M mami35 80+ Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 1 28 Mayıs 2023 #1 35k civari az yukari az assagi oynayabilir bi sistem toplamayi dusunuyorum monitorsuz onerilerinizi bekliyorum
35k civari az yukari az assagi oynayabilir bi sistem toplamayi dusunuyorum monitorsuz onerilerinizi bekliyorum
Onepiece89 80+ Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 402 Reaksiyon skoru 156 28 Mayıs 2023 #2 mami35 yazmış: 35k civari az yukari az assagi oynayabilir bi sistem toplamayi dusunuyorum monitorsuz onerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 28 Mayıs 2023 Sıvı soğutma olarak ise; f/p Yenileniyoruz — QP Bilişim QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız. www.qp.com.tr Son düzenleme: 28 Mayıs 2023
mami35 yazmış: 35k civari az yukari az assagi oynayabilir bi sistem toplamayi dusunuyorum monitorsuz onerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 28 Mayıs 2023 Sıvı soğutma olarak ise; f/p Yenileniyoruz — QP Bilişim QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız. www.qp.com.tr