Arama sonuçları: *

• Users: kaan0513
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kaan0513

Öneri Horizon Zero Dawn Remastered alınır mı?

850 TL ye Horizon Zero Dawn™ Remastered alınır mı? Epicten %20 kupon 200 tl kupon gelecek ekstra bir sonraki alışveriş için 650 ye gelmiş olacak oyun, ne dersiniz?
  2. kaan0513

Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

Merhaba arkadaşlar Elden Ring almayı düşünüyorum. 4070ti super li pc ye sahibim. Oyun tüm platformlarda indirimde B1-B2 seviye İngilizcem var fakat TR yama ile daha keyifli oluyor oyun oynaması. Daha önce bu oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan tr yama ile mi oynamalı yoksa çok diyalog yok dendiği...
  3. kaan0513

Öneri Silent Hill F 600 TL'ye değer mi?

Merhaba arkadaşlar, world kart Steam kampanyası ile Silent Hill f 600 TL'ye düşüyor alınır mı? Beklenmeli mi? Oynayacağım da epey oyun var indirimde bulduğum için almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  4. kaan0513

WiFi Sinyal Güçlendirici Önerisi

Merhaba evde kablosuz bağlanıp kablosuz olarakta sinyal yükseltici wifi ihtiyacımız var. Repeater deniliyor sanırım. 500mb internet için bu ürünü almayı düşünüyorum. Uygun mudur? https://app.hb.biz/JUE3PLuNePSp
  5. kaan0513

Dead Space Hangi Platformdan Alınmalı

Dead space i epicten mi steam den mi alsam çok kararsızım. Epicte 104 tl bonus bakiye param var cashback anlaşması yok oyun 210 tl. Steam de 100 tl cashback ile 310 tl Bir de normal mi delux mü almalı?
  6. kaan0513

Resident Evil Requiem 2.000 Tl ye Ön Sipariş Verilmeli mi?

Merhaba arkadaşlar, RE serisinin tüm oyunlarını oynamış ve seven bir player olarak Resident Evil Requiem 2.000 Tl ye Ön Sipariş Verilmeli mi? Ya da daha uyguna alma şansı olur mu?
  7. kaan0513

Yardım RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, RESIDENT EVIL 7 biohazard sürümüne sahibim. Steam de indirime girmiş 3,77$ a DLC ler geliyor. Daha önce satın alan arkadaşlar RE7 DLC ler alınır mı? Bir de güncel TR yama önerisi de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  8. kaan0513

Yardım G8 Oled Siparişini İptal Etmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar bir hevesle Samsung 2k Oled ekranım varken 4k Oled ekran sipariş ettim. Forumda ve face gruplarında 4070 Tİ Super ekran kartı ile kullanmanın yeterli performansı veremeyeceği, 2k sistemde kalmamın daha iyi olacağını söylediler. Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz? 4k kullanan...
  9. kaan0513

Samsung Odyses Oled 4K G81SF' ye Geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar elimde Samsung G6 Oled 360 HZ Monitör var, bu monitöre 21k ya alıcı buldum. 4070 Tİ super ekran kartına sahibim, üzerine 10.000 TL ekleyerek 4k Oled e geçmeli miyim? Önerileriniz ne olur? Ekran kartını yine 6000 super serisi çıktığında güncellemeyi düşünüyorum.
  10. kaan0513

İphone 16 Pro mu 17 mi?

İphone 16 Pro ile 17 arasında gördüğüm 5x zoom, 16 pro tarafında biraz daha iyi gpu, pro işlemci ile düz 17 işlemci farkı nasıl bilmiyorum ama düşüncem 16 pro işlemci bir tık daha iyidir, titanyum kaplama var pro olarak. 17 de ön kamera 18mp olmuş, işlemci biraz daha yeni nesil(Pro ile arasında...
  11. kaan0513

İphone 17 mi 16 Pro mu?

Mevcutta iphone 13 telefonum var pili %76 oldu, Telefonda oyun oynamam, bir yere gittiğimde foto çekerim standart bir kullanıcıyım. Hangisini alsam karar veremedim. Düz 16, 16 pro ya da 17 alabilecek bütçeye sahibim. Kullanım ve ileride satış olarak olarak bana en iyi olacak telefon hangisi...
  12. kaan0513

VGN Dragon Fly F1(Düz Model)'den Scyrox V8 e geçilir mi?

Elimde sıfır aldığım VGN Dragon Fly F1 model mouse var(1k Hz). Claw kullanıyorum ve rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bunlar göz önüne alındığında Scyrox V8 e geçmek mantıklı mı?
  13. kaan0513

TKL Klavyeye Alışması Ne Kadar Sürer?

Merhaba arkadaşlar, 30 yıldır gerek evde gerekse iş yerinde %100 numpad li klavye kullanıyorum. MCHose G75 Pro aldım. Yazarken biraz zorlanıyorum sanki hiç alışamayacakmışım gibi geliyor. Sizce bu klavyeye alışmam ne kadar sürer? Normalde iade edecektim ama yazı yazarken o tok sesi çok güzel...
  14. kaan0513

ASUS ROG Claymore II vs MCHose G75 Pro

Elimde Asus Rog Strix Scope Nx Deluxe vardı bugün sattım. MCHose G75 Pro sipariş verdim. Fakat ilanları gezerken 4k ya ASUS ROG Claymore II denk geldi. Hangi ürün daha iyidir, fiyat Asus şişirmesi mi yoksa gerçekten çok mu iyi bir klavye?
  15. kaan0513

Samsung ViewFinity S6 S60UD 24” 2k Monitör 6149 TL

Yan monitör olarak kullanılabilir gibi geldi, hemde amazon garantisi geçen 5-6k ya monitör soran arkadaş vardı. https://amzn.eu/d/ibM53uz
  16. kaan0513

Asus Rog Strix Scope NX Ten MCHose G75 Pro ya geçilir mi?

Asus Rog Strix Scope NX Red Switch klavyeye sahibim, bu klavyeden linkteki klavyeye geçmek mantıklı bir seçim mi? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mchose-g75-pro-mc-g75-14-glacier-gradient-rgb-75-tkl-cabbage-tofu-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,977211663.html
  17. kaan0513

MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 Kart Kampanyası

Pazaramadan linkteki ürünü world kart ile alacağım 400 tl gibi bir puan kampanyası var. Bunun dışında world ile birleştirebileceğim iyzico gibi güncel bir ödeme yöntemi var mı acaba? Ağustos da 500 tl iade yapıyormuş sanırım şu an kaldırmışlar. Son olarak alacağım klavyeden daha iyi f/p öneriniz...
  18. kaan0513

Samsung G6 Oled 360 HZ den G8 Oled 4k' ya geçilir mi?

Bir aydır iyiden iyiye 4k Oled ekrana geçesim var, fakat g81sf modelinin kaplaması ile alakalı sorun yaşayan var mı? Elimde G6 Oled 360 HZ ekran var, 21k ya satıp üzerine 10 k ekleyip geçmeyi düşünüyorum. 2k ile 4k arasında görüntü farkı yaşarmıyım önerileriniz nedir?
  19. kaan0513

Royal Kludge R75 mi nano68 mi?

Merhaba arkadaşlar elimde Asus ROG Strix Scope Deluxe Cherry MX Klavye mevcut bu klavye istediğim yumuşaklıkta değil ve baya takır tukur sesli yazımı var. Elimdeki klavyeyi satıp yumuşak ve sessiz bir klavye almak istiyorum. CS Valorant falan oynamıyorum. Başlıkta yazdığım Royal Kludge R75 mi...
  20. kaan0513

Çanak Anten Olmadan TV İzleme

Evde kablo uzatacağım yer çok uzak olduğu için Çanak anten olmadan internet üzerinden TV' de sadece ulusal yayınları izlemek için nasıl bir yöntem izlenebilir?
Geri