazla uzatmaya gerek yok. Uzatırsa buraya sığmaz. Kısacası; gelmişimizi, geçmişimizi ve en önemlisi geleceğimizi kaybettik. Din ile sömürülmeye, Sürünmeye devam edeceğiz. Saçma sapan yönetim biçimiyle devam edeceğiz. Hiç bir siyasi görüşü olmayan insanlar en basitinden dine en yakın...
  9. Venzyq

FixNet İnternet Sağlayıcısı Nasıldır?

Merhaba, Şu an 30 Mbps İnternet kullanıyorum(TürkTelekom) ve çok yetersiz. Uzun arayışlar sonucunda en uygununa FixNet olduğunu düşünüyorum. 100Mbps fiber 170 TL diyor +Modem ücretsiz. Aranızda kullanan varmı? Herhangi bir sorun var mı?
  10. Venzyq

45-60k arası Oyun/Render sistem toplama önerisi

Merhaba, Bu bütçe bandında amd işlemcili Amd/Nvidia ekran kartlı AM5 sistem önerisi yapar mısınız?
  11. Venzyq

AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms VA Alınır Mı?

Merhaba, Yakın zamanda monitör alacağım. Daha çok FPS oyunlar oynadığım için hz değeri yüksek bir monitör arıyorum. Biraz araştırma sonucu en uygun fiyatlı ve düzgün marka monitörün bu olduğunu gördüm. Sizce bu monitör nasıl? Fiyatına değer mi, Uzun kullanımda üzer mi, veya başka tavsiye...
  12. Venzyq

Rust İndirime Girer mi?

Merhaba biliyorsunuz yazın gelmesiyle beraber Steam'da yaz indirimleri başladı. Sizlere sorum Rust ne kadar iner en fazla?
  13. Venzyq

Logitech G G435 1200 Tl?

Amazonda, 1200+ 233(Gümrük)+114(Kargo) TOPLAM= 1550 Tl Ben bu kulaklığı almaya düşünüyordum türkiyede en ucuz 1900 Tl civarında. Amazonda 1550 Tl ye yurt dışı buldum ama ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Orijinal midir? Dolandırılır mıyım? Logitech G G435
  14. Venzyq

Ryzen 5 5600 İçin uygun fiyatlı kule tipi soğutucu önetisi

Merhaba, Yakın zamanda bir sistem topladım ve işlemci sıcaklık değerini biraz daha aşağıya çekmek maksadıyla 400-650 Tl civarına güzel bir kule tipi soğutucu almak istiyorum. Kullandığınız ve ya önerdiğiniz var mı?
  15. Venzyq

Wireless Kulaklık Önerisi (2-2500 Tl Arası)

Merhaba, Kulaklığımı değiştirmek istiyorum ve Wireless bir modele geçmek istiyorum. Kullandığınız ya da önerdiğiniz 2-2.5k bandında Wireless kulaklık modeli var ise atabilir misiniz?
  16. Venzyq

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Merhaba, Yakın zamanda sistem alacağım her şeyi ayarladım ancak anakart konusunda arada kaldım. Anakart özelleştirmesinde B550m Prime ve Rog Strix B550m arasında kaldım. Rog Strixe geçmek için +830 Tl fark istiyor. Ben daha uzun süreli ileriye dönük bir kart almak istiyorum. Ama aradaki +830...
  17. Venzyq

Bu Sistemi Tavsiye Eder misiniz?

Merhaba, Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Bir kaç günlük araştırma sonucu bu sistemde karar kıldım. Link: Sistem Ancak size bir şey sormak istiyorum. Sistem özelleştirme kısmında Anakartı B550m'e geçirmek için +1500 Tl fark istiyor. Bu seçimi yaptığımızda ise sistemin fiyatı yaklaşık...
  18. Venzyq

15-18k Sistem Önerisi

Merhaba, Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. Belirttiğim fiyat bandında ve AMD Tabanlı önerebileceğiniz hazır sistemler ve ya önerdiğiniz toplama sistem var mı?
Geri