Arama sonuçları: *

• Users: omerkok_49
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. omerkok_49

Giriş için iphone x alınır mı?

İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu...
  2. omerkok_49

PC DONANIMLARINI YÜKSELTMELİMİYİM

R5 7500F - RX 6650XT - PRİME A620MK - VENGANCE 16GB RAM - ADDLİNK 512GB M2 SSD - ASUS A21 PLUS BEYAZ KASA - FSP 650 W PSU - GİGABYTE G24F-2 - GEEKY GK61 - GLORİOUS MODEL O MİNUS - BİTFENİX CUBA V2 240MM SIVI SOĞUTMA sistem bu şekilde sizce yükseltme yapmalımıyım yoksa kalsınmı bana yetiyor ama...
  3. omerkok_49

7500f cinebench 2024 sıcaklık değeri normalmi

Yeni sıvı soğutma aldım bitfenix cube v2 240m 10dklık cinebench 2024 testine soktum 10 dk max 75 gördü üstüne hiç çıkmadı boştada max 45 46 oluyor genelde 42 43 ortalama nasıl değerleri fazlamı yoksa normalmi
  4. omerkok_49

Yardım Soğutucuyu nasıl monte ederim

İşlemci 7500f Anakart asus a620 mk Soğutucu bitfenix cuba v2 240m Montajı yaptımda kabloları nereye ve nasıl bağlicamı bilmiyorum pompadan çıkan 1 kablo var radyatörde 1 tane var bide fanlarda var hangisini nereye bağliyacağım bilmiyorum
  5. omerkok_49

7500f için beyaz soğutucu önerisi

1000 1200 civarı bütçem var beyaz düzgün bi soğutucu istiyorum beyaz kasa aldım ekimanlarda beyaz bide soğutucuyuda beyaz almak istiyorum varmıdır önerisi olan
  6. omerkok_49

Beyaz kasa önerisi olan varmıdır

Msi mag m100r Asus a21 plus Bu ikisi var aralarında en çok asus hoşuma gitti ama yinede bi sorayım dedim klavye mouse kulaklık beyaz kasayıda beyazı ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce 3k bi bütçeyle hangisi mantıklı
  7. omerkok_49

Psu önerisi olan varmı

Sistem imzamdaki sistem psu bozuk değişmem lazım 2 2.5k bütçem var max 3 e çıkabilirim 650w kullaniodum zaten 650 yeterli olur ama amazondan almak istiyorum bu attıklarım nasıldır hangisi fp ürünüdür
  8. omerkok_49

25 30k civarı pc önerisi

Askerden geldim pc fiyatları baya pahalanmış ucuz yollu nsı bi pc toplarım elimde ram ve ssd var teker teker toplamakla hazır almak arasında 3 5k oynuyorsa teker teker istediğim bileşenleri toplamak daha mantiklı geldi fiyatları görünce baya bi pahalı olduğunu gördüm ddr5 düşünüyorum işlemci...
  9. omerkok_49

İp 11 hızlı şarz aleti önerisi

İp 11 var hızlı bi şarz aleti lazım önerisi olan varmı orjinal 900 tl dio daha mantıklı seçenek önerisi olan varmi hem kablo hem başlık
  10. omerkok_49

Askeriye için telefon önerisi

Askerlik için mantıklı tuşlu telefon önerisi lazım şarkı vs yükleyebileceğim
  11. omerkok_49

Askerlik için bilgi verebilecek varmı

hocalarım s.a şimdi benim askerlik 10 mayısta yani 10 mayısta teslim olmam lazım ama 10 mayıs c.ertsi gününe denk geliyor çevremdeki çoğu kişi c.ertsi günü olmaz vs tarzı şeyler dediler detaylı söyledilerde benim şuanda aklımda yok cumartesi teslim olayımmı yoksa p.tesi günümğü teslim olayım
  12. omerkok_49

For-x x9400a dobloya uydurulurmu

Dobloya teyp arıyorum carplay tarzı birşeyler bakıyordum gözüm kesmedi bu teypi buldum uydurabilirmjyim bi şekilde bilen varmı
  13. omerkok_49

Hgs etiketi nasıl açılır

Yeni araç alındı nasıl hgs alıcam internetten sadece hesap açsam yeterlimi yoksa ptt vs gibi yerlerede gitmem lazımmı cama etiket yapıştırıp yapıştırmamanın bi önemi yok
  14. omerkok_49

Pc yaptırıp kullanmalımıyım yoksa yenisinimi almalıyım

R5 7500F - RX 6650XT - PRİME A620MK - VENGANCE 16GB RAM - ADDLİNK 512GB M2 SSD- DEPCOOL CC560 650W KASA&PSU sistemim bu sistemde hiçbirşey yoktu elektrik gidip gelmesinden sonra sistem açılmadı sistem satıştaydı bozulunca satmama kararı aldım biriyle konuşuyordum satış için tanıdıklarım var...
  15. omerkok_49

Resident evil serisi hangi sıralama ile oynanmalı

resident evil 2 vardı en düşük 2 yi oynadım sarmaz diye başlamıştım baya sardı normal sıralaması nedir bazı yerlerde 7 ve villageden başla bazı yerlerde ise 0 dan 1 2 diye git diyor sizce ne yapmam lazım
  16. omerkok_49

İett kartımı çaldılar

İett kartımı çaldılar içinde para var aktarmam lazım ama aktaramıyorum kart lazım nfc ile okutmam gerekiyor saçma bir şekilde kulanan kişi kullanamıyor başarısız kullanım olarak gösteriyor nasıl atabilirim aradığımda şuan hizmet vermiyorlarmış ne yapabilirim
  17. omerkok_49

CRYSİS2 SAĞLIK GÖSTERGESİ NEREDE

bu oyunda can göstergesi nerde göremedim ben 1. oyunda enerji göstergesiyle yan yanaydı
  18. omerkok_49

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B76CDHFY?m=AX7PT1QHGGDCD&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  19. omerkok_49

Akım korumalı priz önerisi

400 tl akım korumalı priz önerebilecek varmı 3lü olsa yeter bi üvlü daha bağlıyacağım var elimde
  20. omerkok_49

İlk araba sigortası ne kadar çikar

İlk arabam olucak 18 yaşındayım 93 doğan slx buldum ilk arabam olacağı için üzerime sigorta çok çıkar diyorlar ne kadar çıkar bana sigorta parası bilgisi olan varmı sigorta hakkında hiçbir bilgim yok
Geri