Arama sonuçları: *

• Users: Batuhania
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Batuhania

Fifine Ampligame A9 vs Hyperx Quadcast S... Hangisi?

Arkadaşlar selam. Kritik bir soru soracağım. Fifine Ampligame A9: 4169 TL Hyperx Quadcast S: 7199 TL Aktif olarak Fifine H6 kulaklığını da kullanmaktayım. Sizce Hangisi?
  2. Batuhania

PCIe 4.0 yuvasına taktığım her ssd kısıtlı hıza sahip.

Sorunu tam olarak anlayamadım. Kısacası bu yuvaya taktığım her ssd yavaş bir şekilde çalışıyor. Örneğin PCIe 3.0 olan bir ssd olan WD Blue 2400/1750 okuma yazma hızlarına sahip ssd yi PCIe 4.0'a taktığım zaman okuma ve yazma hızlarım 1825/1500 şeklinde oluyor. Aşağıdaki 3.0 yuvası taktığım zaman...
  3. Batuhania

Upload hızlarının artmama sorunu

Gıbırnet kullanıcısıyım ve sanırsam 30 hazirana kadar gelmesi gereken upload hız artışları malesef bende gerçekleşmedi. Gıbırnet ile görüştüğümde hızların geri çekildiğine dair bir bilgi de verildi. TT sözünden geri döndü sanırsam. Bu meseleyi Donanım Arşivine mail olarak da attım. En azından bu...
  4. Batuhania

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Ekran Kartım garantiden geldi... 79 dereceye dayanıyor. GTA 5 te %100 kullanımı olsun istediğim için framescale özelliğini açtım. Diğer oyunlarda da durum bu şekilde. Sizce de biraz fazla değil mi?
  5. Batuhania

Hawk vs Exvega... Sizce Hangisi?

Arkadaşlar körpüden önce son çıkış misali, burdan gelecek yorumlar ile akşam kesinlik sağlayıp alacağım. Exvega şubesi ve Xdrive şubesi hemen dibimdeydi o yüzden iki mağazada da deneyimledim.. Xdrive toryum modeli benim gibi 1.90 boyunda ve 80 kilo biri için çok küçüktü o yüzden xdrive...
Geri