Arama sonuçları: *

• Users: mami35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

ssd degişimi için yardım

selamlar mevcut ssdmi çıkarıp daha yüksek bi ssd ile DEĞİŞTİRİCEM biraz araştırdım windows gider diye okudum bu doğru mu doğruysa ne yapabilirim değiştirdikten sonra
  2. M

MONITORDE CIZGILER..

arkadaslar selam bugun oyun oynarken birden monitorumde garip bi sorun olustu pikselleri sayabiliyorum nerdeyse fotograflarda daha iyi anlarsiniz sebebi nedir yardimci olur musunuz
  3. M

monitore goruntu gelmiyor

arkadaslar merhaba az once bilgisayarimdan oyun oynarken bir anda monitorden ekran gitti arka planda muzik oynamaya devam ediyordu kasaya baktigimda kasa calisiyodu ama bi tane fan cok hizli donmeye basladi anlayamadim kapatip aciyorum dugmeden ekrana goruntu gelmiyor sadece mavi yesil kirmizi...
  4. M

techburada ve dey elektronik

https://m.n11.com/urun/philips-24m1n3200va00-238-1-ms-165-hz-freesync-premium-full-hd-va-led-monitor-19928816?magaza=techburada&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel selamlar daha önce konu açılmış ama güncel değil ondan dolayı tekrar açmak istedim bu monitörü alıcam...
  5. M

asus mu dell mi tavsiye

iki monitor arasinda kaldim csgo valo lol gibi oyunlar oynuyorum dell ips panel asus tn panel sizce hangisini almaliyim...
  6. M

2000 3000 tl arasi klavye

2000 3000 arasi red switch klavye ariyorum mumkunse amazondan olmasin ve tkl ya da %60 olabilir
  7. M

35k icin sistem onerisi

35k civari az yukari az assagi oynayabilir bi sistem toplamayi dusunuyorum monitorsuz onerilerinizi bekliyorum
  8. M

spardox 240hz alinir mi

arkadaslar 5kya 240hz 1ms bi monitör buldum ama adını ilk defa duyuyorum tereddütteyim sizce nasıl kullanan var mı alınır mı
  9. M

40k bandında pc önerisi

arkadaşlar 40k civarında bi kasa toplamayı düşünüyorum önerilerinize açığım
  10. M

sistem önerisi lazım ve özellikler

AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm İşlemci ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı GIGABYTE B650M DS3H 6400(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 5600MHz CL40 DDR5 AMD EXPO Siyah Dual Kit Ram...
Geri